Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Olivia Karla & Andrei Sebastian!!!!!!!!!!!!!

Anca sanatate mamei tale!!!!

Mama ce intalneala!!!! Fetelor sa faceti multe multe poze,macar sa va admiram daca nu putem fi cu voi.

Fetelor de cate ori dorm bebei vostri pe zi si cam cate ore?????????????????
Rachella doarme doar o data pe zi cam 2-3 ore si mi se pare cam putin,voi ce ziceti?

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, multumim de informatii, azi maine vreau sa dau si eu o tura!!
Eu sunt de acord sa si cumparam prajiturile, ca vorba voastra, doar nu o sa aducem fiecare cate un platou cu praji, cine le mananca? M-am gandit si eu la asta.
Anca, multa sanatate mamei tale!! Ce-mi plac si mie parfumurile...si hainele!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Gata, am terminat de citit.
Roxi, te declar in topul evenimentelor cat timp am lipsit, Doamne cat ai mai avut de tras la sfarsit de an: raceala voastra, accidentul, spartul masinii...ei, dar lasa, ca anul asta va fi total pozitiv: cand ai botezul? Noi mergem in week-end-ul asta la Iasi sa botezam finuta noastra: Crina Maria.
In alta ordine de idei nu stiu exact cat a costat inelul (nu mi-a prezentat chitanta-hihi), dar mai am un inel similar, cu un safir mare si 6 diamante mici care a costat 300USD (l-am luat din luna de miere din Turcia). O fi fost ieftin, dar asta are 3 safire mici si doar 2 diamante, asa ca nu cred ca a costat mai mult, fie el si din Suedia. Acuma cu impozitul asta da-i naibii de bani, singura chestie ce ma deranjeaza cu adevarat este ca trebuie sa-mi reduc brutul de pe cartea de munca. Asta e, teapa totala.

Anca, - sanatate multa! Tinem pumnii sa fie ceva usor.

Ane, fata mea doarme cam de vreo 2-3 ori pe zi cate o ora, poate o ora si jumatate. Dar nu e o regula clara, mai sare in cate o zi si doarme doar o data. Depinde de ea.

Astept si eu mai multe detalii cu intalneala. Daca exista cumva cineva care ar vrea sa vina dar nu poate aduce cadou, sa-mi spuna pe pm si aduc eu mai multe.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

noi azi avem alta problema, gaza mea nu mai vrea sa bea lapticprefera sa stea flaminda decit sa bea laptic...aveti ideie care poate fi cauza?? voi ati patit asa ceva?
aseara, toata noaptea si de dimineata nu a baut nici un strop de lapte...

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Olivia Karla
Sebastian

Adina
Bine ati revenit !!!! Ateptam .

Mikkyyy, Rox
Adevarul este ca e cam mult un platou de papa fiecare. Luam de la Ana cate ceva si gata.
Baloane luam?
Muzica cine aduce?
Ce sa fac si eu, vin cu idei. Dupa o zi in care nu am stat mai deloc, am reusit sa citesc pe fuga ce ati mai scris (si ati scrisss ).

Noi venim in 3 la intalnire. Eu si Arturicii adica.
Imbracaminte cat mai comoda (si eu si ei).

Emilly
Poate e doar o perioada care va trece, asta cu refuzul. Oricum, nu o forta. Ai schimbat cerealele?

Helen
Nu cumva ii dai Calciu Pharco? Arturicii de la acela au facut eritem fesier urat rau. A trecut doar cu Triderm.
A, azi am gasit (dupa o lunga absenta in farmacii) Calciu Natural. Am luat 4 cutii.

Ane
Arturicii dorm de la 10-11 si de la 15-17/18. Deci 3 sau 4 ore/zi. Seara la 20 dorm si se trezesc la 8. Deci 15-16 ore in total.

Soleil
Bine ati revenit si felicitari pentru primii pasi!!!!
Nu te teme, cu vremea te vei obisnuui cu intoarcerea la servici. La mine e un fel de amorteala dureroasa din pacate. Ma afund in munka si trece repede vremea pana merg la Arturici.

Anca
Sanatate mamei! Te inteleg Perfect. Eu pe tata o saptamana il tin acasa, una la spital. E infiorator.

Magda
Bine ati revenit si voi !!!
Uite ca se raintregeste gashca!!!

Sunt super happy. A nascut Moasa Arturicilor azi dimineata la 4 (cezariana) o fetita Theodora Ioana.

O seara linistita,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Fetelor, am auzit ca a scos Bebe Mihaescu, sexologul care venea pe vremuri, nu stiu daca si acum,la emisiunea lui Tatu o carte interesanta.Aveti ideie cum o cheama pe carte?
pupicei!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Fetelor, am auzit ca a scos Bebe Mihaescu, sexologul care venea pe vremuri, nu stiu daca si acum,la emisiunea lui Tatu o carte interesanta.Aveti ideie cum o cheama pe carte?
pupicei!

Emilly cu gaza ei

"A face dragoste aproape perfect", cred ca asta e cartea. Eu una nu am luat-o, chiar o fi buna?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna! Va multumim pt urari! Am incercat de 3 ori sa trimit acelasi mesaj (suficient de lung si de 3 ori mi s-a blocat PC-ul!, ca sa nu mai zic ca am intrat tare greu pe DC...)....

Azi am fost in Oraselul Copiilor, in formula de 3, sa sarbatorim copilashu! I-a placUt teribil de mult in masinute, desi eu am ametit numai uitandu-ma dupa el.... Cand sa-l luam din "toiul actiunii", sa se dea cu curu' de pamant si mai multe nu, ca el mai vroia... Era taree bine acolo, desi avea nasucul rosu-rosu si manutele incepusera sa se raceasca... Dar ce stiu mami si tati? Copilu' stie mai bine!

Pentru ca a dormit vreo 3 ore si jumatate (neintors), dupa ce am ajuns acasa, am reusit sa termin de scris ce mi-am mai amintit dintre nazdravaniile lui Seba, de la 10 luni. Daca aveti timp, aruncati un ochi si aici:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39536

Sper sa nu va plictisiti si sa-mi spuneti parerea voastra despre povestea mea (chit ca nu sunt eu o povestitoare asa strasnica!).

Pentru cine nu ne-a vazut pozele, le gasiti aici:

http://community.webshots.com/user/sebizzu

http://community.webshots.com/user/mav26

Despre nasterea lui Sebi:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39253

si o seara frumoasa!!!

mav

Mergi la inceput

Monica multumesc mult i-am scris deja surorii mele din Pitesti sa mi-o caute, am auzit ca e bunicica.Sper sa o rasfoiesc cit de curind.
Mai fetelor bine e sa ai surori, de aia nu ma lasa sufletul sa o las pe Ilinca singura...

Ioana nu i-am schimbat Ilincai cerealele, doar laptele acum vreo 2 saptamini si incetul cu incetul si-a scazut cantitatea pe care o bea de regula.E clar ca nu-i place lapticul asta, e mult mai dulce decit cel de dinainte si se pare ca asta o deranjeaza.O sa trecem pe lapte din comert ca cel pe care il papa cu placere e pina la 12 luni si cu alta firma de lapte praf nu mai vreu sa mai incerc.

Ce faceti cu copii atomici?Fiica-mea zici ca e bagata la 220w si io simt ca ma scurg linga ea...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anita, la noi subiectul somn e tare delicat. De cand a revenit bona Alex nu mai doarme. Cu mine dormea de 2 ori pe zi cate 1 ora jumatate. Acum nu mai vrea aproape deloc. Sincer, eu as prefera programul vostru. E normal!

Adina, destule evenimente ce e drept, dar preferam fara ele. Oricum am fost tare vorbareata ptr ca aveam timp. De maine adio forum si net, la munca! Legat de reducerea brutului pe cartea de munca e o intreaga discutie. Se pare ca potrivit codului muncii nu ar avea voie sa il reduca decat pe motive disciplinare. Asa ca nu se stie cum vor proceda cei cu salarii nete. La noi cand scade cursul euro ne pastreaza aceeasi suma bruta si ne retine in lunile in care creste, din acelasi motiv.

Emilly, daca e vorba de biberon poate fi de la dinti. Nu mai stiu daca alaptezi sau ii dai biberon. Alex facea asa cand avea gingiile inflamate. O durea de la supt. Poate si la san poate fi la fel.

Ioana, luam si baloane. Alex nu se sperie. La muzica nu ma bag. Sa traiasca fetita moasei si sa fie sanatoasa! Apropos de moasa, nu am citit atent cum a fost la ei si moasa noastra (adica cumnata mea) nu si-a facut datoria cum trebuie cu grinda si e tare suparata. Dar cica recupereaza anii urmatori!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput