Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
La multi ani pentru toti Stefaneii!!!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
julia23 spune:
La multi ani pt toti cei ce poarta numele Stefan!!!!!!!!
Noi am stat acasa de Craciun,au venit in vizita niste prieteni care stau linga noi si au un baietel de 7 luni pe care l-a innebunit Julieta mea,nu l-a lasat deloc in pace,ca sa nu mai zic ca este f geloasa si nu-i lasa nimic sa se joace chiar daca aveau jucarii la fel,in schimb erau haiosi cind se pupau.
Azi am profitat de vremea frumoasa si am fost in parc citeva ore.
Eu nu i-am gatit ei in mod special dar am facut ciorba de vacuta si friptura de vita si porc,in schimb am lasat-o singura la masa 2 minute si cind m-am dus ea aproape mancase o bucata de carnat,bine ca nu a avut nimic dupa.Ca sa nu-i fie rau i-am dat si ei o gura de bere si tare mult ii place,incepuse sa planga ca sa-i mai dau.
Am uitat sa va spun ca mi-au iesit super sarmalele,chiar nu m-am asteptat.
De anul nou vreau sa fac salata de boeuf dar nu stiu sa fac maioneza,ca nu vreau sa o cumpar ca vreau sa-i dau si la maimutica.
Cine imi spune si mie cum se face????????
Ciuf,sunt frumoase farfuriile si imi place mult cum ai aranjat,eu am un set de farfurii pt Julia colorate dar sunt din plastic ale ei.
Va pupam
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
ciuf spune:
Julia23, maioneza o faci si un functie de cantitate. Pune un ou fiert, doua galbenusuri crude si o jumate, trei sferturi de l de ulei. Din cand in cand mai pui sare de lamaie sau zeama de lamaie, sa fie la aceeasi temperatura cand o faci si cam atat stiu. Sa nu o amesteci, sa nu o faci in apropierea unei surse de foc.
Cam atat stiu.
Am terminat de pus pozele. Le-am pus in reprize. Le puteti vedea peste o juma de ora.
Pupicei
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
adameasca spune:
Multumim de urari! si noi pupam toti care poarta numele sf. Stefan!
Io-s cam rupa de oboseala, de 4 nopti se trezeste mandrul meu cam de 7-9 ori pe noapte, sunt absolut moarta de oboseala. Si ziua nu doarme decat maxim 2 reprize de 30 min... Io sunt aproape sigura ca ii ies molarii de 2 ani, ca are acelasi comportament ca la oricare eruptie dentara... Da' de ce asa repede???? In gura lui nu ma pot uita, e prea in fundul gurii locul de masele. parca, parca zaresc ceva rosu acolo. daca incerc sa-l pipai ma musca de-mi da sangele la deget. Abia s-a trecut ultima urma de la muscatura.
Maine sper sa am chef si timp sa incarc pozele de la motz. Am primit in sfrasit cd-ul cu poze, il asteptam cam de 2 luni jumate.
Ciuf, am vazut pozele, sunt foarte frumoase. farfuriile adica.
Ver@, ai baiat bun daca a dormit toata noaptea. adica nu s-a mai trezit sa suga???
Alina, esti mama eroina cu 20 de invitati. Bravo tie!
Julia, sa-i fie de bine carnatul fetii. Nu a usturat-o? Io habar n-am sa fac maioneza. Cumpar cand am nevoie. oruicum nu i-as da lui Luca, mi se pare grea pt stomacul lui.
Va pupam!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
ver@ spune:
Azi am fost in vizita la strabunica (mama mamei mele),la verisoara lui Vladutz si la prietena mea care are un bb de 7 luni-Stefan.Afara a fost super cald-zi de primavara.Vladutz a fost f. incantat cand a vazut pe strada tobosarii aceeia care merg cu "capra" si asteapta sa le de-a lumea bani.Radea de mama focului de ei cum se zbenguiau.La prietena mea a fost si nepotul ei de 5 ani.Iar Vladutz s-a alergat cu el toata casa.La un moment dat l-am pus pe Vladutz pe pat si "nepotu'" hop si el si a inceput sa sara pe pat.Vladutz l-a imitat si el si era in culmea fericirii.
Ileana,sormea se plangea pana ieri (cand a obs. ca ii iese incisivul lateral de sus) ca nu ii m-ai ies dintii lui fisa,iar tu te plangi ca ii ies prea multiCe sa faci,asta e.M-ai rau e ca nu ies in liniste.Off.
Vladutz a papat tzitzi peste noapte de 2 ori cred,dar asa de delicat ca parca nici nu i-mi m-ai aduceam aminte.Nu am scapat asa usor,da' macar e mult m-ai bine.
Adriana,da posesive m-ai sunt feteleAsa e si verisoara lui Vladutz.Nimic sa nu i-i de-a si lui.In schimb el e generos.
Ciuf frumoase farfurii.Si ce tzinuta de Craciun
somn usor
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
adameasca spune:
'neatza!
Am pierdut un mare mesaj, l-a sters Luca. Acu nu mai pot sa-l reiau, ca ma ciupeste pana ma invineteste daca nu il las si pe el la tastatura. :))
Va dorim o zi buna si copii cuminti.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
alinkav spune:
Tocmai azi m-a luat oboseala!Mi-e un somn, si nu ma lasa sa dorm!
Cam liniste e pe aici!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
catia spune:
sazicemsi noi lamulti ani pt ieri!si mii de scuze!ileana draga sunt cazuta in cap.asa de preocupata cu pozele si am facut-o de oaie!si nici nu ma reusit sa le pun.cat de mici tb sa fie ca o iau razna?tot prea marisunt cica
pestisori si animalute sunt o mare atractie pt pustii nostri.in craiova e o amarata de gradina zoo.l-a interesat pana a descoperit topogane,balansoare si alte de-astea.plecam de acolo ca niste porci spre disperarea bunicilor.el e insa tare fericit.
Ven spune:
Buna fetele!
Eu am avut calculatorul stricat (Windows-ul bulit din cauza ca se ia f. des curentul )
Noi de Craciun am stat acasa, apoi am fost la nasii lui Markus, la socrii la masa, la inca niste prieteni. A fost bine.
Big si-a revenit, dar a fost la un pas de moarte. Zacea pe-o parte si avea spasme din tot corpul, eu atata am plans de mi s-a umflat capul. Dar a dat bunul Dumnezeu si a scapat. Asta cu vreo 6 vizite la dr. veterinar in 3 zile. Cu tot felul de injectii, intravenoase, glucoza etc. Se pare ca ori cineva i-a aruncat peste gard ceva otrava, ori a mancat vreun soarece / sobolan otravit. Cine stie......
Acum nu mai vrea sa manance granule pt. caini din care a mancat de cand s-a nascut.....si n-am decat sa cumpar carne si sa fierb de-acuma oale de carne si pt. copilul nr. 2. Asta este. Poate cu timpul isi revine.
Markus e ok, il chinuie rau gingiile, adoarme greu seara , si mai tarziu si se trezeste devreme dimineata (la 6). Atatea bale cate are n-am vazut in viata mea, are permanent bubite in jurul gurii de la asta, dr. a zis ca n-am ce-i face, asa va fi pana baleste, ca are pielea sensibila.
De brad a fost tare incantat, a avut treaba putin cu globurile de jos (am pus din alea care nu se sparg), si nu i-a fost frica deloc de artificii / stelute, vroia sa puna mana sa le prinda. Pun si ceva poze daca nu se trezeste intre timp.
Va pup si mai povestim.
P.S. Valeria, am apucat sa vad cat de eleganta ai fost de Craciun. Bravo!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
Ven spune:
Adaugire
A fost pe la mine Delia (bubu) cu Melany. Brian (Aki, cum i se spune ) a ramas cu tati acasa, asa ca nu l-am vazut. Fetele sunt niste scumpe. Am puz poze cu ele.
P.S. Delia, Melany a uitat la mine papusa japoneza cu par albastru ...
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si