Copilasi de Aug-Sept 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela_s spune:
Tigresa, chiar imi era dor de tine si ma intrebam ce mai faceti....am vazut pozele...mai ce scumpic e Horia si ce mare s-a facut!!!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003
cristinamh spune:
danateu pei nu fu anul portocaliu??? de-aia... eram echipati.... apai am vrut sa-l imbrac si pe andrei, dar nu ne mai deosebeai.... ieseam ceva gen balaurul portocaliu cu 3 capete!
tigresa ce voia horia de la porcusor?? sa-l imite sau sa-l sperie???
noi furam azi la dr.... nr.1, bebe e...adica zice ca e imposibil, fara rusi si cu test pozitiv sa nu fie. dar nu l-am gasit...l-a cautat... da' nu e... "mediul inconjurator" e pregatit, totul la locul lui, numai locatarul e scump la vedere. acum tinand cont ca era ciclu la 33 de zile, bb2 poa' sa aiba 4 saptamani si nu 5, adica sa nu se vada.... m-a chemat vineri iar. a incercat el sa nu ma sperie cu varianta extrauterina...
dar cand imi aduc aminte noaptea de 19 dec 2002, cand nu stiam pe unde e andrei... mi-au revenit amintirile. incerc pe cat posibil sa fiu optimista, dar tot mi se strange inima... azi ma uitam prin analizele vechi, si am gasit foaia de trimitere, cu "suspest SEU". dar trebuie sa gandim pozitiv, nu?? bebelusa e mica, e timida si inca nu vrea sa se arate.
vineri, daca totul e ok, o s-o cheme si ioana. sau ionut. m-am hotarat deja.
si sa invioram subiectul, aiu trecut pe la noi nasii mei de cununie. eu nu stiam cum sa deschid subiectul sa-i intreb daca vor sa boteze ei copilul, iar ei mi-au luat-o inainte. au zis ca ei vor, numai sa vrem si noi. si am stabilit sa amanam evenimentele pt vacanta lor de craciun, cand vin in tara. asa ca, in momentul asta, la "iris" se adauga ioana, si eva, dupa nasa.... si sa ma faceti bucatele ca umplu rubrica la catalog, da' nu renunt la nici un nume... iris, pt ca e decis de mult, ioana- din supertitie... iar eva... pt ca celalat nume al nasei e nicoleta iar mie nu-mi place. de ce sa fie ziua copilului cand oricum primeste un cadou in ziua aia?! si parca vad ca se naste pe 8 sau 9 septembrie, tot in zi se sfant!
si apropo, cine imi zicea ca o sa fie vara grea cu burtica??? pai ma duc si eu la mare linistita, apoi o sa mananc pepeni pana "mor". ca dupa ce-am nascut suspinam dupa o feliuta, da' nu aveam voie. asa ca pt mine e perfect! iar cu caldurile....umplu cada ca apa si ma transform in sirena.
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dana_ene spune:
'Neata !
Ieri am avut zi libera, asa ca abia de azi am reluat si eu serviciul. Cu peripetii !
Am dormit ca niste bolovani pana a venit tata. El s-a speriat, a vazut lumina stinsa, liniste si pace, nimeni nu-i dadea drumul la usa, s-a gandit saracul la tot ce era mai rau. Iar noi dormeam bine mersi !
A uitat Cosmin sa puna ceasul sa sune, eu aseara l-am intrebat daca a facut-o si mi-a raspuns ca DA, deci eu m-am culcat bine, linistita. Iar la ora 7,40 m-am trezit cu tati care ma misca, spunandu-mi ca-i tarziu ! Tata ciocanea si el la usa, m-am dat jos din pat buimaca... Aoleu ! Vorba lui taica-meu: "mai, dar ce bine ati inceput anul !"
------------------------
Sa va spun de gandacica mea.
Si-a schimbat foarte tare programul. Seara nu mai vrea sa faca nani-nani pana pe la ora 11:30. Vai de noi ! Si are o energieeeeee...
Dupa aceea incerc si eu sa pun casa la punct cat de cat.
Ea, care se culca la ora 9:30 cel tarziu...
Ca urmare, dimineata se trezeste abia la 10:30, 11:00. Se duce peste cap tot programul zilei.
Asta e !
------------------------
Mihaela, mai vreau poze de la revelion ! Ce masa superba ! Ce dulce si aranjata a fost Silvia !
Dar vreau sa te vad mai bine, doamna, fiindca din cate ne-ai aratat , aveam ce vedea ! Aratai traznet !
------------------------
Irinuca, ai un pusti superb. Si mie mi-a atras atentia poza cu pulovarasul. Zici ca-i barbatel, afacerist (vorba Danei)!
------------------------
Tigresa !
Frumoase poze. Ce bine ca ai reusit sa-i faci poze lui Horia cu Mosu' !
Ha , l-ai trimis la colindat cu traistuta ?
Ce minunatie e masinaria aceea pe care era Horia in fata bradului ?
------------------------
Danat, pupam carliontii lui Raduc . Ce mi-s dragi ! Si Oana are deja plete, carliontate si ma topesc cand o vad cum ii flutura .
Ce seamana Raduc cu tine, mami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te invidiez !
------------------------
Cristina, mi-emi plac toate numele pentru bebelina.
De Iris, nici nu mai trebuie sa comentez, mi se pare super natural sa o cheme asa, asa de mult m-am obisnuit cu el. Ioana imi place (doar seamana cu Oana, nu ?). Iar Eva este un nume favorit mie, ca si Ema, dar nu se potriveste cu numele nostru de familie, ca altfel asa o chema si pe gandacica mea.
Eu cred ca va fi bine, peste o saptamana 2 cel tarziu, o s-o vedeti .
Vazut pozele ! Placut toate !... In special luminita din ochii tai . Se vede ca esti fericita .
------------------------
------------------------
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
Anny spune:
CRISTINA, dar de data asta la ce medic te duci? Sper ca nu tot la nea ala de te-a lasat cu okii-n soare cand fu sa nasti! Si nu te mai gand la prostii, ca o sa fie bine!
TIGRESA, frumusel e Horial al tau, e un dulce!
In sfarsit a inceput si Sergiu al me sa mai zica cate ceva. Nu imi dau seama acele sunete pe care le scoate ce reprezinta, dar facem progrese
Acu ma apuc de treaba
mihaela_s spune:
Dana-ene, din pacate pozele care le mai am de la revelion nu sunt asa de clare, asa ca va trebui sa te multumesti cu ce ai vazut.
Mai, da' precis Silvia a vorbit cu Oana la telefon, pentru ca de 2 zile si ea are acelasi program de somn....
Ieri s-a trezit la 10.45, a dormit apoi de la 13.30 pana la 17, la 22.30 am incercat sa o culc, dar s-a pus pe un urlat de mama-mama, ea care adormea asa cuminte...am adus-o iar in camera cu noi si s-a pus pe o joaca...si pe o vorbarie...era Duracell super incarcat! A adormit abia la 1 noaptea, tot cu plansete, dar acum fiindca ii era prea somn. Azi dimineata s-a trezit iar la 11, dar am culcat-o mai devreme, la 13. Acum doarme., sper ca nu mai mult de ora 15, ca sa o pot culca macar la 23 la noapte.
Cristina, daca spui ca dpn-ul ar fi dupa 3 septembrie, probabil e prea devreme sa se vada la eco. Eu am fost la prima eco in 3 febr, cand aveam deja 8 saptamani si stiam sigur ca sunt insarcinata, aveam si greturi deja. Tinem pumnii sa fie totul bine!!!
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
Elena-Teodora spune:
Cristina, si eu iti tin pumnii, desi nu cred ca mai ai nevoie, sunt convinsa ca visul tau s-a implinit! Hm, eu ma gandeam mai pe luni, cand am reusit sa intru pe 'net si ti-am citit randurile, ca sa-ti propun sa devin nasa fetitei... Gata, stiu, nasii de cununie au intotdeauna prioritate! Sa traiasca si voi sa traiti si sa fiti sanatosi si puiutul vostru, si bebele din burtica care inca nu se vede!
mihaela_s spune:
Dana-ene, am mai gasit 4 poze. Uite-le aici
Cristina, voiam sa spun si eu de numele pe care le-ai ales...Iris e clar, nu mai incape indoiala, daca vineri e totul OK, e normal sa fie Ioana...cat despre Eva, din moment ce pe mama o cheama asa, e SUPER! N-o sa ne suparam ca umpli rubrica, dimpotriva, suntem bucuroase...
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
Mih spune:
Am reusit sa vad si eu pozele cu ingerasii scumpi Sunt frumosi cu totii si mari si mici!
L-am admirat si pe Andreiutz zambaretul, pe Radu irinucai si pe mami of course, pe Raducu cel carliontzat al Danutzei, pe "nora" mea, pe scumpa Silvioara si mami a ei cea eleganta, pe Horia al tigresei si nu in ultimul rand pe Emma si mami cu bebedoi. Sunteti cu totii niste frumosi!
Felicitari Cristina! Eu zic ca de data asta este cu noroc! Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti!
Eu am avut UCM pe 25 noiembrie si pe 8 septembrie am nascut. Dupa cum vezi, cu o zi inaintea ta! Asa ca....e f. posibil sa nasti si tu pe 8 septembrie! Acum... cum o vrea micutza!
Va pup!
P.S. Am pus si noi poze de la Craciun deocamdata. Tati nu are timp sa le puna si pe cele de la revelion
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
dana_ene spune:
.Mihaela, asa, doamna ! Ei, vezi c-ai mai gasit niste poze, acolo, pentru sufletul meu . Si am avut ce vedea. Frumoasa foc !
Stii ce-am remarcat? Intr-una dintre poze, Silvia are exact fizionomia papuselelor alea frumoase, de pe vremea noastra. Ptiu ! Ptiu ! O dulceata !
Aha ! S-ar putea sa ai dreptate cu fetele noastre . Nu-mi place treaba asta cu programul nou. Oana s-a trezit la 10:00 astazi. Inca nu stiu la ce ora a reusit sa doarma azi.
-------------------
Mih, am ramas paf ! Draga mea, arati ca la 18 ani. Bogux, ai corupt minore, nu se poate .
Iar buclele si obrajorii lui Mateias sunt de milioane .
Asteptam si pozele de la revelion, tatiiiiiiiiiii !
Cristina, Ha ! Pai eu am avut UCM pe 3 decembrie si-am nascut pe 2 septembrie, asa ca.... daca-i Iris, atunci se poate sa vina mai devreme .
DPN-ul meu era pe 10 septembrie
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
mihaela_s spune:
Dana-ene
Silvia s-a trezit la ora 15, a papat si acum vom iesi la plimbare...desi afara...nu cred ca vom putea sta mult .
Cristina, uite ca imi aduc si eu aminte...UM la mine a fost pe 4 decembrie, iar DPN-ul pe 14 sept. Si la mine a venit mai devreme...
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU