Candidoza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xyz spune:

Eu am candidoza de vreo 8 luni. Am facut tratament 6 luni cu flucovim 150 mg doza unica (1 pe luna) + unguent Lomexin + supliment nutritiv cu crom + mancare la regim adecvat afectiunii (iaurt, fara chestii cu drojdie, spalaturi vaginale cu amestec de galbenele, coada soricelului, pelin, musetel,nu mai tin minte restul in care puneam 1 lingurita de bicarbonat si un pic de sare de bucatarie), a luat si partenerul 2 luni de zile flucovim dupa care am fost la control si tot o aveam. Apoi mi s-a dat alt tratament cu diflazon 1 pastila 150 mg si 7 pastile de 50 mg + in acelasi timp ovule cu propolis + in acelasi timp am incercat si varianta naturista cu o lingurita cu miere in care se pune tinctura de propolis de 3 ori pe zi. Si efectiv nu stiu ce sa mai fac. Acuma urmeaza sa ma duc din nou la control si daca tot numi-a trecut cred ca imi bag picioarele (scuze de expresie) ce dej ais satula pana peste cap. NU stiu cum mi-a aparut ciuperca asta, cert e ca in mod dubios a aparut dupa ce am facut o cauterizare la rana pe col. Pt ca inainte nu aveam nimic, si la nici o saptamna dupa ce am revenit la control o aveam. Si gata , nu stiu ce sa mai zic, acuma stiti cam toata povestea. Scuze daca am plictisit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Da, linkul pt vaccinul IBC-10 este:

www.cantacuzino.ro/ro/Produse/ Catalog%202005/Grupa%20A/Subgrupa%20A3/100.htm

Dar am fost sambata la medic si nu a vrut sa-mi prescrie reteta pt. vaccin, mi-a spus ca este recomandabil atunci cand prezinti si/sau candida bucala si digestiva. Vaccinul se prezinta sub forma de 10 fiole injectabile, se "ia" una la doua-3 zile, in doua cure pe an. Costa 60 mii la Cantacuzino si se elibereaza numai pe baza de reteta de la medic. Nu stiu cat de bun este, vad ca medicii nu-l dau la reteta; vaccinul acesta exista de mult timp nu e nou.

Eu iau Lomexin - ovul- doza unica de 600 mg, una la fiecare doua zile, in total 4 doze pe 10 zile, plus crema Lomexin; a facut milionul si nu stiu cat de bun este. Dar dupa tratament ma duc sa-mi mai ia o lama pt. analiza, sa vedem daca n-au ramas spori, in acest caz chiar daca ma simt bine, inseamna ca recidiveaza.
Ah, acum sambata, mi-a spus doctorita sa nu mai folosesc tampoane interioare,ca nu sunt bune, poti face si cervicita pelviana de la ele.

Bafta la tratamente!!!!

Mergi la inceput

La Cantacuzino se ajunge cu 104 sau cu 123 de la Unirea si se coboara cu o statie inainte de Opera; sunt putine statii parca vreo 3; vaccinul nu se vinde decat cu reteta de la medic ; mie nu a vrut sa mi-l prescrie, poate voi aveti mai multa bafta. Si eu am fost la Cantacuzino sa mi-l cumpar direct si asa am aflat detaliile din mesajul anterior.

Imi pare rau ca n-am scris mai devreme dar am fost ocupata la servici iar in weekend mi-am luat ceva mobila si m-am tot invartit in jurul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxanda spune:

Multumesc tuturor pentru raspuns.Am sa merg sa incerc si data fiind situatia mea poate ma vor ajuta pentru ca nimic nu ma mai ajuta.Cel mai mult de la tratamentele astea de rahat,ca altfel nu pot sa le numesc este fasigynul,de la care imi venea sa imi vomit toate matele dar m-am abtinut numai in speranta ca isi va face efectul.Pe langa faptul ca e si scump al naiibi,dar iti e si greata de la el vreo trei zile si nici nu mai simti corect mancarea la gust.
Am incercat sa vorbesc si cu `marele` doctor teo,de pe chat-ul 555ob-gyn,dar nu prea isi da intelesul.Daca nu am vreun prichindel in burta sau in fasa,nu se uita la mine.Nu stiu daca ati incercat sa vorbiti si voi cu el,si daca v-a raspuns...Problema este ca dansul poate considera o candidoza,o simpla apa de ploaie,si nu se oboseste sa bata doua cuvinte pe tastatura.Cum poate fi atat de simpla cand vad ca-i mai rea ca raia?Trei ani,trei ani de tratamente si de stres si peri albi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Fetelor santeti sigure ca vaccinul se elibereaza numai cu reteta?ca daca e asa nu stiu ce sanse o sa am sa-l cumpar.Laura multumesc tare mult pt. link.

camy

Mergi la inceput

Cu placere Camy. Si raspunsul la intrebare este ca am fost la Cantacuzino acum cateva zile si asa mi s-a spus la farmacia de la poarta, ca numai pe baza de reteta de la doctor, plus amanuntele de pret si cantitate pe care le-am cerut. Apoi am fost la doctor si nu mi l-a prescris desi i-am spus ca mi-a tot recidivat a zis ca se da numai daca prezinti candida bucala si digestiva, ca nu e cazul.
Ruxanda, asa e , problema asta iti strica viata, stiu cum e, s-in cazul meu doctorita s-a mirat "ca cum recidiveaza? ca nu e normal?" desi am auzit pe multa lume ca se chinuieste cu asa ceva. Eu mi-am facut si o antifungigrama in care doctorul vede ce substante medicamentoase isi fac efectul si care nu. In fine, fiecare doctor spune altceva, dar cred ca, cu un tratament prescris si aplicat corect trece; unul mi-a prescris un singur ovul de Lomexin si nu mi-a trecut, altul nu ca trebuie 4 ovule, altul nu spalaturi cu tantum rose si Macmiror, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Eu am scapat de candidoza cu o cutie de COLPOSEPTINE. Sint ovule fabricate in Franta, se pune cite un ovul seara dupa ce termina menstruatia. Cred ca sint 12 ovule intr-un pachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xyz spune:

Am o intrebare pt cine stie : Crema Lomexin se foloseste in interiorul vaginului sau doar pe labii? Prospectul nu e foarte explicit, iar crema nu are ceva aplicator special pt interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

si una si alta nu-ti afecteaza cu nimic.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetele dragutzele,
Acum 2 sapt m-am dus la un control ginecologic pt ca am hotarat ca anul acesta sa am un bebe si mi s-a parut normal sa fac acest gest, plus ca nu mai fusesem cam de multicel la ginecolog. Important este ca mi-a gasit candidoza+ o rana pe col care s-ar putea sa fie din cauza HPV. Maine termin tratam. pt candidoza. Mie mi-a recomandat: clotrimazol ovule, unguent si spalaturi seara cu Tantum Rosa. Sper ca va fi eficient tratamentul pt. ca trebuie sa mai fac si o ADN HPV, iar inafara de asta mai vreau sa fac inca un Papanicolau.

Mergi la inceput