bebelusi de nov-dec 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata mamici!
Noi ieri am fost la doctor pt controk si vaccin de 2 luni. De luat kg a luat bine , inca un kg in luna a doua dar s-a cam chinuit de la vaccin.
Cele care au facut deja vaccinul cum a fost la bebelusii vostri?? A mea s-a agitat pana i-am dat sa manance deci inca 2 ore dupa vaccin iar dupa a dormit in continuu.A facut si putina febra. Mi se pare cam apatica plus ca azi noapte mi-a tusit. Este posibil ca de la vaccin sa tuseasca??

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!fata mea se pare ca-i prieste sa doarma exact cand trebuie sa iesim afara,adica de pe la 11.Dar cum azi nu mai e o zi asa frumoasa,astept si iesim mai tarziu.A chinuit-o burtica pe la 11 cam 30 minute,urla si nu stiam de ce,credeam ca de foame.Intr-un fel as vrea sa-i dau cu biberonul,asa vazand exact cat suge.De exemplu,Mariuca nu a mancat nimic de azi dimineata de la 7.Nu mi se pare normal.Si cand suge,nu mananca 20-30 minute cum scrie la carte,ci maxim 10-15.Nu stiu daca se satura;eu lapte mai am in san dupa ce suge,ca storc sa vad daca mai iese.Voi ce ziceti?Azi merg sa vad cat a mai luat in greutate.
Mai vorbim,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Mona_B
Fulgu, voi ati fost la U3?Ce i se face bebelului acolo?Noi avem Termin pe 14 ianuarie.

noi avem pe 12 ianuarie..Din cate mi s-a povestit cica ii masoara, cantareste, le asculta inimioara , se uita in urechiuse, gat..etc..cam tot ca la U2..

de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by fulguletz
mey..eu am mancat(si mananc) de toate..

mancasi tu, dar bebele... ce a zis???

cred ca i-au placut si sarmalele si carnaciorii ..ca n-a zis nimica..

poze

Mergi la inceput

Ralucutza, bine revenisi printre noi ..asteptam pozele cu minunea ta mica..

Andreap,ca sa stii cat suge, cantareste-o inainte de laptare si dupa..Mie asa imi faceu la spital si asa face sotzu si acum (am inchiriat un cantar de la farmacie)...

noi fuseram ieri la pediatriu , ca David avea niste bubitze ciudate la funduletz...ocazie cu care l-a cantarit si controlat..cica totul e bine dar nu a luat foarte bine in greutate...
Pediatrul asta mi-a zis sa nu-i mai dau biberon deloc (oricum ii dadeam doar 30 ml pe zi)...Mi-a zis ca , desi David nu a luat bine in greutate(nici nu as zice ca e un mare mancacios de fel), e mai bine fara biberon si ca o sa recupereze el de la 6 luni incolo..
Asta se bate cap in cap cu ce mi s-a zis saptamana trecuta...pareri diferite...

al meu nu e prea mancacios, mey(nici eu n-am fost cand eram mica si cred ca imi seamana)..Il amenint pe David ca daca nu mananca nu il vor primi Darius si Ioachim in echipa lor de fotbal..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu sunt putin cam obosita, parca m-a luat putin si raceala si de-aia am preferat sa ma odihnesc cat am putut.
azi noapte m-am incapatanat sa-i dau bbelinei numai laptic de la san si bineinteles ca asa cum zice si andeea a mea nu suge asa de mult ci maxim 15 minute si nu cred ca se satura asa ca s-a trezit mai des(din 2 in 2 ore) cand ii dadeam si completare la biberon se trezea mai rarutz...la 3-4 ore...insa daca tot am vazut ca am laptic am insistat sa-l suga pe tot chiar daca eu nu am dormit prea bine.
in rest ea e o cumintzica, dupa ce faca kkalica o apuca un somn de cred ca ar dormi cu el la funduletz 3 ore si n-ar zice nimic.
eu am luat claritin sirop o linguritza aseara si una azi dimineatza...dar situatia nu s-a imbunatatit cu mult...cred ca doar in capul meu au mai disparut petele rosii
va pupacesc pe toate si pe bbe-i si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulguletzule, presupun ca ai luat un cantar electronic, nu? ca eu daca as sta sa o cantaresc cu asta mecanic inainte si dupa fiecare supt cred ca as inebuni...fiindca astea nu sunt asa precise.
pai si daca nu-i dai completare el se satura????
a mea daca nu-i dau si biberon se trezeste des ceea ce inseamna ca nu se satura, nu? plus ca dupa ce suge ea de la san eu incerc sa mai storc ceva si nu mai iese nici o picatura....la tine cum este?
pup si toate cele bune...da! e buna amenintzarea ta...hi hi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mona, eu ii dau in principal lapte praf, lapticul de la mine e mai mult o parere, cam 20 ml la masa mai reusesc sa-i furnizez. In curand cred ca renunt, nu stiu daca mai foloseste la ceva asa o cantitate mica.

Simona, si Mihnea mai regurgiteaza, nu chiar fosrte des, totul e sa nu-l manevrez imediat dupa masa . Dar mai scoate cate o gurita chiar si la 2-3 ore dupa masa uneori.Nu e neaparat de la laptele praf, mai degraba mananca mult in timp scurt.
Mihnea mananca 6 mese intre 150-170 ml.

Roxana

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Dragele mele,
Sunt si eu putin ingrijorata de cantitatea de lapte pe care i-o furnizez bebelusului meu. Am facut rost de un cintar mecanic si i-am facut de vreo trei ori proba suptului: de fiecare data a iesit 80g.De asemeni, l-am cintarit aseara la baita si avea 3.600kg. S-a nascut cu 3.500, a scazut pina la 3.200 si ieri avea 3.600. Sincer, mi se pare cam putin in 25 de zile. Pe 2 ian facem o luna si teoretic ar fi trebuit sa ajunga pe la 4 kg. Nu i-am dat deloc completare si nu plinge de foame mai repede de 2,5-3 ore. De asta nu mi-am facut probleme pina nu l-am cintarit. Apropiatii casei, bunicele spun ca s-ar mai fi rotunjit dar eu tot
De icter tot n-am scapat
Cred ca ma voi duce la dispensar sa mi-l cintareasca acolo, poate nu-i bun cintarul meu. Totusi, 6-7 mese/24 ore de 80g sunt suficiente? 480-560 g/24 ore
Va rog sa-mi spuneti si parerea voastra.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Luminita, si baietelul meu a avut icter destul de tare in primele 5 zile, de la spital n-am plecat pana nu si-a mai revenit, a stat sub lampa de doua ori cate 12 ore cu pauze pt.mese, eu ma chinuiam sa pompez lapte bine c-aveam destul, dar mai mult ii indesam sticla pe gat de adormit ce era de la nenorocitul de icter.A inceput sa suga din nou la san, din a sasea zi i-a mers tot mai bine.Valorile bilirubinei trebuie mereu verificate si tinute sub control, mai consulta pediatrul, daca bebe tau mai e galbior si/sau prea somnoros.

Mergi la inceput