La France (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Dama, bebelusul tau e un frumos! Ii doresc sa creasca mara si sanatos, sa fie mandria parintilor!
Iar tie, felicitari si refacere usoara !

Oana, daca telefonul de care vorbesti a fost aseara pe la 8 fara 20, era, poate, Olivia care dorea sa-ti multumeasca pentru ceva...

O zi buna, frantuzoaicelor-tacutelor!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, pe la ora aceea era, Lulu. Am crezut ca e Otilia, dupa voce, are o voce cristalina, de copil si Otilia.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR!

Va urez sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre, sa va traiasca bebeii noilor mamici si viitoarelor, sa fie sanatosi, mancaciosi si dormiciosi!

Nu am mai intrat de mult timp pe aici, caci serviciul imi ocupa 120% din zi!! Profit acum ca sunt in concediu medical din cauza unei gastro...Va pupacesc pe toate si inca o data va urez numai fericire!

Ps. Am pus poze mai recente cu Seb al meu!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Delphinasule, mi-a fost dor de tine!!!! E un ingeras scump Seb, ce bine ii sta ras in cap. Sa va traiasca!!! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Frantuzoaicele mele dragi, va doresc din suflet sa aveti un An Nou plin de bucurii si realizari si multa, multa sanatate alaturi de cei dragi.
Dama, un pupici si multa sanatate alaturi de puiul mic de la cineva care anul trecut pe vremea asta era in Toulouse. Chatonel si pt tine un pupic dulce.
Oana, nastere usoara si un Sebi cumintel.
Otilia, multa putere si pupici Adelitei.
Si din nou tuturor va doresc sa aveti un an bun si sa-mi permiteti din cand in cand sa ma bucur alaturi de voi si sa retraiesc unele clipe frumoase de care am avut parte in Franta.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Va urez un An Nou cu multe bucurii,sa fiti sanatosi si bucurosi!!!!

Oana ,ce zici,nasti deseara cum ti-am prezis? Asa pe la 23:55??

Va pup pe toate si sper sa ne revedem cu bine in 2005!

Corina si Anna nazdravana!!
Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Profit de un moment liber sa va adresez urari calde (ca painea din cuptor) tuturor! Un an 2005 FERICIT! Atat cat putem fi de fericiti! Adica sa fiti sanatosi, voi si cei iubiti voua!
Sufletele voastre sa fie pline de lumina, ferite de framantari, de ura, de tradari! Sa vi se dea o mana de ajutor intotdeauna cand veti avea nevoie, si la randul vostru sa intindeti o mana de ajutor celor necajiti si in nevoie!
Sa deschideti usa casei voastre intotdeauna cu bucurie, sa aveti coltisorul vostru de Paradis terestru in care sa va reincarcati bateriile atunci cand va veti simti obosite!
Sa va bucurati de puiutii vostri, sa le intuiti nevoile, sa fiti acei parinti care va doriti sa fiti!
Sa aduceti pace si echilibru in familiile voastre!
Sa fiti iubite! Sa iubiti la randul vostru!
Si Dumnezeu sa va fie mereu deasupra cu bunavointa!

La multi ani si va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati daruit in acest an, chiar si fara sa stiti!

Iar pentru Oana o felicitare personalizata: Oana, iti doresc sa ai parte de o nastere usoara, si acest An Nou sa iti aduca un bebelus dolofan si sanatos, care sa va aduca numai bucurii in viata!

Petrecere frumoasa tuturor!

"Mos Craciun nu tine de stiinta si nici de religie. El este ultimul nostru strop de vraja!"

Michaela

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor, bineinteles ca iar am lacrimi in coltul ochilor de emotie, dar cred ca vor fi ultimele pe acest an. Asta daca nu mai scrie nici una din fete pana la 12 noaptea.
Va urez si eu un an 2005 mai bun ca toti de pana acum, sa aveti intotdeauna, cum ati avut si pana acum, bunatate in suflete, sanatate multa va doresc si sa fiti fericite alaturi de familii.
Eu, desi am fost invitati la cineva, voi ramane acasa, cred ca pe forum voi face prima mea trecere in anul 2005, pentru ca vreau sa fiu aproape de spital daca e sa vina Seb in aceasta noapte, cum a prezis Corina. Azi noapte m-a apasat pe col foarte tare, nu am dormit aproape deloc incepand cu ora 3, si din cauza asta vreau sa fiu precauta si sa stau acasa. Mi-am recalculat data nasterii aici, pe forum, si ar fi trebuit sa fie 30, dar Sebul meu dragut nu se grabeste deloc, din contra, desi tati nu mai are deloc rabdare, caci eu mai am (inca).
Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine tot acest an si va spun sincer ca va iubesc pe toate!
Gabriela, te asteptam oricand la noi, iti doresc si tie un an bun, plin de sanatate si bucurii.

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

VA DORESC DIN SUFLET SA PASITI CU DREPTUL IN ANUL CARE VINE!

Sa aveti bucurii si lumina-n suflete si-n case!
Sa va fie copiii sanatosi, sa creasca in pace si armonie!
Zilele sa va fie izvor de impliniri!
Sa nu coborati bratele niciodata, sa ramaneti puternice si sa stiti sa priviti cu incredere spre un maine pe care vi-l doresc, din inima, luminos!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

La Multi Ani cu sanatate si fericire, sa primiti si sa daruiti multa-multa dragoste!!!
Oana, ai grija de tine,nastere usoara si anunta-ne ca Seb voia sa fie primul bebe DC din 2005

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput