Mamici din Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
Salutare si la toata lumea!!!
Geani, la ce te referi cand zici ca este "cumplit"? Ai citit povestea nasterii lui Sebi?! E adevarat ca n-a fost usor, dar eu as mai face-o de o mie de ori, daca as avea posibilitatea sa cresc inca o mie de copii!!! Si crede-ma ca merita tot efortul si ceea ce-ti aduce un copil este inzecit/ insutit/ inmiit!!! mai mult decat ceea ce-i poti da tu!
Deci, curaj, ca "durerile facerii" sunt SUPORTABILE !!!
Crix, am primit PM-ul de la tine. Multumesc frumos! Luni, la prima ora, sun pt programare!
mav si Sebi (04.02.2004)
gegea spune:
[quote]Originally posted by mav
Geani, numai cand "aud vorbind" o ... brrrr, mi se face pielea de gaina!!!!! V-am zis ca mai vreau si eu inca un bb?
La reactia ta ma refeream...
roxanaz spune:
hello hello.
noi n-am semnat condica in dimineatza asta....ca la vremea de afara am tulit-o rapid la plimbare. Sanzi, am vrut sa te sunam sa ne vedem in parc....da' am zis ca esti inca mahmura... mai puteti sau va opriti din sarbatorit?
ha, gagici, pls, lasati discutiile de stomatolog....ca eu lesin la o idiotenie de curatat dintii cu ultrasunete....nici nu ma gindesc ca trebuie sa ajung si eu...mi se face pielea gaina numai cind ma gindesc!
Geani, sa inteleg ca ai luat haine pentru tine....? sau pentru pitik???
va pupam si.....ne auzim maine! o seara linistita va dorim!
CRIXIA spune:
Hello mamicutze!
Azi sunt prinsa rau de sesiune, nici n-ar trebui sa deschid forumul, dar
Rox, zi cum e cu ultrasunetele?
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
ione spune:
Cristina dar ce examene dai?
Mav sa ti se indeplineasca dorinta.
Ieri am fost ,,la plaja,, cu fetele a fost super.
Voi ce-ati facut?
Sa aveti o saptamina buna.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
CRIXIA spune:
Ione, cum ai petrecut de Sf. Ion?
Eu fac Master- specializarea Administratie, ca doar sunt functionar public, iar acum am 6 examene
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
gegea spune:
Salut, fetelor!
Ce vreme frumoasa...zici ca e martie!
Roxi, stiu ca am dat cu exprimarea in bara cand am zis ca am luat haine...Nu, hainele sunt pentru mine si pitik pana la sfarsitul sarcinii...In final, am gasit si eu un magazin care comercializeaza numai haine pentru gravidutze. Mi s-a parut un pic mai scump, dar cu marfa ok.
Ce noutati mai sunt?
Va pupacim!
Geani&pui de om
Cornelia spune:
Buna fetelor!
De ieri am intrat in randul "femeilor coapte" (asa mi-a zis cineva). Ce conteaza ca mintea o am tot de 20, dar am implinit 30 de ani!
Gegea unde e magazinul ala cu haine?
Eu am primit ieri, printre altele, de la tati o camasuta f. haioasa pt. bb. E pt. nou nascuti. Trebuie sa ii gasesc si jeansi sa se potriveasca acum!
Azi sunt bine. Bb-ul face gimnastica de ieri in burtica. Cred ca s-a intors, ca tare mare agitatie a fost pe acolo aseara si de azi ma "loveste" mai sus.
Mariuta tot insomniaca e , dar parca m-am mai linistit eu. Sper sa rezolvam problema in curand. In rest e vesela, sanatoasa si desteapta . Ieri am avut ceva musafiri si a fost in centrul atentiei. A oferit un spectacol pe cinste. Ii striga pe tot pe nume, se ducea la ei in brate, ii chema s ase joace cu ea, vroia sa-i faca baie bb-lushei prietenei mele. A fost in mare forma!
Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gegea spune:
Cornelia, in primul rand , sper ca am inteles bine ca ieri a fost ziua ta...schimbare de prefix...Sa fii sanatoasa si fericita!
Magazinul e in Galeriile Grivitei, vis-a-vis de Materna, pe straduta cu pescaria, dar nu ajungi pana la pescarie. Intri in galerii, mergi tot inainte, faci ultima la dreapta si e ultimul magazin pe stanga. Sper sa fi retinut bine, nu am fost decat o singura data si atunci ghidata de vanzatoare din alte galerii. Daca ai dificultati, sa-mi zici si revin...
Geani&pui de om
roxanaz spune:
hehehe Crix, curatarea si albirea dintilor cu ultrasunete...dar tot cu o chestie din aia de dentist o face...asa ca eu....haha, nu vreau sa imi aduc aminte....
bafta la examene si nu lasa cartea....lasa DC-ul, ca noi intelegem!
Geani, banuiam eu ca de hainutze pentru tine e vorba...glumeam doar!
Cornelia, la multi ani inca o data!!! daca platesti bine dau imprumut blugii lu' grasu mik..... pina vine la noi bb2!
noi am venit de la plimbare, a mincat pitaku mik...si acusi nani. pupici la voi toate!
mai fetelor ce o mai fi cu Alina???? ca iar a disparut....