trist, sarbatori fara cei care au...plecat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Of Mihaela..de ce ai deschis subiectul asta? Scriu si pling ....din fericire pentru mine ii am pe amindoi, ....dar tata e atit de bolnav si mama atit de batrina, iar eu...atit de departe, incit pling numai la gindul ca sunt sarbatorile si ei sunt singuri....si noi suntem singuri.....si suntem atit de departe de ei......

Craciun Fericit tuturor!

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si pentru mine Craciunul este trist, pentru ca nu mai exista fiinta cea mai draga pe lumea asta, Mama mea. Au trecut aproape 3 ani de la disparitia ei, nu cred ca am avut vreo seara in care sa nu plang de dorul ei. Sunt sigura ca si acum are grija de mine, dar imi lipsesc mangaierea ei si vorbele ei ... "ca totul va fi bine". Acum o am pe Giulia, pe care o ador ... dar mi-a ramas un gol in suflet ... si o intrebare fara raspuns ... DE CE ??? ... 4 litere pe care le urlu in fiecare zi in sufletul meu.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Acum eu trebuie sa fac Craciunul sa fie pentru Monica ceea ce a fost pentru mine in copilarie. Mama a murit acum 4 ani. Si imi este groaznic de dor de ea. Si de bunica, cea care cocea cozononaci inaintea fiecarui Craciun. Si totusi .... pentru Monica voi merge inainte.

Sorana si Monica (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Astazi la ora 23.30 se vor implini 2 ani.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Totdeauna am considerat Craciunul si sarbatorile de iarna momentul de maxima incarcatura spirituala si cea mai frumoasa imagine din an. De aceea mi-am dorit ca sa nasc tot in aceasta perioada, pentru ca bucuria sa fie si mai mare. Anul acesta fetita mea a implinit 5 ani (23.12.)si ma gandeam ca va fi din nou o zi minunata. Dar la ora 5 dimineata am aflat despre moartea bunicului meu. A trait o viata intreaga la sute de km de noi iar de doua luni venise in Constanta.Si mi s-a parut drept sa-i indeplinim dorinta de a-l inmormanta acasa (800 km..). Asa ca ziua fetitei mele si ajunul le-am petrecut pe drum si apoi la inmormantare...
Mi se pare nedrept sa trebuiasca sa asociez de acum incolo cele doua date...Oricat de optimista as fi si oricat as privi inainte, e o umbra pe data aniversarii fetitei mele...Nu stiu daca poate sa treaca, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

oricit de incredibil ar parea, eu sufar enorm dupa soacra mea, pe care am pierdut-o pe 9 nov 2004. eram prietene asa de bune, ne iubeam, vorbeam despre orice... ca un facut, cu o saptamina inainte sa se stinga, mi-a spus ca niciodata nu a visat sa aiba asa o nora perfecta, ca mine. a crescut inima in mine, va spun.

din pacate, ne-a parasit neasteptat, la o saptamina dupa ce a fost internata. nici macar nu am mai prins-o in viata la spital, in Cluj, desi am plecat de-aici cu primul avion care avea locuri disponibile... o sa regret mereu asta, dar mai ales sotul meu, care nu isi mai vazuse mama de 3 ani. eu mai fusesem in tara, in anii astia...

USA---Atl,GA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Vai , dar mi-ati adus aminte exact de ceea ce nu mai vreau sa stiu.Ca MAMA mea nu mai e printre cei vii.Anul acesta mi-am propus sa nu mai plang dar acum nu ma pot opri.Indiferent cat timp a trecut de atunci eu, cand merg acasa mai astept sa apara de pe undeva, iar acum de Craciun as fi vrut sa simt mirrosul de cozonac, sa simt mirosul bucatelor pregatite din porc, DAR STIU CA ESTE CU MINE ,ORIUNDE SI O SIMT ALATURI.Atunci cand imi este greu o strig sa vina sa ma ajute si vine, a fost o super MAMA SI IMI VA LIPSI INTOTDEAUNA...
MAMA E DE NEINLOCUIT!

Dumnezeu sa-i odihneasca!

dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Inca nu pot sa raspund la acest subiect, inca nu pot vorbi despre accident.

Saptamana viitoare fac parastas de trei saptamani pentru mama.
Azi am fost la cimitir.
Copiii i-au spus ca au fost cuminti si au mancat bine.
M-au intrebat daca "aici e haina lui mai, adica corpul!" pentru ca le-am spus ca sufleul ei este mereu cu noi, mai ales seara cand facem rugaciunea....

multumesc ca a-ti deschis acest subiect.

Mergi la inceput