Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Olivia Karla 10 X!!!
Sebi 11X!!!

Fetelor, apropo de intalnire ma gandesc ca daca fiecare va aduce ceva o sa ne trezim acolo cu 10 platouri de prajituri si 10 mamici (am dat un exemplu). Oare nu e prea mult? Zic sa vedem intai cate/cati ne adunam si sa ne hotaram apoi.
Alta problema: daca sunt fete din provincie care vor sa vina, ne vor face o maaaaaaaare bucurie. Noi nu excludem pe nimeni, doar ca probabil este mai greu cu deplasatul. Eu am facut lista doar cu mamicile din Bucuresti pentru ca noua ne este cu adevarat usor sa venim.

Eu nu stiu cu ce ma imbrac. Cu ce mi-o mai veni atunci ca de Craciun am pus 2 kg inapoi pe mine. Sigur insa va fi ceva comod.

Si Rares stie unde e buricul meu, de cand faceam gimnastica. Vine si pune degetul exact pe el. Are o precizieeeeeee!

Mav, v-am vazut pozele si sunteti minunati. Ce baiat mare ai si frumos foc. E mortal cand s-a suit pe scaunul de masa si in carutul de la cumparaturi .

Helen, ce haios cred ca este Cosminutzu. M-am distrat copios citind ce nazbatii face. Multa sanatate si sa scapati de eritem.

Adina, noi venim sigur cu tati, asa ca nu-ti fa probleme. Mie imi este mult mai usor cu Cosmin pentru ca asa voi mai putea si eu respira. Vor veni mai multi tatici, cu siguranta.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

La multi ani in 2005!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

[quote]Originally posted by ad_risnov

Lista reactualizata pentru intalnirea din 6 febr.:
Layla
Diana_b
Lia70
anda141
Aramona
Andra28
Ioana77
Andruska
Roxana_G
ralualexandrei
ad_rasnov
Cristiana Negrila
Adlemi
anabordea
Adina Iulia
Soleil
Mickyyy

Cu rosu sunt mamicile care deja au spus ca vor veni.
Asteptam confirmari in continuare.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

La multi ani in 2005!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adina, nu e vorba de taxa de intrare.Si nici de bani nu avem nevoie. Stabilisem sa cumparam fiecare cate un cadou in valoare de 400 000 lei, pe care il vom oferi unui copil prin tragere la sorti.Deci nu cred ca un copil va fi incantat de bani. Dar, stiu ca nu stiai despre ce era vorba. Facem in asa fel incat fiecare copil va oferi si va primi un cadou, intelegi. Intalnirea e pentru sarabatorirea implinirii varstei de un an.
Precizez: e vorba tot de copiii nostri.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aha, Monica, noroc ca ai facut lumina ca orbecaiam in bezna! Deci e petrecerea de mot!
Bine atunci. La cumparat jucarele cu noi.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Acum ma apuc sa caut volumele mai vechi ca vad ca mi-au scapat o groaza de chestii cat am fost plecata. Poate m-ati barfit si eu nu stiu...(hihihi).
Urati-mi lectura placuta. Am treaba.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!!!

In primul rand LA MULTI ANI! SA DEA DUMNEZEU UN AN MAI BUN, SA FIE BEBEII NOSTRI SANATOSI SI NOI PE LANGA EI SA II PUTEM CRESTE!!!

Mica mea a inceput sa mearga de pe 29 decembrie. Si de atunci are o vitezaaaaaa!!!!!

Mai mult nu pot scrie acum, nici nu am reusit sa va citesc, dar promit ca voi intra in ritm si eu.

Va pupam,
Magda si Miruna 30.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

LA MULTI ANI!

Va dorim un an nou cum nu se poate mai bun, mai fericit, mai plin de impliniri si numai clipe de incantare langa puiutii vostri!
Noi am lipsit o vreme din motive obiective - calculator virusat -, dar speram sa fim ceva mai active in anul asta.

Cea mai mare realizare a Tianei in ultima vreme este mersul in picioare! A inceput cu 2-3 pasi pe 25 decembrie - chiar de Craciun, la 9 luni si 5 zile. Apoi a progresat, acum reuseste sa parcurga cam jumatate de camera. Ii place, este foarte incantata, dar daca vrea sa ajunga undeva rapid, o ia tot in 4 labute...

Eu de azi am inceput serviciul si am o stare tare nasoala, aseara am plans o gramada, dar sper sa trec peste asta, iar decizia mea de a ma reintoarce la munca sa fi fost totusi o decizie buna...

Pupici pufosi!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Andrei Sebastian si Olivia Karla

io-s suuuuperbucuroasa ca am primit pachet de la o fooaaarte buna prietena care locuieste in state. si i-a trimis lui Matei niste jucarii betooon si niste hainute la fel, iar mie 3 parfumuri . ma stie ca-s obsedata
parca a mai venit o data Craciunul

revin mai tirziu cind cobor cu piciaorele pe pamint

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

scurta mi-a fost bucuria

tocmai ce m-au sunat ai mei ca mama se simte rau si vine sa se interneze

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, sunt reduceri la Mall. Kenvelo si Musette sunt in top. 50%. Mi-am luat niste ghete si niste pantofi maro asortate la geanta de Craciun. Mai erau si alte reduceri, bunicele. Depinde ce aveti nevoie.

Adina, asa ieftin e inelul cu diamant de ti-ai fi luat 3 numai din reducerea impozitului? Sau tu ai un salariu lunar cat salariul meu anual (si eu care credeam ca am ditamai salariul, d-aia suportam serviciul asta, bleah!). Eu zic sa vii cu tati, stiu ca la voi este esential la plimbari si util la caratul in brate. Poate apelez la voi daca nu fac fata singurica.

Adriana
, acum ca ai pus problema asa cu platourile...Si asa am multe kg in plus, daca mai mananc un platou...Plus tort. Mai bine strangem bani si luam la comun ceva. Ce ziceti?

Anca, imi pare rau. Sanatate multa mamei tale.

Felicitari tuturor mergaretilor! Vad ca noi suntem in urma. Dar lasa ca recuperam noi. Poate pana la intalnirea din 6 februarie isi va da drumul si Alex.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput