Copilasii din 2002 (05)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna mamelor! Deocamdata copiii nu pot comunica on line, asa ca ma adresez doar voua! Tocmai ma muncesc sa pun pe album niste poze, promise de muuult. Am biruit azi si am scanat numai cateva. Aveti ocazia sa il cunoasteti pe: "inegalabiluuuul, inepuizabiluuul... nazbatiosuuuul Georgeeee!" Cum altfel sa imi introduc copilul, care de altfel in societate stie sa se faca simtit. Unde lumea nu il baga in seama, se baga el, desigur, iar unde lumea ii sare in fata si il bibileste... se preface un timid... de nu are pereche. "Dar ce copil timid aveti...!" Eu de acolo: "Oare?" - stiind ce podoaba de copil am. Insa mai avem timp sa ne punem la punct cu ultimele strategii in abordarea umanitatii!
Va pup si sper sa ne mai vede si maine, in ultima zi a anului - doamne ce repede a mai trecut. Oare cand?
Elena & big George

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Baieti mei au invatat primul cintec,comanda,pentru Mos Craciun!

"Mos Craciun vine
Aduce daruri,
Mos Craciun vine
Aduce daruri, (se repeta de multe ori ca sa fim siguri!!!)
Spiderman,
Masinute,
Telefoane(mobile pt copii!)
Bluzeeeeee,
Spiderman,
Masinute,
Telefoane,
Bluzeeeee!!!"

Si aici lista se opreste.
Va dedic acest "cintec" cu prim solist pe Yannis si va doresc tuturor UN AN NOU FERICIT!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI La multi ani! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Gabbi, de ce te feresti nu scapi - asa este o vorba. Microbi sunt peste tot (eu lucrez in domeniul asta si daca ai vedea numai ce culturi de microbi cresc dintr-o proba luata de pe masuta la care se joaca, de exemplu, te-ai ingrozi! Probabil ca Michael Jackson a vizitat un laborator de microbiologie de si-a facut cosciugul ala!!!). Si au existat intotdeauna oriunde. Acum nu trebuie sa devenim paranoici - ca MJ. Intr-adevar - mancarea cruda trebuie spalata inainte de a o manca, dar nu stiu daca tu ai fost la tara la bunici cand erai mica - mai stii ce bune erau fructele culese drect din pom, sau capsunele de pe jos?
Trebuie sa plec acum - ma cheama Alex.
Mai vorbim.

Felicia

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003

Mergi la inceput

La multi ani tuturor! Aveti grija de voi si sa va fie bine in 2005! Multe lucuri bune pentru toti si pentru copilutii nostri numai sanatate (in primul rand)! Ma bucur ca am petrecut in aceste luni o parte din timpul meu alaturi de voi, ma bucur ca existati, ca aveti asa niste suflete mari si frumoase, ma bucur...
Elena & George

www.babiesonline.com/babies/g/georgec

mami "da george"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Draga Felicia nu ma pling de Luca,doar povestesc,ca si daca ar sta ca o leguma(am vazut copii,cred ca si eu am fost cam asa)m-as ingrijora,al meu cind sta linistit ii iau temperatura...Unele persoane imi spun ca e cuminte chiar,altii se uita chioris(mai ales in Romania,unde toti copii cuminti sint laudati iar cei zburdalnici nu)...In ceea ce priveste microbii eu sint mai "mama-denaturata"nu i-am dezinfectat prea mult lucrurile,hainutele i le spal cu ale noastre la un loc de mic(am vazut persoane care spala separat)de mincat maninca ca si noi,biberoanele le-am dezinfectat 4 luni(pina la 6 luni l-am alaptat),a baut lapta de vaca apoi,daca scapa ceva pe jos pina ma aplec eu el a luat si bagat in gura de pe jos,o data si-a muiat suzeta intr-o balta,eu vorbeam la telefon si a fost atit de rapid...de prin piata maninca de pe tarabe..
Dar nu a fost bolnav decit cind l-am dus la cresa.Iar cu stomacul chiar nu a fost niciodata bolnav.
Luca face la WC de cind am ajuns in Canada,ca nu i-am mai luat oala din Rom si daca am vazut ca-n avion a facut fara probleme la Wc,nu am mai luat.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Theodora multzumim de dedicatzoe...
felicia0606 nici eu nu sunt asha de obsedata cum crezi. Nu am dezinfectat niciodata biberoanele si sticlele lui de lapte (decat la prima folosintza ... cand erau noi), a fost alaptat pana la 9 luni si jumatate, hainele pana l aun an jumate le-am spalat separat.. iar acuma le adaug langa ale noastre (daca cumva nu se gaseshte pe hainele sotzului chimicale sau vata sticlata).
Dar il sterg pe maini si pe fatza de cate ori este atins de cineva, de ce ca am vazut cum om mar ein toata firea, ishi sufla nasu si dupaia atinge copilul meu pe fatza (mai era si bolnav si sa plngea ca are o tusa si febra de 2 zile). Ma super enerveaza sa vad oameni cu creiri si car enu le pasa de bb meu...
Imi aduc amite ce bune erau fructele din pom.. doar am crescut la tzara pana la 7 ani... dar erau alte vremuri... acuma sa manc un mar din gradina mea are gust ciudat daca nu il spal.
Oricum eu zic : Julian al meu este copil cuminte in comparatzie cu altzii de ani lui, stie sa stea locului si sa raspunda cu putzinele cuvinte care le shtie la ce il intreaba oameni, zice Hi, Bye... si le face cu mana, ca se da in spectacol sa fie remarcat asta este acuma nu cred ca sunt copii perfecti nici unde in lumea asta.
Mia. si eu ca tine cand sta cuminte face ceva, ori manca bomboane de pe pom (cum a facut ieri si dupaia urla de la cat zahar si ciocolata a bagat in el), ori are febra.

An nou fericit la toata lumea si la totzi copii, sa fitzi sanatoshi si sa vi se implineasca cat mai multe dorintze in 2005. LA MULTZI ANI 2005!

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

La multi ani! La noi deja e ora 1 in 2005! Dupa cum vedeti eu aici imi petrec Revelionul! George doarme bustean, nu s-a trezit deloc desi afara a fost un zgomot infernal de la petarde. Plus mascatzii care bat in tobe ca disperatzii!
Va pup si celor care inca nu ati ajuns in noul an le spun ca e bine aici, deocamdata
Elena & George

mami "da george"

Mergi la inceput

La multi ani Elena!Am sunat si eu o prietena din Suceava mai devreme si spunea ca se duce undeva in centru sa petreaca rev-ul.

="http://www.lucavasile.go.ro"]Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

HelleneC ma bucur ca nu atzi avut probleme cu George.. dar eu nu cred ca o sa fiu la fel de norocoasa... la noi se trag cu artifici chiar ff aproape de casa si o sa fie un zgomot...
Mia. Tu cum ai petrecut... bb tau cu a prins anul nou, tot dormind? PS: Mia nu vrei sa editezi mesajul si sa impartzi in 2 randul cu acele mici fetze dragalashel...?

Eu inca ashtept anul nou, este deabea 5:06 PM... Julian tot o veselie... canta si sare pe tacsu in pat... A primit si doua mashinutze noi si tare incantat de ele este.

La Multzi Ani Romania si restul lumi care este deja in 2005!

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

La noi e ora 21 asa ca Luca e treaz si tocmai m-a pus sa-i pun suc in paharul in care am baut eu Cinzano.I se pare mai interesant.
De cind i-a adus mosu' un joc cu litere a invatat citeva:O,U,Q,W,H,iar cele care noua ni se par usoare(A,S,M,etc)nu le stie inca...
La multi ani,Gabito!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput