Stress-ul puternic al mamei in primele 2 luni de sarcina, afecteaza dezvoltarea copilului?
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Lulu esti insarcinata?daca da felicitari
Laureta si Inisa mica(10 iunie 2004)

Galusca mea Inisa
si pana la urma ce se poate intampla din cauza stresului? ca toata lumea zice ca nu e bine, dar ce efecte poate avea la inceputul sarcinii?
You're unique. Just like anyone else.
Salut fetelor
.
Eu poate nu am dreptate insa cred ca un stres mai greluts ar putea duce shi la un avort spontan
.
Sarbatori fericite
La Multsi Ani shi fara stres. Shi chiar de va vine
.
_ _ _ _
Tot raul ce tsi se intimpla e inspre bine.
Eu shtiam ca stresul in primele luni duce la avort spontan sau fatul nu se dezvolta corespunzator.
Gabbriela
& www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Si eu stiam ca stressul si agitatia in primele luni duce la avort spontan; Daca insa sarcina se pastreaza sunt toate sansele sa se micsoreze colul (se poate ajunge la CERCLAJ), si atunci se recomanda repaos la pat (inclusiv sexual
), ca nu o sa ai voie nici sa-ti cumperi un litru de lapte...
Kita si samburasul ei de 33 de saptamani
PS: iti spun din experienta ca si eu am avut momente de stress (intre 2,5 luni si 4, nu mi s-a facut Cerclaj, dar am tot stat in pat (si uneori cu laptopul in brate
)
Daca s-ar spune ca stresul provoaca boala X sigur o sa va ganditi doar la asta.Ganditiva doar la faptul ca trebuie sa fiti cat mai relaxate si va fi bine.
Parerea mea:daca e cineva acolo sus pentru bebe si pentru voi va fi bine.
Sarcini usoare!
FlorentinaE
Sarcina mea s-a oprit din evolutie. Partea proasta e ca stiu si cand si asta din cauza stress-ului. Nu cred ca e o regula generala, nu vreau sa sperii pe nimeni, dar la mine asta a fost (sunt sanatoasa, toate analizele ok).
Medeea
Lulu nu mi ai raspuns esti insarcinata?(sau e doar asa alt subiect)
Laureta si Inisa mica(10 iunie 2004)

Galusca mea Inisa