Contractii si NO-SPA
Raspunsuri - Pagina 2
Delia spune:
quote:
Originally posted by geaninaelena
buna dimineata!
sunt insarcinata in 13 saptamani si sunt un pic speriata ca durerile mele de burtica (scurte junghiuri) sunt contractii...imi puteti spune si mie cum simtiti aceste contractii???
multumesc si mullta sanatate!!!1
Gia
Contractiile sunt ca o strangere dar eu le simt acum ca dureri menstruale.Mie imi este usor sa le recunosc fiind insarcinata a doua oara, dar cu Codrin am relizat abia tarziu ca nu sunt "intinderi" ale uterului cum le numeam eu.
Eu zic sa nu te panichezi, ca nu are rost, il stresezi pe bebelus
Sper ca am fost cat de cat explicita, multa sanatate si un bebelus sanatos!
Delia si
Codrin
ad_risnov spune:
Buna Delia!
Nu te teme de no-spa pentru ca sunt inofensive pt. bb. Si eu am luat f. multe in timpul sarcinii din acelasi motiv: contractii uterine dureroase.
Din pacate nu-mi mai amintesc cate luam si ce perioada, dar destul de mult timp, cu siguranta. Am fost si internata din cauza contractiilor si atunci mi s-au facut injectii cu un amestec de scobutil, papaverina si inca ceva parca.
Bb a fost super sanatos!
Iti doresc o nastere usoara si un bb voinis si sanatos
!
Adriana
si
Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite
!!!
geaninaelena spune:
multumesc pt raspunsuri...junghiurile pe care le simt eu sunt scurte si exact ca si la tine daca imi schimb pozitia ma lasa...sa inteleg ca aceste junghiuri nu sunt contractii?!? sunt un pic ingrijorata si de aceea mi-am facut programare la dr Iosup pt vineri...vreau sa vad daca este totul ok cu bebe; daca este asezat unde trebuie...etc
13 saptamani
Gia