Copilasi de Aug-Sept 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
iuliana spune:
La multi ani, fetelor!!! pe 2005
Noi am stat acasa, asa cum aveam in plan. La 22.30 faceam deja nani, Emma inca de la 20.30 ca era rupta de oboseala. La 24 si vreo 2 minute ne-a trezit tati, am adus copilul cu noi in pat, ne-am pupacit, i-am dat putina placinta Emmei sa manince ca ieri ne-a facut numai mofturi la mincare si am dormit pina dimineata la 9.00. Chiar a fos bucuroasa cind a dus-o tati inapoi in patul ei pe la 00.30. Ahhh, si ce bine e sa te trezesti in patul tauuuu:))), de aia nici nu am vrut sa plecam nicaieri. Azi toata ziua am lincevit, am fost in oras ca trebuia musai sa cumparam ceva, ne-am intors acasa, Emma adormise in masina si uite-asa ne-am petrecut ziua lenevind in fata tv-ului de ma dor ochii. Acum tati face baie la copil si ma pregatesc si eu de nani ca ma doare un pic capul...probabil ca de la atita uitat la tv. Casa noastra jos arata de parca nici n-am facut deloc curatenie, dar asta e daca ai copil mic care scoate tot.
Azi Emma a tinut-o numai in conferinte (si acum tocmai a venit si imi tine un discurs:)). Tot azi iepurasul face tup-tup-tup (si nu tzup tzup tzup) si ieri ananasul era a-nan-na'...iar azi era na'..cum zice ea la nas (nas aduce cu sf. de la ananas:))))), ca striga sa ii dau na-ul de pe frigider. Acum vreo 2 zile mi-a luat cheile si a apasat pe butonul cu alarma de a inceput sa sune masina ca la nebuni. Si sa vedeti ce belea pe capul meu ca vroia cheile sa de-a drumul la alarma. dar macar am invatat-o ca face biiip-biiip, dar ea zice bi-bi-bi. Nu am maiavut sanse sa o pun pe olita ieri si azi, de fapt azi nici nu a facut kk, dar cred ca isi scoate miine pirleala.
poze 1,poze 2,poze 3
dana_ene spune:
La multi ani !
Iata-l si pe 2005 ! Sa dea Domnul sa fie un an excelent!
---------------
Noi am avut-o pe Oana la bunici si a aparut o mare problema: somnul. N-a vrut deloc sa doarma in patutul ei de-acolo, e adevarat, e mai mic decat cel de-acasa si... a fost tragedie ! La ora 12 noaptea abia atipise si s-a trezit urland din cauza zogomotului de petarde.
Abia dupa ce s-au mai linistit, pe la 12:15 a adormit din nou, dar la ora 8 dimineata era in picioare si peste zi, pana la pranz n-a mai atipit decat o jumatate de ora, asa ca ne-am dus rapid si-am adus copila acasa sa faca nani-nani. Insa, probabil ca i s-a dereglat rau programul, ca nici acasa n-a dormit fantastic pana seara.
Aseara abia pe la ora 11 a adormit, dar la ora asta inca doarme, asa ca macar isi face somnul, chiar daca se deregleaza cu totul orarul meselor pe ziua de azi.
----------------
La noi a fost bine de Revelion, n-au prea rezistat invitatii, ca eu as mai fi stat. Am dansat, am mancat, am vorbit... Ca la petrecere !
Dar a fost bine !
----------------
Va pupam pe toti !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
cristinamh spune:
am reusit sa fac si pozele care nu se vad!
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
irinuca spune:
Fetelor dragelor,
noi n-am mai scris nimic demult si tare-mi pare rau dar...nu prea gasesc timp.De citit nu ratez nici o pagina dar cu scrisul..
Am vazut pozele noi puse de voi si zau ca tare frumosi cupii facuram!
[size=3]Avem si noi cateva poze[/size=
DE petrecut am petrecut in liniste.Craciunul l-am facut cu ai mei si cu Mara(verisoara de 4 ani pe care Radu o adora) si Mosul s-a intrecut pe el si a adus o tona de cadouri!
Radu meu e disperat dupa animale si recunoaste si face ca 20 de animale!!!Stie chiar si ariciul,marmota si pinguinul.
Are o groaza de carticele cu animale si-l aud din bucatarie cum face ca ele.
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
danat spune:
Intru derekt la sobekt:
Mihaela_s am vazut pozele voastre de la Revelion, ce scumpa e Silviaaaaa, ce gatita, de acum e o adevarata domnisorica maaaai iti vine sa le maninci, nu alta! SI ma mir ce cumintica statea ea in jurul masutzei, cred ca la noi nu ar fi rezistat 1 minut masa intreaga, cu pahare si farfurii pe ea, daca ar fi roit Raduc prin camera! Iar despre mami, ce sa mai zicem.......sexosenie la maxim!!!!
Irinuca am admirat si Raducul tau, frumos baiat mai ai mai, si parca seamana din ce in ce mai mult cu tine...si cu banderas, stii tu! Am observat ca are un pulover foaarte asemanator cu unul de-al Raducului meu, cel alb cu negru sau bleumarin, de om de afaceri plecat in vacantza pe yacht (ce-mi bubuie mintea, nu?)
Cristinamh pozitia strutului o adopta si Raduc, mai ales seara cand e obosit, ba chiar asta-seara a dat sa si pupe parchetul, probabil e ca betivii la oboseala il apuca sentimentalismele
Andreiul tau cu cat ii creste parul cu atit seamana a fetitza, vrei sa te obisnuiesti si cu ideea surioarei? Vaz ca ati adoptat portocaliul pe toata linia
Iuliana am admirat si completarea voastra de poze, sunteti frumusele amindoo, una o "ecipseaza" pe cealalta! Pupilai pe obrajori scumpei cu bretonel!
Fetelor noi am iesit la plimbari zilele astea, sa se aseze (chipurile) sarmalele si carnatii, l-am alergat pe Raduc, si el pe noi, am fost si in Carol pe 1 ian si era aproape pustiu, caci era si cam frigutz, iar pe 2 ian am fost in parcul kiseleff unde amenajasera un mini orasel al copiilor, dar era prea multa inghesuiala ca sa poti baga copilul in asa multime. Ne-am rezumat tot la plimbarica pe alei si dat putin in leagane caci si alea erau inghetzate bocna, cu tot soarele de afara.
Noroc cu visinata care ne astepta acasa, ca inghetasem noi astia marii tare rau.
Am pus ceva poze noi, de zilele astea, la:
http://community.webshots.com/slideshow?ID=237082131&key=tmxIHK
Va pupam!
Celor care deja incep de maine serviciul, le dorim sa treaca usor si peste asta si sa aiba un an cu spor si belsug! Si celor care incep zilele sau saptaminile viitoare, tot aia le dorim, of corse!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
Mih spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE! Sa dea Dumnezeu ca noul an sa va aduca multa sanatate, multe bucurii, noroc si fericire! Noi am facut acasica Revelionul impreuna cu cumnateii mei. A fost frumos! Matei a stat cu noi pana la 23:30. Pe bubuielile alea infioratoare copilul meu dormea dus.
Acum sunt la munca si incerc sa intru in normal.
Cam atat deocamdata ca mi-e asa de soommmnnn si mi-e sa nu spun numai tampenii.
Va pup pe toate!
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
Elena-Teodora spune:
LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! va ureaza Georgiana si papusa ei, Elena-Teodora. Vai, cat v-am simtit lipsa, ca de-acasa, cum i-am dat liber bonei mele, nu am avut timp sa deschid 'netul. Dar am avut niste Sarbatori ca-n povesti, am stat 24 din 24 de ore cu micuta si, acum, cand am revenit la job, sunt topita... Nu mai8 pot de dorul ei... De vreo zece zile, de cate ori adoarme, isi incolaceste bratele in jurul gatului meu (noi doi fiind in patul cel mare, din dormitorul meu) si isi oune gurita pe obrazul meu si asa adoarme... Ma rog, asa a adormit cat am fost impreuna. Cateodata, am plans de fericire... Si nu ma miscam ore in sir, nici nu o mai puneam in patutul ei... Am avut si musafiri, multi, aproape in fiecare zi, de pe 25 pana ieri, iar teodora s-a comportat ca o adevarata domnisoara. Chiar daca unii au stat de dimineata pana seara, ea a papat frumos, in scaunelul ei, tot ce i-am dat, apoi s-a "socializat" cu fiecare, a dansat de i-a uimit pe toti si, mai nou, de cateva zile, de fept, de cand sunt eu acasa, isi ia cartile de povesti, respectiv pe cele 3 prefertate –Ratusca cea urata, Alba ca Zapada si Pinochio – si se asaza in fundulet in fata tuturor, da pagina dupa pagina si, aratand cu degetul, bolboroseste pe lima ei. E o dulce!
De Revelion a stat pana la 2 noaptea, ca a fost multa galagie afara, iar la noi in casa, harmalaie, vreo 12 invitati, iar pe balcon a stat vreo ora, bine imbracata (ca afara) unde se minuna de focurile de artificii... I-am facut si multe poze, am sa le pun, ca la capitolul asta, recunosc, sunt o lenesa, tot zic ca-i fac album, dar amana de pe o zi pe alta.
Eu nu am reusit sa o impartasesc, desi tare as fi vrut, insa dimineata s-a trezit numai dupa 11 si pana papa, pana o imbracam, gata slujba! Ma gandesc ca poate as putea-o impartasi in vreo duminica, stie cineva ceva de asta?
De gatit, nu mai stiu ce sa-i gatesc, mananca de toate, insa cred ca sunt cam nebuna, tot am impresia ca ar trebui sa-i fac si altceva, si altceva...
A, am uitat sa va spun ce a primit de Mos Craciun: un calut balansoar superb, si cu rotite, un telefon haios, mare, ca de om mare, care suna cand apesi pe butoane si are un ditamai receptorul – e foarte incantata de el, mai mult decat de calut, hainute, o gargarita cu baterie care are multe lumini, canta si ridica din aripioare, o ratusca cu baterie care macane intruna, carti de povesti, un lego misto si nu-mi mai aduc aminte ce.
Vad ca avem fete noi in grup si le urez si eu bun venit!
Cristina, puiutul tau e o dulceata, am vazutr pozele si imi vine sa-l mananc!
Anny spune:
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ceea ce e mai bun pe lumea asta!
Io acu am ajuns la birou , ca de dimineata am fost sa scoatem firele de la spranceana. sa vedem daca o sa ramana cu semn, eu sper sa nu.
Si noi ne-am petrecut sarbatorile pe acasa, de revelion am avut noroc ca piticul nu s-a trezit cu toate ca a fost la noi ca la Beirut de atatea petarde si artificii. La un mom dat dadeau unii cu niste chestii de ziceai ca-s adevarate bombe, imi era frica sa nu se sparga geamurile de la vibratii, ca sa nu mai zic ca io m-am speriat ca naiba.
Cristina, felicitari draga mea! sa fie intr-un ceas bun si poate oi avea noroc sa fie o Iris
mihaela_s spune:
Danat, am avut parte de doua momente de motii si noi cu masa...Silvia s-a bagat sub ea si a apucat fata de masa si era sa ne trezim cu toate pe jos...noroc ca sunt tare atenta la tot ce face si in general reusesc sa-mi dau seama ce-i trece prin capsor si am fost pe faza. Am vazut si ultimele poze...e tare scump Raduc!
Georgiana, pai tare vrem sa o vedem si noi pe Elena, fa bine si "rezolva" albumul! multi.
Silvia nu prea are rabdare cu carticelele, mai mult rasfoieste reviste si ne povesteste pe limba ei ce-i pe acolo: sampon-se freaca cu manutele de cap, crema-se da cu manuta pe obraz, pasta de dinti-se freaca cu degetelul pe dinti, masina de spalat-brrrmmm,brrrmmmm, etc.
Avem si "cuvinte" noi: mam sau ma inseamna brate, spune la fel indiferent la cine vrea sa o ia in brate, iar ieri spunea la dop, pop. Azi nu mai vrea sa spuna .
Ii plac tare mult bomboanele de pom, noroc ca am luat din acelea cu cocos si fondant, nu cu crema de ciocolata in interior. Merge la pom, prinde o bombonica in mana spunand mmmm, mmmm si apoi imi arata punga de bomboane(in care au ramas bomboane pe care nu le-am pus in pom) care e sus pe biblioteca si d-soara stie ca de acolo primeste bombonica.
Doarme tot mai bine singurica, de adormit nu mai avem probleme, o pun in pat, ii dau pupicul, sting lumina si ies din camera. Adoarme imediat fara sa zica nimik. Azi dimineata la ora 10.10 m-am dus sa vad ce face de e liniste...ea dormea dusa, s-a trezit la 10.45. Aseara a adormit la 23.
Ii place seara si dimineata sa o spal pe dintisori, mai cere si in timpul zilei periuta, ii pun pasta si o las sa le mozoleasca.
Ei, va pupitzez si eu...pe mai tarziu.
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003
tigresa spune:
Buna dragelor!!!
La multi, multi ani fericiti!!! Sa va aduca Anul Nou tot ce va doriti!!!
Sa fie copilasii sanatosi, si noi de asemenea, sa fim sanatoase, echilibrate, si sa avem putere sa-i crestem!
Si pentru mamicile care asteapta al doilea bebelus, tot ce e mai bun pe lume, anul nou va veni cu o bucurie in plus!!!
Si felicitari Cristina, vreau sa-ti spun ca am intrat pe net cu gandul la tine, cred ca presimteam eu ceva ..!!
Eu chiar ma gandeam azi de dimineata cum de a rezistat bradul meu in picioare cu tot asediul la care a fost supus.Vreau sa spun ca juma' din globuri sunt pe jos, rupte din agatatoare, beteala si ea desfacuta pe alocuri..si de bine ce ma gandeam, Horia a reusit si performanta asta. Eram in dormitor cand am auzit un "buuff" puternic, fug repede pe hol, unde cupilu' era un pic speriat, si nu stia ce se intampla.Dar nu a durat mult sperietura, si-a revenit repede si a inceput sa rada in hohote. Acum ca am pus bradul iar pe picioare, se uita iar la el cu niste ganduri ascunse...
De sarbatori si noi am petrecut frumos, in familie, doar revelionul l-am facut cu prietenii. Pe 27, de Sf. Stefan, am botezat si un bebelus de 2 luni. A fost dragut, mi-am adus aminte de Horia cand era mic; cat de repede trece timpul, si ce repede cresc puisorii..
De Craciun nasii nostrii au inchiriat un mos si am fost si noi la ei. Horia a fost f. sociabil cu mosu...cum e el cu toata lumea: l-a luat de mana, l-a pupat..ce mai...la inceput parea sa nici nu-l intereseze mosul, mai interesat a fost de porcusorul de guineea (a tinut-o numai intr-un "ham", "ham" , "ham"), abia dupa ce a ascuns nasul porcusorul, a avut putin timp si pentru mos.
Va pupacesc pe toate!! Sa aveti un an cat se poate bun!!!
P.S.:Avem si poze noi cu mosul, cu colindul, si cu sorcova!!!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro