bebelusi de nov-dec 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
irinaA spune:
Stie cineva ce se intampla daca copilul face mai mult de 3 zile caca verde.Ziceam ca o sa ii treaca dar nici vorba.Poate sa il afecteze animalele.A fost zilele trecute la noi cineva cu un caine.
Cu Ioana 10 saptamani
Bobita spune:
Fete va pup, va urez un An Nou plin de bucuri. O sa auziti de mine cind voi naste (sper mai repede)
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by irinaA
Stie cineva ce se intampla daca copilul face mai mult de 3 zile caca verde.Ziceam ca o sa ii treaca dar nici vorba.Poate sa il afecteze animalele.A fost zilele trecute la noi cineva cu un caine.
Cu Ioana 10 saptamani
nu are nimic kk verde, stai linistita, e perfect normal
daca nu are un miros f puternic si insuportabil, e ok
try, stii ca a plecat conchita de pe forum??
fetele, revin cu suzeta nu am vreme acuma
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Fete va pup, va urez un An Nou plin de bucuri. O sa auziti de mine cind voi naste (sper mai repede)
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
Doamne ajuta, bobitule! nastere usoara si bebe sanatos!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
andreap spune:
buna dimineata!eu sunt la datorie de la 6....si asa e de cateva zile.o doare burtica,trage partzuri,face kk si daca durerile sunt mai mari,nu mai adoarme.nu mai pooooot!!!!!bine, seara doarme de pe la 21-21.30,dar mie mi-e asa somn dimineata....o sa-mi pun o dorinta in noaptea de Anul Nou:sa dorm si eu o noapte intreaga.acum e la mine in brate,ca ieri am lasat-o in pat cat am facut un ceai si a urlat!!!!!!!!!!!nu mai termina,se face vanata.mai nou doarme afara,dar in casa,nu prea,iar seara moare dec somn, e maraita si face scandal pana adoarme.si daca merg la Wc o iau cu mine in copaia si o legan,dar se plictiseste rapid si vrea in brate
marti am fost la cantar,are 4.800 kg(+ 1.600 fata de iesirea din maternitate in 7 sapt)
in rest,ref.la lapte,ce stiti:toate lactatele fac rau?nici branza/unt nu pot manca?
pupici,
andreea si maria
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
noi aseara dupa baitza am vomat(destul de multicel)...dar tembelusa de mami mi-a dat sa sug inainte de baie si probabil ca dupa manevrele de imbaiere...s-a produs evenimentul...insa nici eu nu am fost prea cuminte si urlam inainte de baie de foame....oricum dupa voma(adica a aruncat o gura de lapte cu jet) a dormit linistita...i-am mai dat doar putin ceai.
tot la 3 ore s-a trezit sa ia masa azi noapte, dar nu plange, o vad eu cum se agita si cauta cu gurita...
andreea, ai voie branza, cum sa nu...pai atunci ce mai mananci...eu stiu ca sunt interzise, mazarea, fasolea, varza, ceapa, usturoiul, cafeaua...dar in rest poti manca cam orice.
va pup si va urez o zi buna
monica
Jasmine spune:
Si pe mine m-au capiat astia cu pocnitorile,parca fac un concurs care e cel mai tampit si bubuie cel mai tare.Ma enerveaza rau de tot si nu pot sa ma obisnuiesc desi au inceput de mult timp.Incep dimineata si se opresc dupa miezul noptii.Aseara a fost o repriza de vreo juma’ de ora de bubuiala fara pauza,de ziceai ca e ora zero in noaptea de Revelion.
Si ma mai enerveaza si aia care tot suna la usa cu colindatul.Dupa ce ca abia reusesc sa-l adorm pe bebe,dupa cate o juma’ de ora de tinut in brate si lugu-lugu,nici nu adoarme bine ca suna astia la usa.Si suna,si suna…..
Ce pacat ca muzica la carusel tine asa putin,trebuie sa stai langa patutz sa tot invarti de chestia aia.Nu era mai bine daca tinea muzica aia macar 10 minute,timp in care bebe privea caruselul si poate adormea linistit?
Eliza,stai linistita ca nu e bombat capul copilului.Asa sunt toti,ai impresia ca e capul mai bombat in spate si mai tesit in parti.
Onitza,stai linistita ca eu sunt cea mai grasa dintre voi toate.Am pus in timpul sarcinii 15 kg pe care le-am dat jos in prima saptamana dupa nastere.Dar aveam eu dinainte muuuulte kg in plus si de astea e clar ca nu scap.Culmea e ca la gabaritul meu n-am avut vergeturi absolut deloc in timpul sarcinii sau dupa.Nici macar linea nigra n-am avut,nu se vede nimic pe burta care sa aminteasca de sarcina.
De vreo 2 zile a inceput bebe sa-si suga degetul mare.A progresat care va sa zica.Pana acum isi sugea toata manutza.
Ieri seara a facut vaccinul de 2 luni.N-a fost asa rau cum ma asteptam si vad ca nici febra n-a facut,ba chiar a dormit azi noapte mai mult ca de obicei.
Eu nu stiu cum ziceti voi ca vi se par uratei copiii.Mie mi se pare (adica nu mi se pare,chiar asa e !!!) ca bebele meu e frumusel foc.Nu glumesc.Chiar sunt convinsa de asta.E cel mai frumos copil,sa fie clar.Si mie imi zice toata lumea ca ce bebe frumos am.Sigur ca-mi face placere,dar n-am nevoie sa-mi spuna altii ceea ce e evident : am facut un bebe frumusel foc.Hai ca m-am laudat destul
Andreap,hai ca ai tupeu!Auzi la ea,sa doarma o noapte intreaga!Da’ unde te crezi?Ai vrea tu!Si eu as vrea,dar nu cred ca avem sanse sa se intample prea curand minunea asta.
Ele spune:
Irina nu-ti face griji de catel. Eu am catel in casa si nu a avut bb probleme, mai ales cu privire la kk...poate doar ca a mea face o data la 5 zile si sigur nu e din cauza cainelui.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
dama spune:
Nici eu nu prea sunt de acord cu suzeta, dar cu toate astea a trebuit sa i-o impun lui Davidutz (care nici el nu e fan) pt ca numai asa reuseste sa adoarma, mai ales noaptea. Dupa ce adoarme insa o scuipa singurel. Imi seamana pt ca eu pe la vreo 2 luni o aruncam si pe a mea si apoi pe a celorlalti copii de la cresa. Cred ca nu suportam sa-i vad dependenti de ea...
Mai, Andreea, eu cred ca tie nu prea iti plac lactatele ca altfel nu ti-ai mai face atatea griji ca ai voie sau nu sa mananci. Pai, mami, tu ce crezi ca manaca o mamica de la tzara, daca cam toate legumele din gradina-i sunt interzise (mazarea, fasolea, varza, ceapa, usturoiul) si i se mai interzice si laptele si alte lactate? Papa mama acolo de toate ca nu astea sunt cauzele colicilor sau durerilor de burtica ale micutzei tale. Vezi ca si starea sufleteasca a mamei trece prin lapte la copil si daca tu esti fff stresata si obosita atunci si Mariutza ta simte asta. Incearca sa te odihnesti mai mult timp si sa fi mai relaxata. Stiu ca nu e usor, ca si David are cateodata colici si plange iar eu nu pot sa-l linistesc nicicum, dar de mancat mananc totusi de toate, absolut de toate, (adica si legumele de mai sus) si nu am observat sa-i fie mai bine cand nu le mancam. Oricum incearca sa nu mai mananci respectivele alimente si atunci vei vedea daca intr-adevar ce mananci tu e cauza durerilor bebelinei tale. Curaj si nu renunta sa mananci, altfel ramai fara laptic si atunci te vei confrunta cu altele.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by bits
am apasat din greseala si nici nu terminasem.
si am observat ca atat timp cat sta cu sotul meu nu-i face figuri(luat in brate) e cuminte foc,cum apar eu cum incepe sa se alinte,ba vrea in brate,ba vrea plimbat etc.
vad ca va plangeti ca nu dorm,la mine e invers.dupa ce se trezeste sta treaz cam 1ora,timp in care conversam,facem gimnastica si-l pun pe burtica ca sa oboseasca,cere papica si apoi imi adoarme la san.cred ca intr-o zi imi sta treaz cam 4-5 cateodata 6 ore.ai vostri cate ore stau treji?
octy,KEN(1noiembrie 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
Bits acum ti-am vazut pozele de Craciun. Sint f dragutze. Vad ca v-ati distrat de Craciun. Noi am fost f suparati ca am fost la ai mei si a trebuit sa plecam mai repede ca asta mica n-a facut decit sa plinga in continuu.
Fetitza mea la fel ii place numai in brate tinuta in pozitie verticala ca sa vada in jur. Ziua nu doarme deloc de pe la 8-9 pina dupa baitza si masa la ora 21-22. Rareori mai adoarme cite 5-10 min.
Vad ca i-ati luat scaun de masina. Ma gindesc si eu sa-i cumpar si s-o tin ziua in el poate o sa-i placa. Dar cit de mult poate sa stea in scaunel astfel incit sa nu-i afecteze coloana?
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001