Bebelusi de sept-oct 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
roandre spune:
LA MULTI ANI dragi bebelusi!
Eliana, nu aveai somn la ora aia? Da, asa scrie si la mine (intr-o revista) referitor la cresterea in greutate si inaltime.
Felicitari pt bebelusii nou botezati si bravo lor ca au fost cumintei!
Eu m-am trezit sa-i dau bebelinei medicamentele (ultimele, ca m-am saturat si eu si ea),a papat, s-a mai jucat si acum cred ca adormit iar eu bantui pe la calculator. Ma duc sa mai dorm putin (daca mai pot) caci apoi plecam sa facem vaccinul.
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
lorena_andreianu spune:
Va multumim de raspunsuri; parca m-am mai linistit vazand ca mai sunt si alti bebei cu capul "aiurea"...
Mihaela, bafta la vaccin, ca si noi mergem azi
Danyce, super pozele! Si tu si Raluca aveti niste bebei... sa va traiasca!!!
O zi buna la toate!
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
frosa spune:
Buna fetelor ... nu am scris de ceva timp
Vreau neaparat sa va urez sarbatori fericite si multa sanatate!
Noi suntem bine, crestem vazind cu ochii, incredibil ce repede trece timpul.
Noi dormim pe o parte si pe alta , fara sa tin cont, asa cum vrea el.
Va pup si inca o data sarbatori fericite
elyanne spune:
Mihaela, era 6:50, nu 5:50 cat scrie acolo... vad ca e cu o ora in urma. Au uitat sa schimbe ora, probabil. Ii dadeam sa manance piticei. Noi mai avem de luat vitamina C si calciu inca 5 zile si nu reusesc sa-i dau fara sa scuipe jumatate!
Bafta la vaccin Mihaela si Lorena!
Danyce, Raluca, Adela frumoasi puiutii vostri! S-a uitat si pitica mea la poze !
Eliana si Elena (23.10.2004)
http://community.webshots.com/user/elianacalin
ana_a spune:
Mersi mult Eliana!da, intre timp am cautat si eu in cartea mea, eu am stat linistita pana a venit sora mea la mine si m-a inebunit ca tre sa creasca 750 de gr cel putin..., eu nu mi-am facut o obsesie din a-l cantari, mai ales ca s-a nascut cu 3kg 350 si este deja mare si grasun.
Bafta la vaccin pentru Mihaela si Lorena! Noi l-am facut slava Domnului si am scapat cu bine!Tare mai chinuie copilasii vaccinurile astea!Am inteles ca cel de la 6 luni e cel mai urat!Eu ma gandesc ca pe ala sa mi-l cumpar ca am inteles ca cel gratuit da reactii mai urate, dar, mai este pana atunci, desi timpul asa de repede zboara!!!
In curand am sa pun si eu poze pe album, sa-l vedeti si voi pe puiul meu...ca sa ma laud si eu cu alte cuvinte! Am vazut pozele pe aici, toti bebei sunt minunati!care mai de care mai frumusel!
Am plecat sa mai rasfoiesc pe aici pana imi fierb sarmalele cu pasat! si pana mi se trezeste puiul!V-am pupat!sunt pe faza!Mai revin!
Ana si Stefan, minunea lu mami si tati!
ana_a spune:
Adela am vazut pozicile cu puiul tau, e un scumpic si el!
mama lui Licurici spune:
Adela si Eliana v-am vazut ultimele pozici si sunt grozave!
Are cineva vreo idee de locatie pentru botez(Bucuresti sau Sinaia).... care sa respecte cat mai multe dintre conditiile:curat, mancare buna, servire OK, atmosfera placuta si sa nu te falimenteze!!!??? Mi-ar fi de mare ajutor fiindca ce luasem ca aranjament sigur a cazut si sunt cam pe fuga (vreau botezul pe 8 sau pe 15 ianuarie).Astept sugestii
Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy
Simona_B spune:
Buna mamici si pitici!
Avem si noi ceva problemute. Heeeelp!!!
Sarah (apropape 3 luni) are coada ochilor iritata, rosiutza. Problema a inceput cam de o luna. Atunci nu era rosie, doar i se aduna in coltul interior multa secretie. Am spalat ochisorii cu ser si cu musetel cu tampoane de demachiat.
Cand am vazut ca se ingroasa gluma: secretia s-a tulburat in consistenta si coada ochisorilor s-a iritat am dus-o la pediatru, in care io nu am incredere nici 2 bani. I-a dat niste picaturi, parca colbiocin se numesc, insa eu am continuat sa ii dau musetel, ca io-s mai dashteapta...
Acu', vin io si va intreb: voi ati avut problemute de-astea? Ce ati facut?
Punctul 2: am neshte dureri de spate groaznice. Nici nu stiu pe ce sa dau vina. Am nascut cu epidurala, mi-au pus instalatia la 10.30, am terminat de nascut la 16.00 cu totul (ventuza + broderie, Sarah fiind de 4.130 si cu cordonul in jurul gatului), mi-au spus ca vin sa scoata epi dupa vreo doua ore, au venit dimineata pe la 10, capatul de plastic fiind rupt de cu seara...
Am mai fortat norocul intr-o seara facand "lumanarea" ca sa vada sotzu' cxe brava sunt io si ce elasticitate am, evident fara incalzire...
Acu' io simt durere in osul soldului, ascutita, si mai putin in coloana, dar asa a debutat, prima data in coloana, apoi radia in jur, iar acu' in soldul stang. Abia ma misc, cand imi iau pruncul in brate si ma aplec ma apuca pandaliile de durere...
Pleeeeaaaase, ziceti-mi daca si voi, cele care ati nascut cu epi aveti probleme...
Numai bine va doresc!
mama lui Licurici spune:
Simona, numai la prima intrebare pot sa iti dau o sugestie. Puiul meu a avut o secretie galbena la unul dintre ochisori cand avea vreo luna si noua ne-a dat doctoru' picaturi cu gentamicina-GENTICOL. I-a trecut in vreo saptamana de tratament. Totusi eu nu i-as da antibiotic (chiar si local) fara sa imi indice medicul. Sanatate, si tie si bb-ului tau!
Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy
ana_a spune:
Simona, in primul rand : nu mai pune ceai de musetel in ochisorii copilului! asta pentru ca ceaiul poate contine impuritati si nu-i face bine, si apoi, eu am avut tot felul de probleme cu ochii si doctoritza mea oftalmolog mi-a zis clar si raspicat :ceaiul de musetel nu e bun pentru ochi!!ba mai mult decat atat tin minte ca a cerat-o si pe mama ca mi-a pus asa ceva in ochi, poate nu e cazul puiului tau...dar eu zic sa nu-i mai pui ceai!Colbiocin e un fel de antibiotic cu spectru larg de activitate antibacteriana desi la copii trebuie administrat numai sub supravegherea stricta a medicului.Toate cele bune si sa se faca bine!Iar cu durerea de spate, nu stiu...eu am durere de spate ca nu am masa de schimbat pentru bebitza, tre sa-mi fac dar inca nu e pe lista de buget...
Toate cele bune!