Bebelusi de iulie-august 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Seara!


io azi am facut curatenie generala ca nu am gasit femeie si nici altcineva nu mi-a gasit asa ca....am luat taurul, adica aspiratorul si mopul de coada si in frunte cu bebelul trebaluiam de zor azi de am sarit si peste supica in graba mare asa ca azi a papat numai putin pulpa de mar si laptic....dar maine, io mama cea denaturata o sa-i gatesc copilului supita. M-a si fentat ca a vrut lapte tot la 3 ore, la 2 ore, asa haotic cate 100 ml, nici nu cred ca in total a baut mai mult de 700 toata ziua...sa vedem maine.

pe mine ma ustura acum seara mainile si mi s-au iritat desi nu le-am bagat in solutii, doar am sters praful pe mobile, am facut ordine in biroul lui tati unde numai baba-sa lipsea. Dar m-am iritata rau, sunt rosii, ma ustura, pielea e si zbarcita, incretita si crapata pe la buricele degetelor...ce o mai fi si asta ? O fi de la prea mult stat cu mana in apa? ca stau cu mainile cam mult in apa, ba spal vase, ba aragazul, ba biberoane, ba mere, ba vasele in care a mancat Danut, ba ale noastre si tot asa....Sper sa nu-mi iese vreo tampenie acum de sarbatori pe piele

aveti dreptate, m-am gandit, ca baga intradevar taranii astia toate prostiile dupa capul lor si-n pamant la leguminoase si stropesc si pomii si ce nu fac ca sa le iasa si lor ceva....asta e....mancam chimicale de mici daca nu vem gradina proprie si la cata po;luare e....nimic nu mai e chiar in stare naturela

merg sa ma culc, am avut zi obositoare si Danut desi a dormit 3 ore la pranz, a recuperat dupa si a vrut in brate saracutul sa ne jucam de-a ham-ham la ficusi si la ursuletii de plus si de-a cucu-bau cu taticul ....dar din brate de la mami

ziceti-mi si mie care e faza cucarotele si cu morcovii? care-s mai buni si de ce?

somn usor tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Eli, si eu zic ca prietena ta trebuie sa ii dea copilului sa suga....ce rost are, mai ales daca i-au trecut ranile? succes!
Lia, carote inseamna soiul acela de morcovi mici care se culeg de tineri ca sa fie ff dulci. (in general in Franta se servesc sotati intregi, cu un pic de codite ca sa se vada ca sunt ff tineri). bravo pentru succesul la curatenie, felicitari!
grasu meu a mincat ieri supa cu carne, nu a fost ff incintat dar a mincat. adevarul e ca a si fost ff marait...mi-e cam frica ca ne paste vreun dintisor ca muscaaaaa...prinde degetul intre gingii si musca de zici ca e pitbull. om vedea.
dupa ninsoarea de ieri aici a iesit soarele si e friiiggg.....yuck. si nu mai e nici urma de alb.
va dorim o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Matei cel viteaz a papat azi (CAND IMPLINESTE 4 LUNI!) cea de-a doua portie de supica, adica 60 ml, o bea pe nerasuflate, dar cu bibele, nu cu lingurita, ca nu are mami timp acum.
ADEMA, eu am gasit o alta solutie de adormit Strumfu' ziua, il plimb cu carutul prin casa, dureaza ceva timp, dar e mai usor pentru mine decat sa car 7.5 kg pe umar, ca altfel nu-i place. Si eu cant de se aude la vecini si nu vreau sa stiu ce cred ei despre talentele mele artistice...
Mai rau e ca i s-a umplut gurita de afte, nu pot sa-mi dau seama de la ce, poate, cred eu, de la spatula cu care l-a consultat in gat la bilantul de 4 luni, tura asta nu am vazut daca a desigilat-o atunci. Il dau cu solutie cu Stamicin si se stramba saracul de mi se rupe inima.

Daca aveti timp, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de ultima poza din albumul lui Matei (unii au spus ca suntem parinti nebuni), i-am facut deja un tablou din ea.

Pupici, revin mai tarziu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, se pare ca sint parinti si mai shturlubatici decit sintem io si cu tati ....

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dimineata!


Roxa....dar la supermarket ceeea ce se vinde sub forma de carote sunt niste chestii cam uriase, ditamai morcovoii, cam cat casatravetii aia din plastic, numai ca peste tot sunt numiti carote, sunt asa netezi, fara riduri, curati parca

mi-a crapat pielea in varful degetului si ma usturaaaaaa

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Moflici a facut aseara o temperaturaaaaaa de am zis ca iinebunesc - a bagat un 39 ca mai aveam putin si prajeam oua pe el !!!! Da-i cu supozitor si nurofen ... azi dimineata iar avea 38.5 ... la naiba cu vaccinurile astea !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIA, da-te pe maini cu crema de galbenele din belsug, am patit-o si eu de la detergentul de vase si asa m-am vindecat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Cristalina, cred ca facem clubul cocosatelor, ca eu nu mai pot de dureri de spate...
Roberta, crezi ca nu am incercat plimbari in carut? Nu au efect pozitiv decat afara, la aer; in casa are carutul ace pe el....Spune-mi si mie, i-ai dat doar zeama de la supita sau ai pasat si legumele? De maine incepem si noi cu meniul de pranz...
Aseara am impodobit bradul! Nua avut efectul scontat. Codrut nu a parut fascinat; incearca doar sa puna manuta pe globuri. Pare mai atras de o ghirlanda mare cu care am impodobit o arcada din casa.
Sa nu uitati sa puneti poze in Album cu bebeii imbracati in costumase de Craciunei !!!!! De-abia astept sa ii vad pe toti rosiori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza si de la noi ... Vad ca ati scris la greu. Pe mine m-a luat valul de sarbatori si stau toata ziua in bucatarie la prajituri Doamne ce-mi place sa fac praji, da` sa le si halesc.
Giulia este mai cuminte decat era. Cum am eu treaba, tot fuga din bucatarie in camera ei, sta si se joaca linistita si rade cu hohote cand merg eu tiptil-tiptil si o pup tare-tare
S-a perindat lumea la noi, dar parca isi revine si nu plange si urla, ci sta doar incruntata. Toata lumea zice ca seamana pe tati de`i asa de cuminte Asa o fi.
Azi a halit 100 ml piure de fructe, iar de la anu` trecem pe morcovel impreuna cu zeama chioara.

Daca nu mai apuc sa intru, va doresc tututror Craciun Fericit si La Multi Ani si fie ca 2005 sa fie macar atat de bun ca 2004 !!! Sa fim sanatosi si sa crestem copii mari si frumosi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

buna dimineata!

Intram si noi sa va uram alaturi de cei dragi!
Primul Craciun impreuna cu puii nostrii !
Va amintiti anul trecut pe vremea asta ce muuulllttt ni se parea pina sa ni se implineasca visul ? A trecut repede si sincer n-a fost asa de greu!
Va multumesc ca existati, viata departe de familie si traditii e mult mai usoara alaturi de voi ! Chiar daca nu am timp sa scriu ( am socrii la mine ...bhleeaa) va citesc in fiecare zi si ma bucur de fiecare aniversare si am plins la primul dintisor din gasca.

Inca o data sa aveti un Craciun Fericit !!!!

Cu mult drag
Mani, Jerry si Alex

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput