Mamici din Constanta (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

La noi a durat doar vreo 3 zile de cand ne-au adus modemul si aparatul telefonic si pana am avut ton la tel RDS! Totusi sunt cam neseriosi: reteaua "cade" prea des (dupa parerea mea) si de multe ori cand vorbim la tel, sunt intreruperi. Oricum, si asa merita, mai mult decat Romtelecomul! (si noi suntem la abonamentul de 9USD)

Crixia, cati ani ai ( in profil zice ...ca 13)?
Cand ti-am vazut comoara in poze (cu 6 luni mai mare decat nazdravanul meu), imi venea s-o mananc! Si noi am vrea sa avem si o fetita....

Avem si noi nevoie de un pediatru bun, de incredere, care sa dea si retete gratuite! Aveti sugestii? Si nici de medicul de familie nu sunt prea multumita....

mav si Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

BUN VENIT EMAT!!!

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cristina eram plecata din birou cand mi-ai scris pe messenger, imi pare rau ca nu ai mai stat.
Eu am primit telefonul de la RDS tot atunci cand mi-am schimbat si modemul, adica prin octombrie. Nu stiu sa iti spun ce telefon este si nu stiu daca trebuie unul special. A inceput sa functioneze dupa cateva zile, vreo 4, la inceput au fost ceva probleme, de genul eu auzeam bine, dar persoana cu care vorbeam nu ma auzea bine, apoi le-am semnalat chestia si s-a rezolvat. Mie imi sunt suficiente cele 50 min cu Romtelecomul, deocamdata, ultima data nu am depasit decat cu 8.000 lei. Bineinteles ca in reteaua RDS nu cunosc nici eu pe nimeni, deocamdata. A! Ba da! Pe Laura! Laura sa imi dai numarul tau de pe RDS ca daca te sun pe fix de sun de pe RDS!


Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza la gagici!
ce ziceti, ne vedem azi? am vorbit si cu Simona aseara. pe la 17-18? cu sau fara pitici, cum preferati, eu cred ca pe al meu il las la nani ca e cam varza cu programul. astept raspunsuri, da? sunt pe messenger, asa ca dati-mi un semnal chiar daca apar away. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

buna la toata lumea,
Bine ati venit emat, mav si magdala.

Roxana, eu sunt la sv astazi deci exclus sa ajung la intalnire.Doar daca va hotarati la tomis ca eu lucrez pe aproape.

Fetelor, dinu a racit iarasi. L-am scos sambata si duminica pe faleza si in tara piticilor si a batut vantul iar el nu tine nimec la gura. Asa ca ii curge nasul si tuseste. Dr. lui a suferit o operatie si nu pot lua legatura cu ea. Deocamdata am inceput sa-i dau doar nurofen si pt tuse suc de ridiche neagra. Nu are febra deloc. Nu stiu ce sa fac. Sa caut alt dr. si sa merg sa-l vada sau nu-i cazul inca sa ma ingrijorez? Are secretii pe gat si parca haraie cand respira.



caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna, caty! Mergi totusi la dr, sa-l asculte cu stetoscopul!!!! E mai sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

buna fetele,
am vazut ca MAV vrea un medic bum pt copil...si tare as vrea si eu unul, c anu sunt multumita de cel pe care il am...
cand ma duc cu cel mic la vaccin, mi-e si frica, sa nu i-l faca aiurea cumva...
eu stau in tomis nord, si daca stiti un medic bun care sa aiba si o asistenta buna , v-as multumi mult.
La mine acasa vine un medic, cand se imbolnaveste un copil, dar mai e nevoie de o reteta compensata, de o asistenta in care sa ai incredere...si sincer nu am parte de asa ceva.H ai ca va pup si va urez un an nou fericit si plin de bucurii in familie .
va pup,cristina, mama lui eric si a lui norris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mav, zica ca ...13? Ha-ha, mai pune inca atat si putin 1 si ar trebui sa iasa 27! Ziceti ca vreti si o fetita?! Pai sa va ajute Dumnezeu sa va puteti realiza dorinta! Si noi( pardon EU) imi doresc o fratioara pentru Alexia, dar cred ca mai astept putin. Cand am sa trec de 30 de ani si daca vad ca nu se simte cine trebuie, atunci ma infurii rau pana o sa iasa cum vreau eu.
Oana, !

Mamicutzelor, eu am mai spus pe aici ca doctorita noastra isi va deschide in curand cabinet particular, iar atunci chiar v-as ruga sa o testati. Nu vreau sa-i fac reclama, mai ales ca-i cabinet privat, dar pe mine m-a invatat multe si m-a sprijinit tot timpul, mai ales stiind ca nu aveam pe nimeni in jurul meu care sa-mi mai spuna din experienta, ce si cum despre bb. Intotdeauna am privit-o ca pe o mama de 2 bb-i si ca un specialist. Cred ca sunt motivele pentru care am avut incredere in ea.
Va dati seama ca suntem prietene, dar am observat la ea ca isi da interesul pentru meseria ei, adica medic pesdiatru.
Am ajuns la concluzia, ca un medic proaspat este mai interesat de noutati medicale fata de cei consacrati, care de multe ori merg drept fara a-si actualiza cunostintele.
Am sa va anunt cand este gata cabinetul.

Caty, mai ales ca are secretii in gat trebuie sa-l vada un medic pe Dinu, ca te risti sa coboare secretia daca mai intarzii! Nu pti sti daca e predispus sa faca febra pentru ca tu ii dai Nurofen deja!
Alexia, cand a avut prima data rosu-n gat, a primit Nurofen si Ospamox. AVea secretii si amigdalele rau inflamate de se mira dr.ul cum de nu varsa la cat de urate erau. dar, saracuta, nu varsa pentru ca nu manca, bea sucuri, ceaiuri, lichide in general.

Roxana, eu la aceasta ora chiar ca nu ma pot pronunta pentru intalnire! Sa ne spui cum a fost! Si pitiku ce a facut in lipsa ta!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

AM RECTIFICAT VARSTA IN PROFIL PERSONAL, DAR ....NU VREA DOM'LE!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

crix, intalnirea nu s-a mai tinut.
oricum cu toate sarbatorile si pregatirile pe care le facem cam greu sa ne putem aduna in perioada asta.

Crix am cautat un dr. si toti sunt in concediu in per. asta. Toate cabinetele sunt inchise iar cu dr. mea nu pot sa iau legatura. Crezi ca ai putea sa vb cu dr. Alexiei sa vina sa-l vada pe dinu? Contra cost bineinteles. El manaca bine si de obicei febra la el nu sacde cu nurofen deci daca ar fi o infectie sigut ar face temp. Dar vreau sa fiu eu linistita.
Te rog da-mi un mesj pe pm.


va pup.


caty

Mergi la inceput