Copilasi de oct-noi-dec 2003 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Ven spune:
cu intarzieere pt. Samuel! Ellie, mami de Samic, de ce nu mai scrii nimic de feciorul tau!???
AM fost la dr. Am primit Loperamid, Ecoflorina, Espumisan si ceai de menta indulcit cu glucoza. Plus regim, fara carne, fara banane. Doar orez fiert, morcov fiert, mar copt, branza de casa spalata (ca sa iasa toata lactoza), lapte fara lactoza si iaurt Activia (ca are Bifidus). Si Ferrum Hausmann, ca oricum e necesar, si constipa. Daca in 3 zile nu trece , mergem iar la control. Pb. e ca i-am dat prima doza de Loperamid (sirop) si dupa 1/2 de ora l-a vomitat. Nu-sh cum sa i-l mai dau sa nu vomite. Any ideas?
Acu' maraie langa mine in carucior, e mort de somn, dar nu vrea sa doarma. Aseara s-a culcat la 23!! O zi buna, una rea!
Si mie mi-e somn de mor, as dormi bustean, ca tati a tras pe dreapta, dar nu ma lasa tero!
V-am pupicit!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
adameasca spune:
Ven, ia vezi sa nu-l doara burtica mai rau de la iaurtul Activia. Luca a suferit vreo 4 zile de la el pana m-am prins eu de ce...
Dana, nu erau facute de mine icrele, erau cumparate. dar nu a avut nici o reactie negativa dupa ele. data viitoare facem in casa si-i dau sa pape, ca acum numa' a gustat. Nu e chiar asa lungan fi-miu, are vreo 83 de cm. dar e dolofan. Cred ca are cam 15 kile aproape. L-am cantarit zilele trecute, dar era cam gros imbracat. cantarul arata 16 kile.
Apropo de faza cu 'tati', cum te striga fi-tu, imi amintesc ca acum ceva ani ne-am intalnit cu niste cunostinte care aveau un baiat de vreo 3 ani. M-am amuzat ca il striga pe tac-su "mama".
Te cred ca suferi dupa sotul tau, si noi suntem la fel. Acum m-am mai invatat, dar la inceput imi era tare greu cand pleca Alex de acasa. Cel mai mult am stat despartiti vreo 3 sapt cand a fost in Grecia... Acum o nopate mai merge, dar inrosim telefonul.
Uki, io nu-i mai fac demult masaj lui Luca. pai daca nu mai sta... Si chiar n-am chef sa alerg dupa el prin casa.
Alina, te cred ca-i bine ca a dormit copilul pana tarziu... Acum nu se mai trezeste niciodata mai devreme de 8 jumate dimineata. Poate doar 8. dar pana acum 7 era ora lui de trezire, daca nu chiar 6 jumate. Eu oricum nu mai am somn dupa 7 cand ii dau bibele in somn.
Minune mare azi: Luca a dormit la pranz o ora jumate. Fara sa bazaie intre timp. Dar azi nopate tot s-a trezit de vreo 3 ori fara vreun motiv anume... Sper ca nu o iau de la capat cu trezitul noaptea.
Eu nu mai am nimic de comentat la capitolul prize. Acum vreo luna Luca a scos dintr-un triplu un stecher, iar triplul s-a desfacut in 2 si s-a facut scurt circuit la toate prizele din casa. Am paralizat instantaneu. Si eu eram cu el in camera....
E asa de bine de cand a venit tata acasa. Sia luat in serios rolul de bunic si is scoate nepotul la plimbare cam o data pe zi. Am scapat de batut orasul inca o ora pe zi. :)) Probabil ca in curand o sa ma vait ca m-am ingrasat. De la atata stat in fata calculatorului.
Hai va pupam.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
uki spune:
Salut din nou!
Am crezut ca nu mai am timp azi dar iata o solutie: am pus-o pe Mariuca in scaunel si i-am dat cerealele langa mine la calculator si tare-i place...
Dana - cu copilashu langa tine timpu' trece repede, ai sa vezi!
Ileana - e bine ca-i plac icrele, ca produsele din peste contim multe vitamine, ca de altfel sunt gretoase daca mananca prea mult. I-ai dat si pestic? De care?
Eu i-am dat la Maria de cateva ori putin salau cand avea vreo 7 luni dar nu cred ca i-a placut. Fusese o ocazie de peste proaspat de la cineva...
De ce nu mai sta Luca la masaj? Nu-i place la frectzie pe spatic?
Alina - pai n-a patit nimic Alex cand a pus manutza in priza? Ati pus aparatori la toate?
Mai vorbim...
Pupici multi
Gabriela si Mariuca
alinkav spune:
Alex acum cerceteaza o masina mai veche, adica ce a mai ramas din ea.
Ileana, eu chiar daca ies cu fii-miu la "alergat" si n-are cine sa ma ajute, tot ma ingras, si ma urasc deja !Acum am un pretext, ca cica e iarna si nu se vad suncile sub haina!
Fetelor sanatate copilasilor bolnaviori!!!
Maine mergem la vaccin!Vestitul ROR ne asteapta!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
ver@ spune:
Iaca reusesc si eu sa intru pe DC,nu ca nu as avea timp ci nu merge netu' De,platim o luna si functioneaza 2 sapt.
Mei fetelor,da ce vreme frumoasa.Cel putin la Bucuresti e superb.Nu stiu daca i-mi m-ai doresc sa ninga.Cand ma gandesc la mocirla...Dar pe de o parte ar fi prima zapada a lui Vladutz.Nu am reusit sa cumparam sanie inca.Sa vedem daca va fi nevoie.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si insanatosire grabnica.
A-ti citit de Matei a lui Clajuro ca s-a oparit? mititelul.Sa aveti mare grija.Vladutz deja ajunge pe varfuri la aragaz;la masa nici nu m-ai e nevoie sa se ridice.Doamne fereste.
Azi am stat afara 1 ora jumate numai in carutz Apoi am intrat in casa sa papam si am iesit "la pas" dar,20 de min. ca m-a epuizat cate scari a urcat si coborat.Iar eu ziceam la fiecare coborare "opa-sha" si Vladutz la fel.E uimitor cat de repede repeta ce ii spun.Baiat istet.Sper sa fie si cand o fi la scoala,la fel
Iar cand urcam treptele le numaram si ziceam "una,doua" si Vladutz zicea "una,douuu".
La capitolul mancare stam binisor.
Peste mananca,dar m-ai ziceti-mi cum sa-l gatesc altfel decat in folie cu lamaie la cuptor.
Alina,iti doresc sa se trezeasca Alex tot asa de tarziu de acum inainte ca tare bine e ,nu?
Le-ati dat la copilasi cereale cu cocoua?(cacao)Cica se dau dupa varsta de un an.Ce stitzi?
I-a luat mama fara sa i-si de-a seama si nu stiu daca sa ii dau.
Somn usor.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
julia23 spune:
Multumesc mult dragelor pt urari!
Alina,multumesc pt informatie,eu am gasit vaccinul la farmacia Help si am dat 360.000.Cum a reactionat Alexandru dupa vaccin?Si Julia a descoperit azi priza,a scos stecherul de acolo dar am pus-o in patut si o juma de ora nu am bagat-o in seama.
Noi acum stam mai mult afara ca este frumos,Julia alearga ciinii prin curte toata ziua.Azi am lasat-o in pat sa manince si am iesit pina afara,cand m-am intors ea se plimba prin curte de-a busilea,ca lasasem usa deschisa.
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
sandrap spune:
Buna!
Noi suntem mai bine de vineri,nu prea mai are nici mucisori.Pana la
urma i-am pus medicamentele in lapte,pt ca alta metoda nu am gasit.
Ieri s-a culcat la 23 si s-a trezit la 11.30 la amiaza,cu o pauza de laptic pe la 6 si un pic.
Ven,sa scapati repede de diaree.Stiu ca e greu, mai ales cu regimul.
Vera, eu de obicei ii cumpar cod si il fac dat prin faina si prajit in tigaie.pana pe la 10 luni i l-am fiert,dar mi se parea ca are un gust oribil.
Ilean, si Sandra a mancat icre, dar facute in casa,si nu a patit nimic.Si ii si plac.
Uki,masaj nu ii mai fac cam de multa vreme pt ca nu sta.
alinkav spune:
Copilul meu ma zapaceste! Azi tre sa mergem la vaccin, si s-a trezit dimineata cu muci!Oricum mergem sa vedem ce ne va spune pediatra.
Ieri seara(23.30) un taximetrist ne-a lovit masina, parcata in fata blocului, de a ajuns masina in mijlocul strazii.Bine ca l-a vazut un vecin, si ne-a anuntat.
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
adameasca spune:
'neatza!
cred ca raceste si Luca... Ieri a stranutat juma de zi, si avea si cativa mucisori la nas. I-am dat Oscilo, panadol si ceai cu miere si lamaie. Si nici nu a papat mai nimic ieri... Mergem azi la dr.
Ver@, al meu e alergic la cacao. Dar poti sa incercis a-i dai cate o lingurita la inceput. Luca a facut bubitze abia dupa a doua sau a treia administrare.
Uki, i-am dai si peste, doar proaspat. Caras. Dar nu fiert, prajit, fara sa-i dau partea de deasu[ra, doar carnitza. A mancat chiar si jumatate de peste maricel la o masa. Pestele fiert nu a avut succes deloc. Asa ca am sarit peste el. La masaj nu mai sta ca nu are stare. pai ce inseamna aia sa stea 10-15 min intr-un loc? Doar cand doarme...
Va pupam si sa aveti copii cuminti azi.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
neata!
Imi pare rau ca v-ati trezit mucosi...sa speram ca trece repede!
Noi nu mai facem kk moale. Ieri dimineata a fost ultimul. De atunci n-a mai facut deloc. Dar nu mai vrea sa manance. Ieri cu greu a mancat ceva orez fiert cu morcovi si 3 ture de lapte. Azi lapte la 8, iar acuma, la 11, n-a vrut sub nici o forma marul copt cu branza de casa, a baut iar lapte (fara lactoza, of course). Si iar nu vrea sa doarma, ma enerveaza rau chestia asta...
Alina, tinem pumnii pt. vaccin.
Ileana, tinem pumnii pt. vizita la dr.
Vera, Markus a mancat deja o cutie de cereale Milupa cu cacao. N-a avut nimic, decat ca prima data s-a culcat pe la 23 noaptea! Oricum, cred ca au concentratie mica de cacao, pentru ca scrie pe cutie ca sunt de la 6 luni De aia am si indraznit sa-i dau. Si-i plac. Eu cred ca poti incerca.
Ana, pai e boierie, mama, la voi. A dormit fata de la 11 la 11? Nu facem schimb de copii vreo cateva nopti? Bine ca ati scapat de muci.
Markus a refuzat pestele pe la 8-9 luni cand i-am dat prima data. Sincer, de atunci n-am mai incercat. O sa cumpar, sa vedem ce mai zice.
Cum le dati la pitici ou fiert moale? Combinat cu ce? Cu miez de paine doar? Asa, soldatei? Noi avem o pb. cu soldatei, nu vrea sa manace, ii impinge din prima cu limba afara.
Bey, ma ingroziti cu aventurile voastre cu prizele si steckerele! Aoleu, ce ne-asteapta! Markus nu intelege nu e voie pana nu se convinge singur. Ieri a trebuit sa puna mana pe usa de la cuptor, care era calda (nu fierbinte, ca nu l-as fi lasat), ca sa se convinga de ce tot repet eu nu e voie! Cand a vazut ca-i calda, a tras mana repede, si n-a mai pus-o!
Vai de capu' nost'!
O zi buna!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si