La France (27)
Raspunsuri - Pagina 10
dama spune:
Va doresc ca Noul An 2005 sa va aduca pe langa multa sanatate si satisfactii si bucurii alaturi de cei dragi voua si sa petreceti un Revelion de vis.
LA MULTI ANI! si ici mii.
Oana, iti urez o nastere cat mai usoara si sa ai parte de un bebe sanatos, cuminte si mancacios. de la mine si Davidutz
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
oana cretu spune:
Va multumesc de milioane de ori pentru gandurile voastre frumoase, sper ca Seb sa va asculte si sa nu ma chinuie prea tare la nastere, ca, cu pisioare, maini si caput ma chinuie din ce in ce mai rau. De fapt, cred ca mai rau de atat nu se poate, desi, doare, ma gandesc cu teama ca o sa ii duc lipsa burticii si a ceea ce este intre noi acum, un sentiment unic, de care numai noi doi stim.
oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
spic de grau spune:
Buna dimineata La France prima data pe 2005! Sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele, dragele mele romancutze!
Asa este Oana...si eu am regretat lipsa burticii si a ceea ce imparteam eu cu Dav..dar faptul ca il vei tine in brate si ii vei vedea nauscul lui mic si zambetul simpatic, o sa compenseze din plin! Nastere usoara si refacere rapida!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
lu.more spune:
La multi ani! Inca o data, toate urarile de bine si din partea mea!
Problema de rezolvat:
Daca la ora 3.25 Oana scria mesaje pentru frantuzoaice, iar la 6 si ceva la subiectul despre ciorbe si supe, cate ore a dormit (Oana) in ultimele 24 de ore ??? Ca m-as mira sa se fi culcat odata cu gainile aseara...
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
emoison spune:
Oana, daca tot n-ai somn, iti trimit copiii (3 buc), ca pe mine m-au terminat, nu se culca niciodata inainte de 1 noaptea !
La Multi Ani, fetelor, in 2005!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
oana cretu spune:
Hei, ce-i cu mine?
Ca eu m-am culcat la 7, dar m-am sculat devreme, am dormit patru ore!!!Si am stat cu americancele si canadiencele pe chat pana la ora aia...Si m-am distrat: Singura nebuna ca mine din Europa era descantec, dar ne-am distrat tare. Si fimiu sta sa iasa, dar nu iese, ca sa faca in ciuda la curiosi, si am inceput anul razand asa Elena, trimite-i cat mai sunt singura, ca dupa aia...fac maternelle.
Hai, ca ma pregatesc ca vin iar unchiul si matusa lui George la masa si eu am o fata...de zici ca nu am dormit chiar deloc. Daca nasc acum, va zic!!!
spic de grau spune:
Oana mai stiu eu pe cineva care a nascut dupa ce s-a obosit cu musafirii! Asa ca pregateste masina si telefonu'! (valiza e deja in portbagaj presupun)
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
oana cretu spune:
La multi ani si tie Mik! Si eu as vrea un baietel cuminte ca ai tai.
Luminita, nu m-am obosit eu cu musafiri deloc, l-am lasat pe George, ca am vrut sa stau acasa de Revelion, si acum incep sa imi pierd speranta.
Fetelor, mai dati pronosticuri si pentru ianuarie, sa mai imi recapat si eu speranta un pic ca am sa nasc?:D
Corina spune:
LA MULTI ANI!!!!Sanatate si tot ce va doriti in 2005!!
Oana,hai ca incep eu!Ce zici de joi,6 ianuarie?Ce zici,mai rezisti?
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!