bebelusi de nov-dec 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, am sunat la medicul de familie ref problema cu petele rosii de pe fatza si mi-a zis sa nu mai iau nici un fel de stimulator si sa iau claritin ca nu o afecteaza pe bbelina....

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara fetelor!Iata-ma si pe mine,asta insemnand ca sta altcineva cu BBlusa.....Soacra-mea!Si in sfarsit,dupa 2 luni,m-am vopsit ca aveam parul crescut de 2 degete la radacina.Sper sa mai vina si maine sa apuc si sa ma epilez.Asta e!
BBlusa iar a avut o criza de burta(desi de cateva zile nu mai plansese,cel putin nu asa de rau)Nu mai inteleg!Colicii astia isi fac de cap.....
Eu una ma feresc sa mananc anumite lucruri,de fapt e mai simplu sa spun ce mananc:lapte,unt,branza,ou,carne pui,supe..si cam atat.Rar gust ceva muschi file,o sarmaluta(in foaie de vita si din carne de pui tocata!),cozonac.Mi-e frica sa nu-i faca rau Mariucai,si asa cand are crizele de burtica plange de mi se rupa sufletul.
Felis,multumesc ptr.aprecieri.Normal ca si eu,ca orice mamica,mi se pare un copil frumosa,nu?
Acum plange iar de somn,desi a dormit mai bine azi,dar de pe la 16.00 sta treaza si acum ne chiraie.
Va doresc o seara linistita,
Andreea si Mariuca
Poze cu noi
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ho ho ho... iata-ne!!!!!!

Felicitari tuturor mamicilor mari si mici, tuturor bebeilor si bebitelor. In curand o sa postam si noi poze multe, cu cercei, fara cercei, cu chilotei, cu pantaloni, la baie, la masa, la somn... Si povestea nasterii noastre neasteptate... :) Daca intereseaza pe cineva... :)
Mamaruta mea este exact asa cum m-am asteptat: frumoasa, surprinzatoare, imprevizibila, uimita, uimitoare... perfecta...

Am avut parte de o experienta extraordinara nascand natural, as naste si acum iar si iar. Am plans din tot sufletul dupa ce am vazut-o si imi dau lacrimile si acum cand ma gandesc de ec am fost in stare si ce minune am reusit EU sa fac... Sunt coplesita de dimineata si pana seara si de seara pana dimineata de minunea mea.

Va pup mult si dulce si revin cat de curand.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

am schimbat si noi semnatura... :)

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
mey..eu am mancat(si mananc) de toate..

mancasi tu, dar bebele... ce a zis???

mai, la mine singurele manifestari (adevarul e ca doar am ciugulit din carnat, ca lesin de pofta, eu sunt moarta dupa carnati - dar am cam bagat cioco deh, dependenta) ale lui bebe au fost un kk mai lichid, fara grunji... dar nu colici

oricum, incerc sa ma abtin de acum inainte

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

mai barbatii astia! mai io zic sa fecm un club sa ne mai descarcam nervii!

[

DA DA DA!!! eU SUNT DE ACORD!!!

gemenusilor BIANCA si TUDOR

pozele noastre

Sarbatori Fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Pana reusesc eu sa citesc se face tarziu si trebuie sa fac "nani". Azi sunt "pe pozitii" de la 04.40, au avut grija ingerasii de asta. Si acum am ochii carpiti de somn. Dupa masa am avut musafiri care i-au cam tinut in brate si dupa ce au plecat abia am reusit sa-i adormim: asa plans nervos nu tin minte sa mai fi avut, oricum ii tineam nu se linisteau. Pana la urma sotul meu a reusit sa-i linisteasca...dupa vreo 2 ore. Acum fug sa pot dormi si eu putin pana la urmatoarea masa.

gemenusilor BIANCA si TUDOR

pozele noastre

Sarbatori Fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ce mai faceti ? abia apuc sa mai intru si sa va sciu. Nu din cauza lui David dar am si multa treaba...
Roserb si Jasmine, pe voi vreau sa va intreb. Bbluisii vostri regurgiteaza mult de la lapticul praf? pe mine m-a terminat si tb. sa-l schimb de bluza de 15 ori pe zi.
o sa mai pun si eu poze, numai timp sa am . problema este ca nu intru pe net decit seara si in wee. dar din februarie ma mut in dr taberei si am internet non stop....si ne plimbam prin moghioros, abia astept sa ne vedem pe acolo mai multe fete
va pupic dulce-dulce

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!noi suntem pe baricade de la 7.30,cand bblusa s-a trezit.acum e la mine in brate,o legan,dar macar nu plange.in fiecare dimineata,incepand de pe la 4-5 si pana pe la 7-8,se chirceste saracuta,fara sa planga,chinuindu-se sa traga un partz sau sa faca kk...si ma trezesc si eu.daca durerile sunt mai mici,adoarme la loc,daca nu....
vad ca se agita,asa ca meg sa o legan mai "sanatos"
andreea si mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI! Sa va fie casa casa si masa bogata cu copiii sanatosi si voiosi.

Vad ca Mosul a fost darnic cu voi, toate deja aveti deja bb si inca mari, la mine nu a vrut sa vina cu bb2.
Ieri am fost la dr, caci pe 26 am tinut-o in contractii, si ieri la fel, azi doar au inceput. Concluzia: col inchis, tare, capul lui mobil, deci inca nu e ajngajat cum trebuie chiar daca burta e lasata.
O sa ma duc dinnou pe 3 ianuarie, sper sa nu nasc chiar de ziua mea (6 ianuarie). Trebuie sa iau No-spa pentru contractiile astea, 2-3/zi, noroc ca atunci cind stau in pat e mai bine.
Am o intrebare, eu acum sunt in sapt. 40 de la UM, dar cred ca termenul meu l-a calculat medicul dupa data conceptiei si nu dupa UM, ati avut vreuna din voi acest calcul?Caci daca e asa eu voi avea bb de ianuarie, sper sa ne primiti in gasca voastra.

Va pup, va urez un An Nou plin de bucuri.

Bobita, 40 sapt de la UM si mamica lui Mariutza iubita
DPN 12 ian, dr. Adrian Neacsu
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput