Bebelusi de sept-oct 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
anamari spune:
buna dimineata mamici,
ne-am trezit si noi dupa ce am adormit la 5.30 am-ca asta mica s-a cam constipat acum si asa a plans si s-a scremut in somnic -doar la mine in brate a dormit cu chiu cu vai-pana cand in fine...ne-am eliberat.
altfel- ne uitam cu admiratie la bebici care deja au inceput sa stea in fundulet, rezemati de perne...noi de abia aseara am acceptat sa stam mai mult pe burtica si ne-am ridicat in manute pentru 1-2 minute si am intors din nou capul dupa jucarii...
Timea-sa stii ca dupa sarbatori ma duc la doctor cu rugaminte...sa vad ce zice. stiu ca si cu pipeta e greu , dar totusi...nu zic ca solutia are gust bun si ea ar lua-o cu biberonul, dar daca se infunda...Noi i-am mai dat laptic cu biberonul- m-am mai muls eu (cand iesim afara, doar biberon ii dau)...cel mare a fost hranit mixt asa ca nu am avut probleme cu intarcarea...
Simona-si mie mi-a ramsa un punct sensibil unde mi-a facut epidurala. Dar eu amprobleme cu spatele dinainte de nasttere...si pe mine ma doare soldul cate odata , e din cauza artritei?sper ca zisei corect (la mine).Sa vad pe unde imi scot camasa cand se mai mareste bebe.Imi pare rau de secretie-
ok-dupa ce imi beau cafeaua-o trezesc, sa ne chinuim din nou cu prevacidul acela...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100
ana_a spune:
Kittie si al meu musca cateodata si cum zicea careva pe aici ca intoarce capul dupa zgomot si uita sa lase sfarcul din gura... poate incep sa-i doara gingiile...mai sti?Eu am socotit acum si al meu doarme in medie 15-16 ore din 24, dar de exemplu azi a fost tare sacait, nu a vrut sa doarma pe la 18.30 pana la 20 cum face deobicei, a vrut sa se joace cu tati si apoi...la 20 dupa baitza a fost jale! abia am reusit sa ne linistim, sa papam si apoi sa adormim...dar in curand se mai trezeste o data sa-si continue masa!Am vazut ca si-a facut un obicei, mananca dupa baitza un pic, adica dintr-un san, adoarme si nu-l mai pot trezi sa continuie, si mi se trezeste dupa o ora - doua si continua iara un pic si apoi pana la 3 noaptea nu se mai trezeste.In ceea ce priveste greutatea lui in luna asta...m-am gandit ca bietul de el l-am zapacit eu tare mult ca i-am dat suculetz de la 7 saptamani cum m-a invatzat pediatra, apoi i l-am intrerupt brusc luna asta dupa ce m-am convins ca nu-i face decat crampe si crampe...si poate si din cauza asta a crescut mai putin...nu stiu, oricum e in limitele normale si nu-mi fac probleme!
Si o intrebare : cafeaua fara cofeina se poate bea ?sau il agita pe bebe?da ciocolata?ca nu va spun...ce pofta am de dulciuri de cateva zile....de numa!si de cafea!
Ana si Stefan, minunea lu mami si tati!
roandre spune:
Ana, iar n-am fost pe YM...din cauza de bebe maraici. Pana la urma am reusit sa-i dau sa pape pe la 20.30 si a adormit...si doarme si acum. Cred ca facem mai mult ca sigur noapte alba daca doarme la ora asta. I-am luat temperatura si avea 37.9 si i-am pus un supozitor Eferalgan (asta desi i-am facut vaccinul cu plata si la 2 luni nu a facut febra). Vedem ce se intampla in noaptea asta!
Ana, eu am mancat ciocolata alba mai mult dar si neagra. Cand era mai mica o agita, dar acum cred ca s-a obisnuit si ea si nu mai are nimic. Oricum incerc sa nu mananc seara.
Pupici si o noapte linistita!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
georgiana.david spune:
Am reusit sa pun pozele de la botez!
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anamari spune:
ana-mie mi s-a spus o cafea, maxim doua e ok...eu fiind cafeino-dependenta beau o cafea pe zi, si nu am observat o corelatie intre bautul cafelei si agitaie...daca nu ma trezesc destul beau un pahar cu ceai(are mai putina cofeina)....
la fel si ciocolata-dar cu masura.(eu nu pot ciocolata ca e cu lapte si noi nu avem voie cu lapte-desi acum de craciun am pacatuit si eu-am mancat alune invelite in ciocolata)....
roandre-si aici fac copii febra de la vaccin-si daca astia nu sunt atenti cu vaccinele la bebei, dar cine...(nu de alta dar pot fi dati in judecata pentru multi bani daca nu e totul ok, ok)...Sa vezi tu ca paracetamolul o va adormi- asa a patit si gagalicea mea- a dormit si ea o noapte perfectdupa paracatamol...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100
Andreea_si_Doru spune:
Salut fetele... si La Multi Ani!
Nathalie face astazi 3 luni!!! si pe 2 ianuarie avem si noi botezul. Abia astept!
Totul e perfect intre mine si Doru, dar mai ales intre tata si fetitza :)
Fata mea e sanatoasa, Slava Domnului si doarme noaptea de la 8:30 la 7 dimineata, fara pauze. Baita la 7:30 - mancare pana la 8:30 si apoi somnic. Si ea doarme numai pe stanga si parca i s-a strambat oleaca gatul :)) dar e doar o aparenta. Arata tare bine, sa nu fie de deochi.
De la 4 luni am sa incep si eu sa-i dau cereale... asa se face aici trecerea.
NinaB am auzit ca tu le stii... de ce e mai bine cereale prima diversificare, decat suc de fructe sau legume?
Cam atat... La Multi Ani! tuturor bebeilor si mamicilor si taticilor si sa fiti sanatosi si fericiti.
Mamicile noi - bine ati venit!
Danyce si Ralucule felicitari si intr-adevar minunate poze si bebei si petrecere normal.
V-am pupat pe toti si sanatate
Andreea, Doru si Nathalie
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
amoodia spune:
Andreea sa-ti traisca bebita si sa fie sanatoasa si papacioasa.
fetelor vad ca e problema generala cu muscatul,eu nici sutienul nu-l mai suport.
fetelor cam cat timp sug bebeii vostri la o masa? al meu parca in cateva minute s-a saturat si eu cred ca din cauza asta mi-a luat in greutate numai 200 de grame in 2 saptamani, asa ca acum ii dau sa suga in fiecare ora.
si inca o intrebare: baiatul meu nu a facut cacuta de vreo 4-5 zile, dar in schimb pisatul lui miroase foarte urat si e puternic. e normal?
roandre spune:
Vin si eu...aseara i-am pus supozitor cu paracetamol, a adormit si s-a trezit la 23.30. A papat si pe la 2 a adormit iar. S-a trezit la 9.30 azi dimineata si avea febra 38.2. i-am dat nurofen, a papat si acum doarme iar. Pe mine ma cam sperie febra desi stiu ca e normal dupa vaccin. Asta e, sper sa-i treaca ca e si putin mai maraita.
Va pup!
Revin mai tarziu.
PS: Fetele care m-au contactat pe YM, nu eram la calc pt ca sotul da drumul la calc dimineata si YM e setat sa se deschida automat si pleaca la serviciu dar nu mai inchide calc.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
lorena_andreianu spune:
Pupici.
Mihaela, ca si voi, am facut ieri vaccin si ce sa mai: nu mai vreau!!! eu, dar el, saracul, ca a plans de a rupt!
Aseara i-am pus supozitor cu paracetamol si l-a linistit. A dormit de la 10 pana la 4. Acum de dimineata avea 37,7 si iar supozitor. Nu va spun ca toata noaptea a mârâit si a tipat in somn... Acum doarme. Slava Domnului ca tare a mai plans.
Si eu tot in brate l-am tinut, ca nu stiam ce sa-i mai fac... asa a si adormit acum de dimineata.
In schimb, veste buna: a luat 1 kg luna asta! asa ca ne laudam cu 6kg200 si cu 62 cm.
Andreea, pupici Nathaliei din partea noastra!
Elyanne, merci de repere Noaptea doarme cam 6 ore, apoi inca vreo 4 pana la pranz; vreo 3 pe zi si un pic seara. Se fac vreo 13-14, daca am socotit eu bine. Ne incadram? Face 3 luni pe 6 ian.
Am uitat sa va zic de cap. Cica sa-l oblig sa stea si pe partea stanga si isi va reveni. Sa-mi tineti pumnii sa si reusesc... ca la cat e de incapatanat...
Va pup ca sa mai fac si eu una-alta pe aici pana se trezeste.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
ana_a spune:
Mihaela m-am gandit eu ca esti la puiutz!las ca ne vedem data viitoare pe YM, al meu doarme destul de mult si vad ca am timp de calc si de YM. Sper ca Alexia sa fie OK dupa vaccin, eu la al meu ii dau Nurofen si nu mi-a plans deloc, ba mai mult a gangurit si a fost vesel de n-ai fi zis ca tocmai l-a intzepat!
Andrea sa-ti creasca mare si cuminte papusa!
Fetelor, eu stiti ce fac cand musca asta micu si incepe sa ma doara? pun GARMASTAN unguent e tare bun, pana la urmatorul supt parca e mai bine, si tot asa, in 2 zile e ok, nu las prea mult sa nu se faca rana...ca apoi trece mai greu si devine greu pentru mine alaptatul!
anamari, zici ca poti bea o cafea? hmm, ce as mai incerca si eu, baram dimineatza sa o beau cu sotul impreuna, ca saracu de un an tot singur e la cafea... o sa incerc, oricum, daca cumva devine agitat am sa renuntz si poate beau decofenizata ca tot e mai bine...
Ana si Stefan, minunea lu mami si tati!