FIV 27
Raspunsuri - Pagina 11
adelia alin spune:
Buna seara tuturor fetelor!
Am revenit dupa o mai lunga absenta,o absenta pe jumatate fie spus,deoarece am urmarit forumul zi de zi,am fost alaturi de voi chiar daca nu mi-am facut simtitta prezenta.
Felicitari din inima tuturor celor care au reusit si acum sint gravidutze,le doresc multa sanatate si o sarcina cit mai usoara.
Celor care Dumnezeu le-a scris o altfel de poveste le doresc multa stapinire de sine si mult,mult curaj pt. o noua incercare.Stiu ce simt in momente de genul acesta,am trecut si eu prin ele dar in acelasi timp se pare ca am trecut si PESTE ele.Asa ca iata-ma acum la o noua incercare de FIV, e adevarat nu cu acelasi optimism ca prima data dar cu o speranta nebuna de a reusi!
Am facut deja Decapeptylul,joi voi incepe injectile si probabil la sfirsitul lunii voi face ET-ul.
As avea o intrebare pt. cine poate sa-mi raspunda:utrogestanul se administreaza dupa punctie?
Se poate cumpara din farmacie in lipsa unei retete?Cat ar costa ?
Adelia
Monica-Elena spune:
La medsana se administreaza dupa punctie dar in cantitati mici. Dupa ET ti se recomanda 9/zi vaginal. Se poate cumapara din farmacii aici costa 257.000lei/cutia dar mesicul de familie in perioada tratamentuli ptr FIV il poate da compensat. cand esti graviduta deja il da gratuit. Asa este aici.bafta si ai incredere in steaua ta adelia.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Sorina7 spune:
Monica, , acum am citit, felicitari pentru fetitza, sa fiti sanatoase, sa ai o sarcina si nastere usoara si o fata sanatoasa, frumoasa si voioasa ca mamica ei ! 
Sorina
nicole74 spune:
Bafta multa Adelia! Iti tinem pumnii.
Utrogestanul poate fi luat oral sau intravaginal, insa oral are mai multe reactii adverse, de aia se recomanda intravaginal (si pentru ca isi face efectul mai repede).
adelia alin spune:
Auzisem ceva despre asta dar nu eram sigura.Mi s-a administrat si mie ceva de genul acesta dupa primul ET,dar intr-o doza mult mai mica(2 casete vaginal/zi),dar pe forum am citit ceva de genul 9/zi.Nu-mi dau seama cum e mai bine,tot mi se pare ca si asta ar putea fi un motiv al esecului.Cine mai stie ce si cum....
Merg inainte,desi medicul mi-a zis ca acum nu va schimba fata de prima data,mai am inca incredere in el ,ceea ce cred ca este un lucru bun.
Multumesc mult pt. incurajari!
Adelia
nounou spune:
Adelia, iti urez din tot sufletul sa reusesti de data asta!
Nu stiu de ce, citind despre hotararea ta de a incerca inca o data m-a apucat un plins teribil, e de bucurie, cred, MULT NOROC!
In ultimele cateva zile ma tot gandeam cum as putea da timpul inapoi, acum incep sa ma gandesc cum as putea sa-l dau mai repede inainte, sa incerc din nou .. banuiesc ca e un semn al sperantei revenite ..
Sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla, in fiecare zi, suntem aici, alaturi de tine, si nu stii niciodata de unde apare o idee buna, un sfat, o incurajare la momentul potrivit ..
Utrogestanul este cel mai eficient vaginal, 9 capsule/zi, e bine sa le iei, nu au cum sa faca rau, dar sigur fac mult bine la nidarea micutilor ..
Pupici,
adelia alin spune:
Mersic frumos "nounou"!!
Nu dispera,am fost si eu mai rau decat tine cred,mai ales ca aici sint singura,nu am decat un sot rabdator si bun,dar atat si nevoia de a vorbi cuiva si de a plinge pe umerii altora a fost teribila....e greu sa fi singur....ma gindeam ca o iau razna.Dar se pare ca am trecut mai usor decat ma asteptam peste toate si acum sint gata sa o iau de la capat.Spuneam mai demult ca as fi in stare sa incerc la nesfirsit in speranta ca voi avea un bb.Nu credeam ,dar o spuneam.Acum o si cred!!!
Relaxeaza-te si gindeste-te la viitor si la cum ar fi sa tii un bebelus in brate si ai sa vezi ca nimic nu te va mai putea opri!
Adelia
MickeyD spune:
nounou
Nu cred ca pot spune ceva, altceva decat fetele de aici sau cei dragi tie, sa nu-ti fi spus deja.
De cand am descoperit acest forum, desi nu scriu asa de des, citesc mereu mesajele voastre. Simt ca aici sunt de fapt adevaratii mei prieteni. Pentru ca oricat ar vrea cei din jurul meu nu pot intelege.
Am sperat din tot sufletul ca incercarea voastra sa aiba un rezultat fericit. Inca nu am facut acest pas insa imi pot imagina cat de greu trebuie sa fie. Daca as putea in vre-un fel sa te ajut as face-o.
Ridica-te si ia-o de la capat. Si lupta atat cat este nevoie. Cineva iti este intotdeauna alaturi, insa puterea sa mergi mai departe o vei gasi numai in tine
nicole74
Felicitari. Si fie ca si de acum incolo totul sa fie bine, foarte bine. Sa ai in continuare grija.
Am o multime de intrebari, dar fie ca e vorba de FIV reusite sau nu, pana la urma, fiecare situatie e diferita de cealalta.
pentru cele care nu stiti, sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie. Planul imediat urmator este sa facem o analiza complexa de sperma si urina (pentru ejaculare retorgrada). Daca se gaseste ceva, facem FIV cat de repede, daca nu, urmatorul pas o sa fie o punctie testiculara. Daca nici aici nu apare vre-un rezultat ... donator. Mai am si eu de facut o serie de analize dar pana acum totul pare ok cu mine. Planul e simplu. Varianta ultima, cea cu donatorul, probabil un pic mai greu de acceptat, dar daca nu se poate si nu se poate sa avem un copil impreuna, asta ramane ultima optiune. Sau adoptia, insa nu prea mai avem nici timpul si cu siguranta nu avem nici banii pentru asa ceva.
V-am pupat.
Sunt multe obstacole in viata. Trebuie doar sa stim cum si pe unde sa le depasim. O solutie exista intotdeauna.
d
Kariris spune:
Buna dimineata fetitele mele!
Monica Elena, ma bucur mult ca ai fetita... si eu tot fetita imi doresc.
Sa fie sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme si o nastere usoara!!
Adelia mult noroc de data asta!!
Ai sa vezi ca vei reusi!
Multa Bafta tuturor fetelor care fac acum fiv!!
Pentru fata care m-a intrebat de Giulesti:
Am renuntat la Ancar dar nu si la Medsana!
Pupi.