FIV 27
Raspunsuri - Pagina 12
nounou spune:
MickeyD, multumesc foarte mult! Voi merge mai departe, intr-un fel sau altul, bineinteles ca nu se termina aici. Stii cum e: Ai invins, continua, ai pierdut continua!
Iti urez si tie multa bafta, fii sigura ca de undeva va rasari si pe strada Soarele si tot frigul indurat pana atunci se va topi ca prin farmec ...
Daca ai intrebari, nu ezita sa le pui aici, intre prieteni, pe mine DC m-a ajutat aproape mai mult decat toti doctorii ...
Continui cu dr. Matei investigatiile?
MickeyD spune:
Da. O sa mergem mai departe cu Dr.Matei. Miercuri o sa imi fac eu o hsg. Am inteles ca e cam dureros. Spuneti-mi si mie va rog, cine a facut hsg, cum e si la ce sa ma astept
d
nicole74 spune:
Mickey multumesc din suflet.
Tie iti urez multa bafta si nu te resemna. Lupta si urmeaza-ti visele pentru ca pana la urma Doamne Doamne ti le va implini.
Pupici
Si mergi pana la capat
nounou spune:
quote:
Originally posted by MickeyD
Da. O sa mergem mai departe cu Dr.Matei. Miercuri o sa imi fac eu o hsg. Am inteles ca e cam dureros. Spuneti-mi si mie va rog, cine a facut hsg, cum e si la ce sa ma astept
d
Unde faci HSG?
Mie mi s-a parut extrem de dureros, amanuntele pur si simplu nu le mai tin minte, atat de puternica a fost durerea, ca altceva nu mi-a mai trebuit. Se introduce o "ridiche" (in limbajul medical
) si o substanta de contrast, in 2-3 minute se face poza. Durerile persista inca aproximativ o zi si pot fi insotite si de sangerare ..Multa bafta! Sa treaca mai repede!
teodoran spune:
Monica..felicitari.Ma bucur f. mult ca e fetita. Nici nu-mi vina sa cred ca a trecut deja asa mult timp, parca ieri eram amandoua pe aceeasi baricada. Eu cred ca o sa incerc din nou la primavara, acum o sa ma pregatesc de histero, dar deocamdata am o usora infesctie si dupa ce imi trece ma duc la histero.
Te pup si inca o data multumesc ca i fost alaturi de mine si sa te bucuri de bb.
Tia spune:
mai multe informatii despre hsg (histerosalpingografie) gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39282" target="_blank">aici 
MickeyD spune:
quote:
Unde faci HSG?
Mie mi s-a parut extrem de dureros, amanuntele pur si simplu nu le mai tin minte, atat de puternica a fost durerea, ca altceva nu mi-a mai trebuit. Se introduce o "ridiche" (in limbajul medical) si o substanta de contrast, in 2-3 minute se face poza. Durerile persista inca aproximativ o zi si pot fi insotite si de sangerare ..
Multa bafta! Sa treaca mai repede!
HSG-ul o sa il fac la CFR 2. Problema este ca eu nu lucrez si deci nu am asigurare asa ca o sa trebuiasca sa platesc. Are cineva idee cam cat costa?
d
Monica-Elena spune:
Teodora multumesc din suflet. Sunt convinsa ca in primavara ne vei da vestea cea buna. Daca te pot ajuta cu ceva o fac cu draga inima.
Sa dea domnul ca toate sa va impliniti visul.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
thea_m spune:
Felicitari, Monica-Elena pentru fetita pe care o vei avea. Ii doresc sa mosteneasca curajul si tenacitatea mamei sale.
Bafta multa, Adelia! Vei reusi!
Teodora