Bebelusi de martie-aprilie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Plang pentru ca am avut o zi ingrozitoare, nu vreau sa va povestesc prin ce am trecut ca sa nu-mi reamintesc, simplu Raul a facut enterolita si daca pana maine nu se amelioreaza ne internam, asa ca daca cumva dispar sa stiti suntem in spital!!!
Rugati-va la D-zeu pentru noi!!! Va rog frumos!!!

Eu va urez de pe acum "LA MULTI ANI", multa multa sanatate ca-i mai buna decat toate!! Un an cat mai bun si mai roditor!!

Micutilor care mai adauga o le doresc tot binele din lume!!!
MALINA IOANA
RADU PAUL
MARIA CRISTINA
si binenteles soarelui meu mic si scump RAUL ANDREI multa sanatate, ca de restul are mami si tati grija!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Clau, fii tare! Cum s-a intamplat? Of Doamne-Doamne bietul pui! Sa ne tii la curent!
Sanatate multa si pupicei multi de la noi! Ma voi ruga ptr voi, sa se faca bine sa nu fie cazul de internare!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Claudica,tinem si noi pumnii sa treaca repede si sa se simta puiu' bine!Tare-i greu sa-ti vezi copilasul bolnavior,dar astea-s probele de foc prin care trecem ca parinti si nu tre' sa ne pierdem firea,ca numai pe noi ne au sa-i sprijinim!Sanatate multa!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Claudelule,si noi suntem alaturi de tine si ma rog bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa dea insanatosire grabnica si deplina puiului tau!Nu te descuraja ,Dumnezeu este cu tine si cu copilasul tau si nimic rau nu se va intampla.Doamne ajuta,si pentru rugaciunile Maicii Domnului si ale Sfantului Nicolaie,totul va fi bine!Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Clau,nu-mi vine sa cred ,ca e bolnavior Raul,ooooooooooooof!!
Sper ca nu e nevoie sa va internati si ca se va insanatosi repede repede..pupam mult baiatul!!!!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Clau, ne vom gandi la voi si sper din suflet sa se faca bine Raul, scumpul de el...

Dumnezeu sa va dea la toti in anul nou multa sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in casa si numai bine.

LA MULTI ANI!!!!

Va pupam pe toti si toate.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Clau, Doamne ajuta! de la noi pentru puiut.
De la ce se face enterocolita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematutui spune:

Clau, imi pare rau, stiu prin ce treci. Nu va fi nevoie de internare, ai sa vezi. Hidrateaza-l bine, ceai cateva picaturi cat mai des, stopeaza alimentatia cu lapte, supa de morcovi si mucilagiu de orez, dupa 12 ore de la ultima masa dupa ce il hidratezi bine. Sunt niste saruri care acum nu imi vin in minte ca si denumire, le gasesti la farmacie.Eu de enterocolita l-am tratat pe George acasa dupa un episod de febra de 39,6 toata noaptea, dar am avut noroc ca febra a cedat in final cu antitermice si supozitoare, dar in cazul enterocolitei nu se pune supozitor ci se da sirop pentru febra. Eu am avut noroc ca el nu a vomat si a fost baiat ascultator si s-a hidratat. Dupa ce trece episodul urat reintroduci laptele treptat, cam dupa 24-36 ore si cam 30 ml, crescand treptat pana cand ajungi la cantitatea obisnuita la aproape o saptamana dupa acest episod. Eu la George am avut si revenire a acestei enterocolite, astfel incat cam o luna a durat aceasta stare, respectiv dieta si scaune mai multe, dar nu apoase. Curaj, trece, greu dar trece.
Enterocolita este provocata de un virus si nu are legatura cu starea de igiena. Va spun acest lucru pentru ca eu imi faceam procese de constiinta, in timp ce doctorita mi-a spus sa stau linistita ca nu am nici o vina. Ei sunt predispusi datorita faptului ca baga tot in gura, iar la mine pentru ca era mic, 4 luni, din cauza ca statea afara sub bolta si putea sa ia ceva din atmosfera.
lui Raul si insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Clau, sanatate multa puiului mic si drag. Imi e mila de el si de mami a lui.
Si Alexandru e bolnavior. De doua zile ii curge nasul, iar azi noapte a inceput sa tuseacsa. Asa ca azi am fost cu el la doctor si are laringita. Mi-a zis ca daca mai stateam o zi asa sigur in noaptea de Rev ne duceam la urgenta si ne interna. I-a dat antibiotic sirop, iar daca nu-i trece in 2 zile, trecem pe injectabil. sa ne fereacsa Dumnezeu.
Dar m-am bucurat cand am aflat ca are 9,100 kg si 75 cm. Deci cica s-a dezvoltat normal. Nu stiu daca antibioticul il pot da in ceai sau nu. Nu prea vrea el sa-l ia cu seringa sau lingurita.
Si pentru anul care vine va doresc tot binele din lume, sanatate multa, iar cei dragi sa va fie aproape.

Alexandru si mama (26 apr 2004)SARBATORI FERICITE
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Ce surpriza ne-au facut ADMINII. Ne-au pus si orasul langa nume si tara. Multumim.

Alexandru si mama (26 apr 2004)SARBATORI FERICITE
noi

Mergi la inceput