Nelamuriri
Raspunsuri - Pagina 2
aissa spune:
Bai eu atata stiu, stau pe DC cat cuprinde, nu zic non-stop sa nu exagerez, dar ore bune in fiecare zi, dar nu am nici un virus...
Si eu sunt tamaie, dar cum sa iau virus daca nu descarc nimic, vreun program ceva. Asa am lua si cand citim presa si altfel...
Nu cred ca ai probleme de aici.
Cristina, mamica de Alexandra
(30.09.2004)
aysha spune:
Ortansa,
si atunci OASPETII cine sint?
Roxana,si eu am luat 1 troian cit Rashid de mare dar nu pot stii cu siguranta daca de pe DC ca in ziua aia am colindat pe net.
L-am bagat la VAULT ca nici macar nu-l pot sterge si mi-e teama sa-l deschid sa vad de unde l-am capatat.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
mbucur spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
roxana - cu toata stima: de pe DC nu se pot lua virusi!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Ba se poate! Eu am luat un virus cand pe DC fiind, a venit seful si a tusit peste mine ...
descintec spune:
quote:
Originally posted by mbucurquote:
Ba se poate! Eu am luat un virus cand pe DC fiind, a venit seful si a tusit peste mine ...
aha, si de aia sunt si eu acum cu nasul si cu gatul in pioneze????
Sapte dintr-o lovitura!
arboria spune:
quote:
Originally posted by aysha
Ortansa,
si atunci OASPETII cine sint?
oaspetii is aia care citesc doar ce scrie pe forum, ei au acces doar la unele sectiuni si nu pot posta mesaje
oaspetii nu s-au logat pe DC
membrii anonimi (asa ca mine, nici nu stiu cand am activat optiunea aia) is aia care sunt pe forum, citesc, posteaza, dar nu apar acolo, in lista de pe forumul general, ca nume. Deci eu, arboria, nu figurez acolo ca prezenta, dar is pe-aici pe undeva, si mai am si activitate
Julia
aysha spune:
Arboria,
multimesc de lamurire. Dar o contrazici pe Ortansa si eu tot in ceata sint.
Si,SINCER,de ce ar vrea un membru al DC-ului sa fie ANONIM?
Si mai ales pe FORUM?
Cu chat-ul am inteles care-i treaba cu ANONIMITATEA dar sint INCA nelamurita de ce esti anonim la forum?
Nu ma refer la tine personal ci la toti ANONIMII.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
descintec spune:
No, sa-mi incerc si eu norocul cu o lamurire.
oaspeti- persoane care citesc forumul fara sa aiba un cont sau sa fie logate (in caz ca au cont); nu au acces la toate sectiunile forumului.
membrii anonimi - membrii ai forumului care au setat la profil personal sa nu le fie afisata identitatea cand sunt pe forum. (tu, cu franchetea care te caracterizeaza, ai ales sa fii vazuta cand esti pe forum. Motivele pentru care unii membrii aleg sa nu nu fie vazuti sunt personale, nu le cere nimeni socoteala. Poate e vreo sotie pe care o poate vedea sotul care e la serviciu :))
membrii activi - membrii ai forumului la care e setat sa identitatea sa le fie afisat acata vreme sunt pe forum.
Ca sa te convingi, te poti juca intrand pe forum nelogata, si vezi ca numele tau nu mai apare pe lista. Sau seteaza sa fii anonim si vezi ca nu ai numele pe lista.
Sapte dintr-o lovitura!
arboria spune:
Draga Aysha, am fost si eu nelamurita intr-o vreme, ca si tine, in chestiunea anonimilor.
M-am jucat de cateva ori pe la profilul personal, a durat o vreme pana m-am prins cume cu semnatura, cu link-urile, am tot bifat di debifat la optiuni, de mi s-a facut lehamite sa tot intru in profil.
Se pare ca a ramas bifata optiunea de anonim din aceasta cauza.
Julia
roxana1974 spune:
quote:
Cred, daca spuneti asa, chiar si daca nu inteleg...da' si daca as lua balauri, nu virusi, tot as intra, fiindca iubesc site-ul asta. Pana la urma sotul meu ia castanele in scafarlie, fiindca el e responsabil cu curatzatul computerului si de-aia zbier acum pe el sa puna macar un amarat de firewall.
Serban