Relatia cu nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 3
miezure spune:
Ce mishtooo!!!
Da' pentru altii nu faci?
Cum ar fi...pentru mine?
Contra cost, bineinteles.
Him? Ce zici?
Pupicei!
miez
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by miezure
Ce mishtooo!!!
Da' pentru altii nu faci?
Cum ar fi...pentru mine?
Contra cost, bineinteles.
Him? Ce zici?
Pupicei!
miez
Sigur ca fac! Ti-am trimis PM ca eram off-topic... si se supara Catalin pe noi!
Pupici
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
miezure spune:
Gata gata!
N-am vrut sa il supar pe Catalin.
Doar ca m-am entuziasmat prea tare.
Nu mai pomenim nimic despre asta!
miez
Kehleyr spune:
Cred ca pot spune cu mana pe inima ca am nasii perfecti .
Nu ii cunosteam dinainte, doar sotul meu il stia pe el (nasul). Sunt mai mari decat noi cu 10-15 ani, deci undeva intre generatia noastra si a parintilor nostri. Sunt niste oameni extraordinari pe care ii respect enorm si alaturi de care ma simt intotdeauna bine. Va doresc tuturor sa aveti norocul meu...
Nasii nostri nu au avut nici o clipa pretentia sa se implice la nunta. Ne-au spus tot timpul ca daca avem nevoie de vreun ajutor sa le spunem, dar nu au cerut absolut nimic de la noi, nu si-au impus nimic. Pe nasa am luat-o doar la alesul florilor dar si acolo m-a lasat pe mine sa aleg. Dar nici eu nu am considerat ca este vreo obligatie din partea lor sa faca una sau alta -- de exemplu nici darul de nunta nu ni l-au dat in bani, ci altceva, si va spun sincer ca nu m-a deranjat nici un pic, ba chiar mi s-a parut mai deosebit.
Noi le-am facut cadou de nunta si le mai facem de sarbatori, dar nu ne simtim obligati in nici un fel, si de multe ori cadourile sunt numai simbolice. In prezenta lor, eu ma simt linistita si naturala, mergem cu ei in w/end la munte cam o data la doua luni, am fost si intr-o vacanta... Nu ne vedem zilnic ca si cu alti prieteni, dar stiu ca ma pot baza pe ei oricand.
Traditiile romanesti implica anumite obligatii nasi-fini, dar daca sunt numai de fatada, mai bine lipsa. Nu iti lua niste nasi care pun mai debraga pret pe forma decat pe fond.
Acum suntem si noi nasi si incercam sa ne purtam cu finii la fel de frumos cum s-au purtat nasii nostri cu noi.
How I wish to dream again...
Anculina spune:
Ce frumos a fost ultimul mesaj...
Noi am avut ghinion la alegerea nasilor, acum ne-am dori sa cununam o pereche tanara, draguta si cu bun-simt si sper sa o gasim pe cea potrivita ...
Daca totul e bine atunci te simti implinit, daca nu, simti ca ti-ai complicat viata degeaba...
Giova spune:
Salutari la toate!!!
Noi vom face nunta in aug.2006 si avem o mare problema: NASII!!!!
Din grupul nostru de prieteni suntem primii care ne vom casatorii, iar altii sunt deja divortati. Si noua ni s-a propus de catre parinti sa-i luam pe cutare, cutare, dar nu vrem. Vrem niste prieteni apropiati ca si varsta, cu care sa ne intelegem bine.
Am stat in Italia 2 ani de zile si ne-am apropiat fff mult de 1 roman( plecat de 10 ani) si de sotia acestuia. Ne vedeam zilnic, ne ajutau la nevoie( si am avut mare nevoie) si ne-am gandit la ei ca nasi. Problema e ca au inceput demersurile pt. divort (la ei dureaza mult pana divortezi).
Ne-am gandit sa-l pastram pe el ca nas( i-am propus si este ff incantat), dar nefiind casatorit nu stiu daca se poate. Si in plus nu are deocamdata prietena. Nu vom stii cine e , daca ne vom intelege cu ea. Acum ca ne-am intors acasa, pastram legatura cu el , ne vedem noi acolo, el aici, dar cu viitoarea nasa....?
Sper ca nu v-am plictisit.
pupici.
alexandrina spune:
Noi avem doua perechi de nasi, o pereche de varsta noastra, alesi de mine, ea fiind verisoara sotului, si o pereche oarecum impusa, ea fiind nasa mea de botez. Dar cum nu s-a tinut cont de nasia de botez nu tinem cont nici de nasia de nunta.
Cei care formeaza perechea aleasa de noi ne sunt tare dragi, si au acceptat destul de greu sa ne fie nasi din considerente financiare, insa am insistat spunandu-le ca nu dorim nimic material de la ei si ca ii vrem pentru ca sunt cel mai frumos cuplu pe care il cunoastem.
Nu s-au implicat cu nimic in pregatirea nuntii, nici ei nici noi n-am avut nici-o pretentie. Cu o seara inaintea evenimentului au ajuns la noi, si am iesit toti 4 sa adunam flori de camp la marginea orasului pentru pus pe mese si a fost cea mai frumoasa "implicare" pe care au putut-o avea.
Singurul lucru de care imi pare rau este ca ne sunam sau scriem foarte rar si ne intalnim si mai rar din cauza distantei.
Alexandrina.
miezure spune:
Multumesc fetelor ca va impartasiti experientele cu nasii.
Dupa o perioada de relaxare eu am reinceput agitatia cu organizarea nuntii. Si pentru ca nasii mei vor fi pentru prima data nasi tin la fel de mult ca si noi sa iasa o nunta ca-n povesti. E la fel de mult nunta noastra cum e si a lor.
Sa vedem acum, cand ne apucam concret de treaba, cum o sa ne intelegem. Vom hotari impreuna decorurile, invitatiile, toate micile detalii.
Sper din toata inima sa avem aceleasi pareri...sa nu iasa cu artificii!!!!!
Succes celor care inca nu si-au gasit nasii! Si felicitari celor care sunt pe deplin multumite de alegerea lor.
Va pup.
miez
ellamiss spune:
Pe nasii nostri ii cunosc de foarte mult timp.Ea a fost si este prietena mea din liceu.Am stat in aceeasi banca, am copiat impreuna, mergeam oriunde impreuna,nu aveam secrete una fata de alta,nu eram despartite.Iar nasu era tot din acelasi liceu cu noi dar in clase diferite.Am fost in tabere impreuna, ne-am distrat.La facultate, in Bucuresti ne mai intalneam.iubitel ii cunoaste insa de anul trecut, cand am fost la munte cu ei.De atunci ne-am mai intalnit cu ei de vreo cateva ori, de ajuns ca sa-si faca si iubi o parere despre ei.Si lor le-a placut foarte mult de Adi, ca este un om mai tacut, fata de mine care sunt o "gaita",mai tot timpul vorbeste gurita mea si nu tace o clipa.Eu cred ca totusi ne vedem des cu toate ca ei sunt din Tulcea iar noi stam in Bucuresti.Am vrut sa ne fie ei nasi pentru ca ,cred eu, sunt facuti pentru a fi nasi.Ei mai au o pereche de fini si nu au mai vrut sa cunune dar au avut in vedere faptul ca am fost atata timp prieteni.Sper sa ne fie bine cu nasii pe care ii avem.va doresc la toate nasi perfecti.pupici.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
LauraM spune:
Noi ne intelegem foarte bine cu ei. Suntem de varste aproximativ apropiate (e o diferenta de aproape 10 ani ). Noi ii cunosteam de mai de mult. De fapt, eu sunt verisoara de gradul doi cu nasa.
La capitolul cadouri ... ei ne fac noua mai multe cadouri decat le facem noi lor (spre rusinea noastra).
In rest, ce pot sa zic ... deja ne-au ajutat in unele situatii si nu i-as schimba pentru nimic in lume.