Candidoza

Candidoza | Autor: xyz

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Stiti cumva daca se transmite candida prin sarut? ca am facut toate tratamentele posibile si tot nu am scapat de ea :(((( si nu stiu cum pot afla daca si partenerul meu o are (desi a facut si el tratament).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

nu stiu la care candida te referi la cea bucala? daca da intradevar sa trasmite prin sarut da-mi mai multe amanunte

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xyz spune:

ma refer la cea genitala nu bucala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Probabil ca nu am eu destula imaginatie sa pricep care unde are candidoza....

Nu pot crede ca esti atat de naiva (in sensul dragalas al cuvantului) incat sa crezi ca virgula candidoza se poate transmite prin sarut obisnuit, asa ca mononucleoza infectioasa de exemplu...

Candidoza genitala se transmite prin contact sexual obisnuit, nu stiu daca sexul oral cu un partener cu candidoza bucala poate da candidoza geitala la celalat partener, dar teoretic e foarte posibil.
Hai, poate mai vi cu lamuriri suplimentare...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Da, candidoza poate fi localizata si la nivelul bucal si-n acest caz se poate transmite prin sarut. Gasesti mai multe raspunsuri dand cautare pe net cred ca stii acum......Apropo, ce stiti de vaccinul IBC-10 conceput de Instit. Cantacuzino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Vaccinul de care vorbeam este impotriva candidozei, eu intrebam daca l-a incercat cineva?
Draga xyz, de candidoza se scapa greu dar trebuie rabdare. Esti sigura ca ai urmat tratamentul intocmai corect? Sa nu iei antibiotice, iar ca tratament naturist mananca iaurt simplu fara fructe si bea ceai de coada soricelului. Urmeaza tratamentul corect (cel prescris de doctor)pana la venirea ciclului si dupa ce-ti trece menstruatia mai urmeaza-l inca o data. Nu mori daca o luna jumate n-ai activitate . De asemenea si el trebuie sa ia Nizoral 5 zile a cate doua pastile si/sau Lomexin unguent stii tu unde. In timpul acesta n-ai voie deloc nici cu prezervativ.
Mult succes

Mergi la inceput

Laura ce sti despre acest vaccin IBC-10 da-mi mai multe amanunte te rg.

camy

Mergi la inceput

LAURA da-mi un link de pe net unde sa caut mai multe amanunte despre caddida.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Da, se transmite prin sarut, daca iei contact cu zona infestata.
Pt orice tip de candidoza, genitala sau bucala, ia o doza de Flucovim, pastile, e o capsula, ai nevoie de o singura doza orala de 150 mg, atat tu cat si partenerul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxanda spune:

Buna fetelor!

Si eu trec intr-o situatie similara.Am candida de trei ani si pare ca nimic nu-mi este de folos.Totul a inceput cu un tricomonas,pe care am incercat sa il tratez.Ulterior am aflat ca am si candidoza,si asta cred ca s-a intamplat de la multele medicamente si spalaturi pe care le-am facut.Am citit ieri despre vaccinul pe care l-ati recomandat voi,si azi am si dat fuga sa il iau,numai ca am nimerit la cantacuzino din apropiere la romana.Acolo mi s-a spus ca medicamentul il pot lua de la cantacuzino dintre izvor si eroilor.Poate imi explicati voi cum sa ajung acolo.Nu am prescriptie dar ma descurc acolo...

Mergi la inceput

ruxandra institutul cantacuzino sa afla intradevar la eroilor de acolo mai mergi co statie cu masina 104 sau pe jos.o sa-ti dau nr. de tel. de acolo poate te ajuta cu ceva411.38.00 int 213,190,213.o sa sun si eu chiar azi acolo sa vad despre ce e vorba cu acest vaccin ca si pe mine ma intereseaza.

camy

Mergi la inceput