Copilasii din 2002 (05)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabbriela spune:
Mia. nu ai link cu jocul care la primit de la Mos Craciun?
Da sa shti ca intradevar sunt ff bune jocurile electronice cu litere, cifre si alte trebushoare.
Julian de la jocuri a invatzat tot alfabetul, cifrele.. daca il intrebi unde este A ... sau orice alta litera imediat tzi-o arata.. si daca il intrebi cu ce litera incepe KING shtie sa itzi arate K... si mai nou shtie sa sc singur cuvinte ushoare ...cat, dog, one, sky... si mai multe shtie dar nu imi aduc eu aminte acuma de ele.
AAAaa... si am vauzt un reportaj la TV...nu shtiu cat de adevarat sau nu este dar ziceau acolo asha: "Copii care se joaca de la varstre ff fragede cu jocuri educative si ishi pun creierul in mishcare au 99 % shanse sa devina un om luminat, un om care ocupa functzi inalte". Asha ca daca este adevarat ... haidetzi mamici la cumparat jocuri sa avem copii inteligentzi... si daca nu sunt ei chiar asha de capete luminate ... macar sa fie distractzie in ceea ce invatza ...
An nou fericit si tzie Mia. la mine este 6:28 PM iar Julian se joac ain camera lui, soztu zace in pat cu o durere de cap teribila si eu joc table pe yahoo games
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Mia. spune:
Mai sint 30 de minute.Sotul l-a dus pe Luca la culcare si cred ca a adormit si el dar il scol eu imediat...
Ma bucur ca-mi zici de jocurile educative pt.ca am vorbit cu soacra-mea azi si cind i-am spus a zis ca sa nu mai chinui copilul si m-am cam suparat ptca lui chiar ii place si nu pare chinuit.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Mia. spune:
M-am dus sa-mi trezesc husband-ul si ce crezi?Sotul dormea si Luca treaz...Asa ca acu'sintem treji cu totii.
Gabbriela spune:
Mia. daca vrei iti trimit o lista in treaga cu jucari educative care le-am cumparat la Julian si nu regret ca am dat bani pe ele. Sunt cu adevarat fenomenale... daca un pitic de 2 ani sc cuvinte fara sa il fortzeze nimeni.. imagineazatzi cat de bine sunt construite si cat de mult il atrag incat se prinde in joc si chiar inavtza lucruri bune si utile. Nu te lua dupa soacra (sorry soacr-o daca citeshti pe aici sa nu te superi), dar experientza unei mamici ishi are cuvantul ...
La noi mai sunt 2 ore si este 2005... asha ca eu inca va urez An Nou Fericit pt cei ce inca nu au intrat in 2005.
Numai bine
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
HelleneC spune:
Mai vreau Revelion, desi nu am facut nimic decat sa ma uit la TV si sa "ascult" bubuiala de la artificii!
Mia, noi nu am fost in centru, desi a fost tare frumos, prietena mea Oana (oanaralu13) a fost cu Bianca... George in primul rand a dormit bustean, cu tot zgomotul de afara - si credeti-ma ca pana la ora 2 tot a fost - si apoi lui ii este foaaarte frica de petarde, artificii si alte chestii pocnitoare. Asa ca mai asteptam un an sa mai creasca puiul. Poate cand intram in UE nu o sa se mai teama
va pup si petrecere frumoasa Gabb paaaana dimineatza! La noi deja e aproape pranzul. Sa ne scrii cum a trecut Julian pragul dintre ani!
Va pup si va urez sa aveti un an bun de tot, Elena & George
Poze noi pe www.babiesonline.com/babies/g/georgec
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Mia. spune:
Da,Gabito,vreau sa-mi scrii lista te rog.
Aseara,Luca era asa de emotionat ca noi bem sampanie si eu am inceput sa dansez singura iar el a dansat cu mine,sotul era DJ.E asa simpatic cind danseaza,face niste pasi mici si are un stil propriu de dans.Pe la 1 noaptea ii era asa de somn incit m-a dus el in dormitor sa faca nani.
felicia0606 spune:
EU am adormit copilulpe la ora 22, l-am lasat cu bunica si am fost pentru prima oara dupa doi ani de stat numai in casa la o petrecere super (cred ca ar fi putut sa fie oricum ca mie tot mi-ar fi placut!!! dupa atata pauza). Am topait toata noaptea si acum ma simt foarte bine.
Felicia
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
Gabbriela spune:
Mia. am trimis deja lista cu jocuri... sa imi zici care din ele itzi place cel mai tare. Al meu pici nu rezista asha de mult fara somn, la 11:00 AM doarme deamiza 2 ore si seara la 8 - 9 PM ii in pat deja... l-am lasta si eu aseara cat a vrut el dar la 9:20 PM a adormit pe canapea in bartze la taicasu dupa ce sau jucat
felicia0606 ma bucur ca te-ai distrat de revelion, noi nu avem unde il lasa pe Julian asha ca stam acasa cu el.
HelleneC Julian al meu adora petardele, mashinile de pompieri si tot ce face zgomot si lumina , dar anu asta a dormit bushtean... nu a auzit nici o petarda, nici nu sa trezit decat sa bea apa pe la 4 AM si imediat a adormit la loc... Sa trezit in 1 Ianuarie vesel nevoie mare, ne iubea de ne sufoca si ne pupacea ....
PS: Va mai las o zi doua si dupaia sar pe voi cu intrebari ... legat de pampers si alte trebushoare...
Sanatate si numai bine!
0 - 2 years 2 - 3 years
HelleneC spune:
Buna fetelor! De maine eu incep serviciul, nu mai am acelasi timp de bantuit pe DC. Iar copilul l-am dus in dupa-masa aceasta la mama, la tzara, sunt tare necajita, este atat de pustiu in casa fara el. Si el era suparat la telefon ca a ramas iar acolo (desi e iubit la maxim si au grija ai mei de el foarte bine).
Ce ne-am propus pe acest an este: operatziunea urgenta OLITA! Gabb, vad ca vrei sa sari si tu pe subiect dupa ce trec si zilele acestea. Va rogva implor, fetele care ati biruit, vindeti si la noi secretul! Ieri ma uitam la el cum facea in pampers si... se ascundea, pentru ca i-am explicat ca, atunci cand vrea sa faca, sa se duca la olita. Prefera sa ma minta ca nu face, decat sa recunoasca ca face si trebuie pus la olita! Nu e vorba de banii dati pe pampers, ci de aceasta deprindere, care e necesara la varsta lui si... normala!
Pentru mamele care au aceeasi "suferinta", hai sa facem un plan de bataie, poate macar unele vor avea succes!
Va pup si hai sa purcedem cu drag in 2005! Sa dea Domnul sa ne fie un an bun si noua si copilutzilor nostri!
Elena & George (6.09.2004)
Si inca ceva: off topic, mamele care sunt mai vechi pe DC (de prin 2002), va rog sa imi spuneti daca stiti ceva de forumul vechi, de prin perioada aceea, cand eram gravide! Ca si atunci eram prezenta, dupa care am facut o pauza cam mare! Poate moderatorii ma ajuta! Multzam!
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Gabbriela spune:
HelleneC nu mai fi suparata scumpo ca trec si astea.
Operatziunea Olitza ... de luni trecem la treaba, am mai avut si noi doua esuari dar o luam de la capat.
Intrebari pt mamicile care au reushit deja:
1. O data la cate ori il punetzi pe olitza (2 ore,3 ore, 4 ore)?
2. dimineatza la sculare primul lucru pe olitza, da sau nu?
3. inainte de culcare trebuie pushi pe olitza, da sau nu?
Eu m-am gandit sa il pun la sculare si iante de culcare pe olitza, sa imi spunetzo daca greshesc si o data la 4 ore.
4. LAsa in fundul gol rin casa sau doar in pantaloni fara pampers?
Forumul vechi nu se mai poate accesa, eu am adresa dar nu mai merge
0 - 2 years 2 - 3 years