Relatia cu nasii de nunta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

cred ca cel mai important este ca nasii sa ramana dupa nunta prieteni adevarati. Este cam greu sa se intample sa mai ai si asa ceva in zilele noastre, dar se poate.
Totul incepe de la partea materiala. Daca se face nunta cu obligatii asta inseamna datorii si din partea mirilor dar si a nasilor. Daca se face nunta mergand pe gandul prieteniei si a relatiei de lunga durata este bine sa se faca fara obligatii materiale.
Pe de alta parte nasii trebuie sa fie si realisti la greselile finilor, caci asta inseamna prietenie, sa iti spuna cand gresesti si sa iti dea un sfat bun, chiar daca acest sfat doare cate odata.
daca lasam banii la o parte si pretentiile cred ca se poate ajunge la o relatie frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eu nu-i am la inima pe nasii nostrii.Sper sa n-avem mari legaturi cu ei acum dupa nunta!Si asta pt ca el este un necioplit!A venit la cununie in blugi si tricou!E posibil?????Ei bine, la el da!Si-a batut joc de nunta noastra!Pe langa faptul ca nu si-au facut pe deplin datoria de nasi!Au platit doar biserica si lumanarile!voalul mi l-a platit sor'mea!
Eu nu-i cunosteam.Puyu fusese coleg de servici cu el insa pare-se ca nu-l cunostea nici el prea bine!

Atentie:Aveti grija pe cine alegeti drept nasi!Mi-as fi dorit sa pot fi prietena cu ei insa.....nu se poate!Ne-au stricat toate pozele!Oribili!Parca mergeau la piata amadoi!
fiti cu bagare de seama si studiati-i putin inainte!
Pupici!Noi sa fim sanatosi si fericiti!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Daca sunt oameni, in adevaratul sens al cuvantului , atunci va fi bine..iti tin pumnii ca nasii tai sa iti devina prieteni. Dar aici joci si tu un rol important, poate cel mai important. Fii prietena tu prima cu ei si apoi vor fi si ei cu tine.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

buna blanca. ti-am urmat sfatul si am mers sa vad care e treaba cu YDA CLUB. mi-a placut intr-adevar foarte mult locatia, am insa o maaare intrebare: am auzit ca se fac doua nunti in acelasi timp: inauntru si pe terasa, nu se aude muzica de la una la cealalta? nu se pierd invitatii intre ei? sunt macar doua toalete ca sa nu se faca coada de 50 de persoane la toaleta?
cum ti s-au parut chelnerii? mai tii minte cat a fost meniul si MAI ALES cum a fost servirea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

De cand am hotarat data nuntzii...problema principala era alegerea nashilor... Eu n-am zis nimika, sa nu creada puiu ca vreau sa vina neaparat rudele mele...shi puiu nu zicea nika, crezand ca nu sunt de acord. De fapt, amandoi vroiam aceeasi pereche de nashi: verishorul meu, cu 5 ani mai mare decat noi. Ne-am inteles super bine cu el...shi mai ales cu sotzioara lui. Imi e ca o sora. Cred ca sunt shi cei mai buni prieteni ai nostri. Intotdeauna cand am avut probleme, au fost primele persoane cu care am discutat. Acuma au o printzesita de 1 an shi 9 luni, pe care o vrem miresica la nunta noastra. Abia asteptam.

Initial, ne-a fost teama ca o sa refuze pe motive financiare...dar le-am explicat ca nu pt bani ii chemam...deshi....sunt convinsa ca o sa fie toate asha cum trebuie.

Va doresc la toate nashi cel putzin ca ai nostri

Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neatza fetele ! Eu chiar nu stiu ce nasi o sa avem la nunta....Eu ma uit la pui si el la mine....Dintre rude nu prea avem pe cine ca sunt cam cu nasul pe sus , iar dintre prieteni - majoritatea sunt necasatoritzi ....
Apropo , eu si Adi am botezat o fetitza iar parintii ei vor sa-i cununam noi toamna asta . Dar cum sa-i cununam daca suntem necasatoritzi? Nu pot sa mai astepte si ei un an sa facem noi nunta ? Ca oricum au facut cununia civia anul trecut.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Noi ne intelegem excelent cu nasii; nasa a fost colega de liceu cu mine, colega de facultate si este cea mai buna prietena a mea.
Noi nici un moment nu ne-am gandit la alti nasi in afara de ei

Toanca si bebe Matei 18+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

'neata fetelor!
despre nasii mei nu pot sa vb. decat de bine; ce sa va spun,ca nici n-am deschis bine gura sa-i intreb daca au placerea sa ne cunune si ei au si spus da, ca nasii erau stabiliti inaintea nuntii, ca sunt niste eleganti atat in comportament cat si in modul de a se imbraca....sper sa nu-mi schimb parerea.Si oricum, intre nasa si viitorul meu sot exista si o relatie de rudenie (sunt veri).
E trist sa aud ca sunt si cazuri in care intre fini si nasi nu sunt relatii bune;padure fara uscaturi nu exista. Si, da, e adevart ca trebuie sa ai mare grija pe cine alegi ca nasi; noi am chibzuit mult inainte sa facem alegerea.

Mergi la inceput

Ioana-Cristina, in cazul in care nu gasiti pe nimeni printre prieteni sau rude,normal ar fi sa apelati la nasii sotului tau chiar daca sunt in varsta; de fapt, ca sa nu-i suparati, pe ei ar trebui sa-i intrebati primii.Poate , din cauza varstei nu vor accepta, dar au si ei copii si cine stie.Nu e o regula, dar se zice ca mirele tre sa aduca nasii;daca nu vor acestia, atunci cauti in alta parte.
Succes la vanatoarea de nasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Pai aici e buba : nasii sotului meu au murit mai demult , iar nasii mei...nasha mea ,de fapt, mai bine n-o mai aveam...E din Mizil si a venit la Slatina la niste rude , iar mama a sunat-o si nici macar n-a vrut sa vorbeasca cu ea. Cu copiii ei ma inteleg foarte bine dar baiatul e necasatorit , iar fata este casatorita cu un capitan de cursa lunga care este tot timpul plecat in curse ...Vine acasa o data pe an si atunci sta doare 3 zile....Ce nashpa !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Pai, nasii sotului, fie iertati, nu au si ei niste copii, ceva? Ma gandesc si eu....

Mergi la inceput