Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Iar v-a calcat lenea, fetelor? Sau e doar linistea dinaintea furtunii? . Ca pana saptamana trecuta de abia apucam sa va citesc ...
Noi am racit iar, mai mult eu si Florin, Matei are in continuare muci si tuseste, mai mergem la control cu el azi, sa vedem daca totul e ok. Merge acum prin toata casa si nu mai exista cotlon pe care sa nu il exploreze el. Ieri am fost la ziua onomastica a unui Stefan cu 3 luni mai mare ca Matei, si s-au jucat tare frumos, se fugareau prin casa, se ascundeau dupa colturi, si cand se descopereau radeau de numa-numa . E clar ca e buna socializarea pentru copii, dar daca se poate, intr-un grup cat mai mic, nu asa, ca in gradinite, ca unde sunt 10-12 copii, virusii sunt prea multi si copilasii sunt bolnavi non stop. Eu nu il mai duc la gradinita de vreo 10 zile si nici nu mai am de gand sa il duc pana o face 2 ani. O sa imi vina soacra luna viitoare (in februarie), si dupa aceea oi vedea eu cum fac, pe cine mai chem, dar la gradinita nu il mai duc o perioada buna de acum incolo ....
Va las ca teroristul trage de mine, mai nou de cand stam acasa impreuna, e numai calare pe mine, cred ca vrea sa recupereze timpul cat am mers eu la servici.... oricum, din pacate, din februarie trebuie sa ma intorc la munca, dar macar o sa ramana pe maini bune ... ale bunicii ..

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

am disparut rapid caci almeu odor se asezase pe olita sa faca kk dar era imbracat.vai ce fericire pemine!pana am dat jos ce aveam pe noi s-a potolit si el.asa ca am ratat.dar da semne ca ar pricepe care e treaba cu olita.
noi de craciun am stat acasa cu ai nostri parintei.a fost fain cu atatea cadouri sub brad dar asa de scurt.pe gabriel nu prea l-a interesat bradul decat dupa ceva timp si nu prea tare.dar el are casa aranjata de lasf lui nov(asa a vrut soacra) si cred ca n-a mai fost nimic atragator.
am fost ieri in vizita la niste prieteni si s-a jucat tare fain cu pustii de pe acolo.mi-era teama ca dupa atata vreme departe de copii s-a dezobdar nu-i asa
va pup caci aud ceva pe dincolo care suna a el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Hello!

Vladutz a adormit acu' la 19:30.Eu zic ccc ca nu se m-ai trezeste decat pt. tzitzi.Las' sa doarma,sa se faca mareeee si sa stau pe forum

De dimineatza am stat 1 ora jumate afara.Trecand pe langa parc,Vladutz a inceput sa arate cu mana inspre leagane si sa zica "uta-utza" De drg l-am dus sa il dau in leagan chiar daca nu as fi vrut.Mi s-a pus pata de cand cu e-coli cum ca ar fi de pe acolo,dar cand l-am auzit cum striga utza nu am rezistat.Apropo de e-coli,iar face moale.Dupa srbatori o sa ii duc iar kk la analiza.Off.ce sa m-ai fie?

Ieri a cazut (dar nu rau) cu capul de covor si s-a dus la tasu si i-a zis "tata-au".A ramas gura casca.
Daca ii spunem cuvinte usoare, le repeta.PapagalExemplu:"nina"

Ven,ma bucur ca s-a facut bine Big.Dragul de el.

Ileana,terorist Luca cu stersul mesajuluiCum se m-ai simte?S-a plictisit de balansoar?

Vreau un sfat,urgent.
Daca m-ai tzinetzi minte va spuneam ca sunt asistenta in stomatologie.La fel si nasica lui Vladutz.Ea lucreaza la 5 minute de casa mea (2 statzii de masina).Colega ei a plecat din tzara si au nevoie de o asistenta.Shefa ei ma cunoaste (ne-am vazut o data si nasica ii povesteste mereu de mine si de Vladutz) si mi-a propus sa merg sa lucrez la ea la cabinet.Dar ce sa fac???Vreau, dar ce fac cu Vladutz.Daca nu sta 7 ore fara mine?De fapt fara tzizti.Daca o sa imi para rau???Ce sa fac???

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ver@, daca ai cu cine sa il lasi acasa (gen bunica, matusa), eu zic sa te duci. Fara tzitzi nu o sa moara, in mod sigur. O sa ii fie greu cateva zile, pana il intarci.
Eu din experienta iti zic, ca te simti mai "utila" cand mai faci si altceva in afara sa ai grija de copil. Insa la mine e mai complicat, adica nu am aici bunici, etc. Eu am mers o luna la servici si o sa ma intorc din februarie, si pot sa iti zic ca parca mi-au mai inviat neuronii de cand merg. Insa nu stiu cum te simti tu, daca simti ca mai vrei sa mai stai acasa, atunci fa asa. Daca simti ca vrei sa mai faci si altceva, si iti place meseria pe care o faci, si e o ocazie care nu o sa iti mai iasa in cale prea curand, atunci go for it!
Sper ca nu te-am bagat in dileme mai mari decat cele pe care le aveai .

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Fetelor,nu stiu ce sa ma mai fac cu maimutica mea ca nimic nu mai vrea sa manince,de multe ori mai ia o lingura,doua de mancare dar de multe ori nici nu se atinge,si ii fac cam tot ce stiu ca-i place ei.
Am sunat-o pe dc ei si mi-a zis ca poate fi din cauza maselelor care ies,ca ei ii cresc 3 acum,ii dau si Sana sol dar nimic,in rest tzitza e la ordinea zilei,toata ziua ar vrea sa suga.
Azi a facut si febra,nu mare,38,3 dar i-am dat Nurofen imediat ce am observat ca-i creste.Sper sa fie de la masele si sa nu fi racit iar.

Ven,ma bucur ca s-a facut bine catelul tau!

Ver,depinde si de ce vrei tu sa faci,si eu am avut citeva zile treaba si Julia a stat fara tzitzica 6-7 ore,mai plingea ea putin cind trebuia sa adoarma ca ea adoarme doar cu tzitza,dar cind ajungeam imediat ii dadeam sa suga,mai ales ca ma durea si pieptul de plin ce era.Tu faci cum crezi ca este mai bine,mie 7 ore nu mi se pare prea mult.

Ileana,tu cand mai termini mama cu noptile nedormite?!
Eu sunt f happy ca Julia nu face urat cind ii iese vreun dinte sau masea,sa nu o deochi.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Ver@, daca poti, eu zic ca e mai bine sa mergi la servici. Poate mai tarziu nu se mai iveste o asa sansa si ai sa regreti... Plus ca Vladutz a tras suficient de tzatza dupa parerea mea. :))

Catia, cred ca dau o fuga pana la tine sa-ti explic cum e treaba cu pozele. sau trimiti cateva la mine pe mail si vad eu ce fac cu ele. :)) Multumim de urari! Si felicitari pentru semnele de cerut oala.

Carmen, daca nu il mai duci pe Matei la cresa, cum faci cu cursurile tale?

Julia, poate are ceva in gat si de aia face febra si nu papa. e cam maricica febra sa fie doar de la masele. cand oi termina cu coptile nedormite fac un mare chef si ma imbat pentru prima data in viata. E un motiv bun, nu? :))

Ven, bine ca e totul ok cu Big... Sigur o sa-si revina si cu mancarea. Aplica regula de la copii: nu il forta. :))

Alina, cred si eu ca esti obosita dupa atatea randuri de musafiri. Odihna placuta!

Luca a avut azi prima lui experienta cu o femeie. Nu va ganditi la prostii, va rog, suntem oameni seriosi. A venit in vizita prietena mea Silvia de la Bucuresti si la un moment dat fata a intrat la dush. El a deschis usa la baie, s-a uitat la ea, si s-a pus fetelor pe un urlet cu sughituri. Si pe cuvant ca fata arata bine. :)) Cam asta a fost prima experienta... Nu puteam sa-l mai dezlipesc de la mine din brate dupa aia.

pentru Sean!!!! Sa cresti mare, sanatos si voinic!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Ileana

Mai,s-a speriat adika???

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Pai,dragele mele,tzinand cont ca sfaturile vin de la voi,parca am m-ai mult chef de mers la servici m-ai ales ca e la 2 pasi de casa.Ideea e ca Vladutz ma "tzine".Dar o sa vad cum sta treaba si ...De pe 3 ian ash incepe.Parca abea astept, dar parca i-mi e si groaza.Sa o iau de la cap'Da' m-ai bine acum decat in 2006 martie, cand imi expira concediul,nu?Atunci cred ca ar fi mult m-ai greu.

Eu am uitatsa ii dau ecoflorina dupa antibiotic.Cred ca de aceea face kk moale.Sa se fi dereglat???

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Sunt si eu curioasa:catzi bb(copii) m-ai papa tzitzi???

Deci:Julia(Julia23),Vladutz...cine m-ai e?

Adriana,Julia cand vrea tzitzi si de cate ori?
Vladutz de cate ori vrea vine la mine si trage de bluza.Pana in 2 ore.Nu am plecat niciodata m-ai mult de 2-3 ore de acasa.Iar noaptea cam de 2-3 ori (dupa 22:00)

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Vera, pai la servici ar trebui sa te intorci in 21 sau 22 noiembrie 2005,adica ccc cand Vladut implineste 2 ani,nu in martie 2006 cand banuiesc ca se implinesc 2 ani de cind ai solicitat CIC.Si eu zic ccc
ca daca ti s-a ivit ocazia cu cab, sa nu o ratezi, mai ales ca e si aproape de casa.

Noi suntem binisor....Adica nu se mai trezeste peste noapte decat o data ,dar cu mancarea avem in continuare probleme.Mananca faorte putin.
Nu or iesi odata caninii sa ne revenim la normal?!Ii este foarte inflamata gingia! Cred ca nu mai dureaza mult. Sper....
Pe 24 am avut un pic de zapada si a si scos-o sotul la sanius.I-a placut foarte mult.O sa pun poze dar nu stiu cand.

Da chiar Ileana, s-a speriat sau ce?

Mergi la inceput