Bebelusi de martie-aprilie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ematutui spune:

In alta ordine de idei, noi mai avem un dintisor, deci suntem un cu 6 dintisori, Veve ne treci da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematutui spune:

Bebe2004, eu antibioticul si orice sirop, calciu, vitamina C, fier, i-l dau cu ceai pentru ca altfel se ineaca si nu vrea sa il inghita. Si de fiecare data a avut efectul scontat, deci daca ia biberon ii pui un pic de ceai, cam 10-20 ml si pui licoarea in el.
Succes.Dupa cum vezi suntem amandoua din Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de noi! Noaptea a trecut relativ bine, eu n-am dormit deloc, tot la jumate de ora i-am dat ceiut sa bea ca sa nu se dezhidrateze si la un moment dat, nici nu stiu cand am adormit cu sticluta in mana...imi amintesc doar ca vroiam sa merg sa o pun pe masa si cand m-am trezit am cautat sticla din priviri si nu are pe masa, apoi am realizat ca am adormit cu ea in mana...Raul acum doarme, nu este tocmai bine pentru ca nu se satura dar asta e n-avem ce face....plange fff mult si mi se rupe sufletu cand il vad, dar...
Mancarica aia e tare nasoala, dar iubitul meu mic papa orice de foame...de azi noapte de la 00.00 a papat pana acum 2 litri de ceai de menta cu putin zahar si putina sare si vreo 1 litru de mucilagiu de orez...
Cam asta e tot, cel putin ma bucur ca nu a mai vomat si n-a mai avut scaune si nici temperatura nu mi-a facut...probabil ca am chemat la timp medicul...
Acum mer sa ma pregatesc ca mergem la niste vecini sa ne petrecm de Revelion, iar mami si tati meu stau cu Raul...trebuia sa mergem la altcineva si cum stau departe am prefrat sa ramane in bloc...
Va pup si va multumesc din suflet ca v-ati rugat pentru noi!!! Va iubesc mult de tot!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Pupilici pe 2005!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!
2005

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI ,

dragele mele prietene,sa ne creasca bebelusii sanatosi si voinici,va doresc tot binele din lume,sanatate si fericire!!!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

LA MULTI ANI!! Dragele si scumpicile mele, va urez tuturor si copiilor, un An Nou plin de impliniri, bucurii, fericire si sanatate! Sa ne bucuram de copilasii nostri, sa fim iubite si sa avem belsug in tate! Celor de peste ocean care petrec revelionul de-abia acum, la ora aceasta , le doresc petrecere frumoasa!
Imi pare rau ca n-am putut intra si de Craciun sa va spun Craciun Fericit! Dar sunt sigura ca v-ati simtit minunat alaturi de familie si copilasi. Din pacate, Maria, sufera tare din cauza dintishorilor de sus (unul deja mijeste, iar al doilea vrea sa iasa si el...deci, va rog treceti in listuta!), ne-a zapacit pe toti trei, si pe mine, mama si sotz, plange , e maraita, nu vrea decat la mine in bratze sau la bunica-sa uneori, vrea la tzitzi (pentru ca inca ii mai dau laptic), si cand o scoatem in oras tzipa cat o tine gura daca incercam sa o punem in carutz, vrea doar in bratze, iar acum e asa de grea ca a crescut mult, plus hainele de iarna...ce sa mai e un calvar ca sa mergem cu ea in oras la plimbare....Din pacate ma rupe de spate sa o tzin in marsupiu...ce sa mai.... chinul chinului cu dintzushii astia... dar vor trece toate!! ai ales ca astazi, la inceput de an, a implinit 9 luni!!!
LA multi ani si lui Raul, Claudelu!(ca doar suntem fratziori, nu?)
La multi ani si pentru Katja!
La multi ani si pentru Malina Ioana!
La multi ani si pentru Radu Paul!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,DRAGUL NOSTRU RAUL!!!

Sa cresti mare,voinic,viteaz,,frumos si8 sanatos!!.Sa ne aduci tuturor numai bucurii!!

[purple]LA MULTI ANIMARIA CRISTINA ,sa cresti mare si sanatoasa,si sper ca o sa iasa curind dintisorii!!!

Urez tuturor sarbatoritilor pe care i-am pierdut zilele acestea sa creasca mari si frumosi,sa fie fericiti!!!

Mergi la inceput

iaca am pus si io pozulici de la Craciun si de la Revelion!!!
Pupici

Mergi la inceput

Sa va povestesc cat de "frumos" ne-am petrecut noi Revelionu
Noi am avut cel mai nasol Revelion...eu, Clau si tati meu am facut enterocolita si toata noaptea de Revelion ne-am petrecut-o la WC, ba ba ...Raul a avut un fel de enterolita care s-a luat, cel putin asa ni s-a explicat de catre medic , de fapt de catre varul meu care e medic...am mers la prietenii nostri, vecini vis a vis de noi si pe la 22.00 ne-a apucat rau, prima oara pe mine si dupa vreo ora pe Clau, iar dupa miezul noptii pe tata...Clau dupa 00.00 n-a mai putut sta la revelion si s-a dus sa se intinda in pat, eu am rezistat eroic pana la 3.30 dupa care am venit acasa ca mi-era din ce in ce mai rau...cand m-am pus in pat eram toata inghetat de parca m-ar fi tinut cineva in frig...am aut frisoane, am facut chiar si febra...a fost ingrozitor, chiar ma gandeam ca daca noua ne-a fost atat de rau si abia ne tineam pe picioare, oare Raul cum a rezistat asa??...azi in loc sa mancam si noi ca tot omu friptura si papa buna noi am mancat paine prajita si orez fiert cu sare si multtt ceai...mama saraca a avut mustrari de constiinta, credea ca de la mancare ne-a fost rau si dis de dimineata s-a pus sa manance si ea racituri pentru ca asta a fost singrua mancare pe care am halit-o noi 3 si nu a avut nimic...abia apoi am aflat ca Raul ne-a transmis-o Si Raul se pare ca a luat-o de la cineva, si tot m-am gandit eu de la cine...apoi mi-am amintit ca a luat-o, probabil, de la o fetita care era la dispensar si facuse enterocolita...micuta i-a placut de Raul si il tot pupa
Acum suntem mai bine, in sensul ca nu am mai si nici n-am mai , de mancat oricum n-am mancat...dar noi facem haz de necaz...in tot rau este si un bine, ne-am curatat si am mai slabit

In alta ordine de idei am ramas profund impresionata cat de frumos a fost la ora 00.00...nici intr-un an n-am fost atat de multe si atat de frumoase artificii, nici nu mai stiai unde sa te uiti...Raul a fost treaz la 00.00 si se uita si el cu noi pe geam, nici nu clipea, parca se uita la reclame...cand am inceput sa cantam LA MULTI ANi, parca ar fi vrut sa planga dar m-am uitat la el, am inceput sa zambesc si si-a revenit Primul Revelion al puiului

Spre seara a fost casa plina, a fost sora mea cu cumnatu si prietenii nsotri, apoi am fost noi la prieteni dupa ce a plecat sora mea si am jucat remy pana acum vreo 20 min...am batut barbatii de i-am rupt...ce nervosi au fost

Cam asa ne-am petrecut noi, cu bine si rau

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput