Nelamuriri
Poate ma ajuta si pe mine cineva sa pricep si sa-mi spuna ce sa fac. Sau cum sa fac.
Si banuiesc ca tot Marius e de serviciu la probleme sau intrebari tehnice.
Marius,eu te banuiesc a fi un tip cu morga si cu un simt al umorului mai...ascuns,dar zi-mi si mie ce si cum.
1. De citeva zile tot iau bugs dupa DC. Si nu e afirmatie gratuita ca ieri am instalat un program mai smecherutz ,fata de cel care-l aveam inainte, si mi-a aratat de unde am luat bugs astia. Si erau de pe DC!.
Din pacate eu folosind Windows XP am activat pack2. Si nici programul pe care-l am eu nu ma atentioneaza sau sterge imediat un nou bugs.
Intrebarea mea este,ce trebuie sa fac sa nu-i mai iau. Mi-e ingrozitor de lene sa tot scanez de cite ori intru pe DC.
Categoriile variaza de la MINER la POTENTIALLY DANGEROUS.
Stii vreun program care sa ma ajute?
Sau iau Pif Paf si termin povestea?
2.De cite ori deschid DC pe pagina HOME vad in afara de membri,moderatori si vizitatori si niste ANONIMI online.
Cine sint anonimii astia si cum reusesc sa-si pastreze anonimatul?
Pot fi hackeri sau plasatori de atacuri?
Si,din suflet,te rog,coboara la nivelul meu,de ageamiu, in ale PC-ului si/sau net-ului ca n-o sa pricep daca imi explici in termeni IT.
Cu sinceritate,Aisha.
PS. Daca Marius e busy poate este altcineva care sa ma lamureasca.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Raspunsuri
marius spune:
1.Nu stiu la ce bugs -uri te referi. Poate detaliezi.
2.Partea de anonim este simplu de realizat este o optiune personala pe care pot sa o setezi din profil presonal daca sa fi sau nu vazuta daca optezi pt Da care este implicit (default) apare nickname-ul in caz contrar apare mesajul sau numele anonim in locul nickname-ului.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
admin spune:
Dupa instalarea SP2 Windows XP, firewall este activat automat si este setat destul de paranoic in ce priveste securitatea. Pana si FLASH-ul apare ca o aplicatie dangerous.
aysha, ai sa observi ca nu numai pe DC o sa ai probleme dar si pe alte site-uri. Deci concluzionez: problema nu este la noi!
aysha spune:
Eu n-am zis ca e doar de la DC dar speram sa ma ajute cineva macar sa scap cumva de cei capatati de aici.
Imi puteti recomanda un program sau o setare care sa nu mai tipe DANGEROUS la orice nimic?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
joxy spune:
Eu zic sa lasi asa cum este setat pc-ul si sa citesti putin subiectul despre spyware de la forumul de Know-How.
Cu respect,
Florin
Choose life
roxana1974 spune:
Cam aceeasi problema o am si eu. Si sunt si cam "tamaie" in materie de IT. Tot ce pot sa spun este ca abia mi-am devirusat computerul de un virus luat de pe DC. Spun DC fiindca chiar nu am accesat alt site de acasa de secole...Ce facea virusul respectiv: cred ca era un program care rula "in spate" si nu l-am gasit nicaieri, nici in registri, si imi folosea memoria, fiindca se auzea cum merge hard disc-ul, si nici nu mi se descarca pagina. Acum e devirusat computerul insa nu stiu pt cata vreme...
Serban
serenity spune:
zic si eu tot "tamaioasa" la IT ....
quote:
quote:
Originally posted by roxana1974
quote:
Tot ce pot sa spun este ca abia mi-am devirusat computerul de un virus luat de pe DC. Spun DC fiindca chiar nu am accesat alt site de acasa de secole
Cum adica virus luat de pe DC ? Nu vreu sa cred !
Mic album
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
desprecopii spune:
roxana - cu toata stima: de pe DC nu se pot lua virusi!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
descintec spune:
Roxana, joxy ti-a dat o posibila solutie. Ai citit subiectul pe care il indica?
vezi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30580&whichpage=1" target="_blank">aici
Sapte dintr-o lovitura!
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by marius
Partea de anonim este simplu de realizat este o optiune personala pe care pot sa o setezi din profil presonal daca sa fi sau nu vazuta daca optezi pt Da care este implicit (default) apare nickname-ul in caz contrar apare mesajul sau numele anonim in locul nickname-ului.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Aysha,daca prin anonimi te referi la asta:
Membri activi: 40 | Membri anonimi: 26 | Oaspeti: 48 || Total: 114 [ Administratori | Moderatori ]
Inregistrare utilizatori activi: 165 |
...deci ce apare pe pagina "toate forumurile" in josul ei,acestia sunt membrii(vizitatori de fapt) neinregistrati,care desi au acces la unele forumuri(in sensul ca pot citi mesajele ) nu pot posta topicuri si mesaje.
Ce ti-a explicat Marius este optiunea "arata activat utilizatori activi" din profilul personal al fiecarui membru inregistrat,prin a carei activare/dezactivare poti aparea ca fiind online.
Si la anu' care vine,s-auzim numa' de bine!