Mamici din Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 11
mav spune:
Fetelor, de cand am nascut, cel putin o data la doua saptamani, ma trezesc dimineata cu o durere cumplita de cap si greata... Starea asta proasta dureaza de obicei toata ziua, din pacate. Nu pot sa mananc si daca beau ceva, apa, ceai, orice... vars! Nu pot sa-mi dau seama de ce mi se intampla asta, desi am incercat sa gasesc raspunsul.... Si uite, azi am mancat doar 4 felii de paine prajita si atat... Culmea este ca desi azi n-am baut lichide aproape deloc, acum am mai mult lapte (chiar imi curg sanii, asa cum curgeau atunci cand eram cu alaptatul la inceput)!?
Ce ziceti despre asta? Ce D-zeu se intampla cu mine? Ce ma fac cu durerile astea de cap? (Medicul de familie ridica din umeri si cica nu-mi da nimic pt ca alaptez, dar mie imi lasa impresia lipsei interesului).
Si va mai rog ceva: recomandati-mi un stomatolog bun si cat mai aproape de casa, ca nu pot sa-mi las copilul la bunici decat pt putin timp! Eu stau in Poarta 6...
mav
cali spune:
La Multi Ani, Ioana, Oana, Sanzi, Crix, sa fiti fericite si iubite!
Multumesc tuturor ptr sfaturi, m-am consolat, asta e, daca se trezeste noaptea, numai sa fie bine! Despre polipi, asa am inteles si eu, ca se pot opera dar mai tarziu!
Cornelia, nu-ti mai face atat de multe griji, eu am avut placenta f. jos la fel ca tine, si am facut tratament la greu, dar s-a ridicat cam pe la 32 de saptamani. Iar dr. Dascalu este o ecografa buna, dar exagereaza cateodata, pe mine m-a agitat de multe ori!
Tania, ptr listuta pe bebele meu il cheama Mennan.
Plec, ca urla!
Numai bine, Cali
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by mav
......Si va mai rog ceva: recomandati-mi un stomatolog bun si cat mai aproape de casa, ca nu pot sa-mi las copilul la bunici decat pt putin timp! Eu stau in Poarta 6...
mav
Mav, si eu trebuie sa ajung urgent, urgent la stomatolog, ca mai am putin si ma descompun, nu altceva!
Am tot amanat, dar in cel mult o luna ma voi prezenta la dentist!
Daca vrei itit spun cum se ajunge la doctoritza mea!
Se numeste Ancutza Elena si are cabinet langa statia de tramvai de pe Aurel vlaicu, statia dinnaintea urcarii tramvaiului pe pod. Este destul de aproape de Dorally. Ce zici, este aproape pentru tine?
Doamne ti-am dat datele astea, dar de cand nu am mai fost si eu.... sper sa nu se fi mutat! Am sa-mi fac timp zilele astea si am sa trec pe acolo, ca sa vad programul si am sa te anunt. Daca ajungi tu inaintea mea, poate-mi spui si mie!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
mav spune:
Crix, multumesc, voi studia "oferta" chiar azi! Sa vedem daca am sa gasesc cabinetul..... Eu am fost la unu' aici in cartier si ... nu mi-a placut pt ca avea praf pe masuta aceea unde isi tin ei instrumentele! Mi s-a facut scarba si logic, a 2a oara nu m-a mai prins acolo! Eu vreau calitate, nu cantitate! Oricum tot dai bani, asa ca macar sa merite! Cand ma gandesc ca in luna a9a, cand mergeam la Rusa din saptamana in saptamana, dadeam cate 600 de mii pe consultatie ... Dar a meritat, cu varf si indesat! As fi vrut mai multe amanunte, dar ma multumesc si cu atat si voi incerca sa aflu eu tot ce trebuie... si apoi sa-ti zic si tie!
mav
sinzi_ana spune:
Mav, io din liceu ma duc la un stomatolog Dascalu Horia care are cabinetul la Orizont (Tomis Nord) si in care am mare incredere, lucreaza foarte usor, foloseste instrumente moderne, e foarte rabdator (io nu prea sunt o pacineta calma) si tot ce mi=a facut pana acum a fost super ok...(dar nu prea am pb cu dintii mari)..
am mare incredere in el si l-am recomandat si prietenei mele care si-a lucrat multe la el si e foarte multumita...(e putin cam scump in schimb)
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
sinzi_ana spune:
Io mi-am revenit din mahmureala de ieri, dar dupa linistea de aici se pare ca la voi de abia incepe!!!
Ieri am baut si noi cu familionu nostru numeros si galagios...DAvid a fost centrul atentiei si s-a simtit foarte bine, a confiscat telefoane mobile, lanterne (o matusa avea asa ceva in poseta)portofele...
Diseara mai tragem o petrecere in doi...eu si Raducu..
Stiti cumva ce cinematografe mai exista? Ca inafara de cel din mall nu am mai auzit de altul...
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
gegea spune:
Ciao, fetelor!
Ieri nu am avut deloc net, au fost ceva probleme de retea si nu am putut sa intru deloc...nici macar sa va salut.
Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa le urez LA MULTI ANI FERICITI tuturor Ioanelor si Ionilor, asa ca o fac astazi, cu intarziere.
Noi am fost ieri si am cumparat haine de sa incapa puiutz de om x 3 in ele. Poate am exagerat un pic, dar vreau sa ma asigur ca nu mai am nevoie de alte haine pana la marea noastra intalnire cand voi fi
De cateva zile am inceput insa sa am cate un gol in stomac cand ma gandesc ca nu mai sunt decat vreo 3 luni pana sufletelul din mine va socoti ca a sosit momentul sa se afiseze si el. Probabil ca toate trecem prin asa ceva.
Multumesc ca m-ati trecut in listuta!
si o duminica placuta tuturor!
Geani&pui de om
ADINUTZA spune:
Nici mie nu mi-a mers ieri netul!
La multi ani tuturor, fie ca va sarbatoriti numele sau varsta!
Tania, daca vrei pune-ma si pe mine pe lista cu Bogdan 17.04.2000 si Andrada o1.12.2003.
Tatiana ce ai facut cu analizele Biancai? Eu luni merg cu fetita la analize dar pe Farului.
Sanzi, ce baiat dragut si mare ai!
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
mav spune:
Geani, numai cand "aud vorbind" o ... brrrr, mi se face pielea de gaina!!!!! V-am zis ca mai vreau si eu inca un bb?
Sanzi si noi vrem sa mergem la cinema!!! Hai sa ne dam intalnire! Noi o sa verificam daca au programul cinematografelor la www.telegrafonline.ro si apoi ne hotaram!
Crix, bafta la examene!
Cat despre stomatolog, dati-mi va rog si adresele, ca asa nu ma descurc... Plizzz! (Trebuie sa profit acum, cat este sotzul meu in concediu si sa rezolv cu dintii si maselele, neaparat!!!!)
mav si Sebi-cantaretzul
gegea spune:
Ce faceti dragutelor?
Mav, chiar asa cumplit e ca nu se poate uita nici dupa un an? Eu habar nu am ce ma asteapta, de-aia intreb, dar sunt convinsa ca nu va fi usor. Doamne ajuta!
Ce e cu linistea asta? Pentru ca e week-end?
Ok, atunci va lasam si va zicem, pentru moment, duminica placuta!
Geani&pui de om