Bebelusi de sept-oct 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am fost si la doctor astazi.
Bebelusa are laringita asa ca urmam pana marti tratament cu Amoxicilina, Nurofen si Calciu. Nu reusesc in nici un chip s-o fac sa bea calciul. I-l dau cu seringa direct in gurita si o tin de nasuc ca sa inghita caci altfel mi-l scoate tot afara.
Sa ma cert cu aia la farmacie. Doctora mi-a zis sa-i dau cate o jumatate fiola timp de 5 zile iar aia de la farmacie mi-au dat doar 3 fiole ca a zis ca-mi ajunge. Este indicat sa-i dau calciul, jumatate de fiola si a doua zi dupa ce am desfacut-o???
Vaccinul nu l-am facut astazi, l-am amanat pt marti cand sper ca bebe va fi bine.
Ca simptome prezinta doar raguseala (aproape nu mai are voce) si putin nasuc infundat. Febra nu are deloc si nici nu tuseste.
Oricum, sper sa-i treaca si sa se faca bine cat mai repede.
Astazi nici nu prea a vrut sa pape, in schimb isi mananca manutele nevoie mare. Cred ca o mananca gingiile pt ca acolo unde are umflatura alba de la dintisor sta tot timpul cu limbuta de zici ca are bomboane in gura....hihihi

Dixie, eu ii mai faceam laptele cu apa plata....dar nu prea vrea. Asa ca am renuntat si o alaptez exclusiv si nu stiu cat papa.

Lilia, multa sanatate micutei si stiu ca va este greu dar va trece si asta!

Anamari, mie mi-a zis doctorita sa-i dau medicamentele cu seringa. Incerc, sa vedem cum ne descurcam!

Ionella3003, si bebelina mea e cantareata. Mai incearca ea acum dar cu raguseala asta nu-i mai iese asa bine. Eu am si inregistrat-o cantand...lol. Sa vezi ce dulce e!

Eliana, nu-i nimic...ne vedem alta data. 37.4 nu e febra, a mea are destul de des temp asta. Sper ca sunteti bine acum!

Dragelor va urez si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului vostru si daca vine Mosu pe la mine il trimit eu si pe la voi!

Va pup

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela, imi pare rau ca e bolnavioara Alexia. Sanatate multa! Eu stiu ca nu trebuie sa-i dai si a doua zi din fiola care ai desfacut-o. Eu ii dadeam jumatate de fiola de calciu pe zi si cealalta jumatate o aruncam, sau o lua Florin.
Fug, ca pitica mea plange... nu stiu ce are, rasfatul probabil!



Eliana si Elena (23.10.2004)
http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

M-am lamurit cu calciu. L-am intrebat pe sotul Ninei (trebuie sa strangem de-o spaga Mina...lol) si mi-a zis ca se poate folosi daca o tin in frigider fiola ramasa si a doua zi o tin cam 10-15 minute la temperatura camerei inainte sa i-o dau.

Eliana, a si inceput cu rasfatul? Hehehe....si bebelina mea de cand e bolnavioara e mai rasfatata si nu mai vrea in patut....doarme si daca o pun in patut imediat se trezeste. In pat e ok....cred ca dam militaria jos din pod dupa ce se face bine.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Un Craciun Fericit si multe, multe cadouri!


Va pupam pe toate,
Marlen si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

sarbatori fericite......!!!!!!!

nina, si ...


P.S afirmatia despre calciu e valabila numai daca nu il injectezi, ci il dai cu lingurita pe gura!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Mihaela, sa dea D-zeu sa se faca mai repede bine bebelina cantareata ! Si puiutul meu a fost racit si-a luat o gramada de medicamente, inclusiv antibiotic. A durat vreo 10 zile pana s-a vindecat complet. A facut febra, a tusit, a fost ragusit... acum e bine, slava Domnului, ceea ce va dorim si voua! A luat si el 10 zile Ca si vit. C, eu i le amestecam cu eferalganul sau cu antibioticul de le indulcea putin gustul, numai asa i le-am putut da. Sa va aduca Mosul cadourile pe care vi le doriti! Craciun fericiiiiiiiiiiiiiit!!!

Ionela si Sorinel
http://community.webshots.com/user/ionella3003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

drage mamici,

in primul rand Craciun fericit la toate mamicile (hei eu am scapat de gatit ca suntem invitati-hip, hip, hourrraay, dar tot trebe sa fac azi curat in casa)...oricum acum trebuie sa ma abtin si de la dulciuri si de la produse lactate...

roandre sa stii ca incerc si eu cu tinutul de nasuc- acum imi aduc aminte de la Alex- cred ca e mai bine decat sa-l pun in formula si sa risc sa mi-l vomite dupa aceea.... sanatate bebitei tale si a mea are nasul infundat...dar nu e pentru prima oara...

timea- nou ne-a dat prevacid. asta e o pudra rosie care se pune in apa si se face ca un fel de suc...miroase a capsuni-cred ca si are gust de capsuni-dar bebita mea nu e obisnuita decat cu laptic si apa, nici ceai nu mi-a baut asa ca mi-l scuipa nevoie mare...si nu merge ca la antibiotic ca se dizolva in 2 oz de apa (cam 60 ml) ...



anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am intrat ca sa va dorim Sarbatori Fericite! Noi acum ne-am intors de la niste prieteni unde am sarbatorit ajunul, am fost cu Ioana iar Damian a ramas acasa cu bunica si a fost f. cuminte. Maine vin nasii din Italia iar poimaine avem botezul!

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)


http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Craciun fericit ,si de pe acum va zic La multi ani .Fiti sanatosi si iubiti si sa va aduca mosul tot ce va doriti .

Alina si micuta Deanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Sarbatori fericite
si bebici sanatosi si mancaciosi!

Vali, mamica de Alexandra si Ioana

Mergi la inceput