Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by lumi81
Voi va culcati bebeii pe burta?
bineinteles!!!
trebuie numai sa ai grija sa nu intoarca capul si sa se sufoce, atata tot!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
ionela roxana spune:
Buna fetelor; am intrat putin sa vad ce mai face-ti; imi era dor de voi; in ultimul timp nu prea mai am timp, dar sper sa revina vremurile cand puteam sa stau la taclale si eu pe net; vrau sa-mi spune-ti si mie daca fetele mele cucuiete seamana intre ele; uita-ti aici noua mea adresa, cu cele doua albume.
Asa fugitiv printre picaturi am vazut in sfarsit pozele tale Gandacico; Ioachim este un dulce foc, care seamana mult cu mami, iar Ile, o dulcica, in poza in pijamale; sa-ti traiasca comorile mamico
Madachan felicitari ptr. Edward-Florin
; sa fie mancacios, somnoros si sa va aduca numai bucurii
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
ionela roxana spune:
Scuzati-ma am uitat sa scriu noua adresa; nu mi-o luati in nume de ras, dar sunt taaaaaare grabita si zapacita; deci adresa este urmatoarea: http://photos.yahoo.com/ionelarxn
Vizionarea placuta
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
Ele spune:
Bitssi la mine e la fel. Daca doarme in pat cu noi noaptea este linistita . Mi se trezeste odata la 4 si apoi dimineata la 7. Daca o pun in patutz o hranesc din 2 in 2 ore chiar si noaptea. Nu stiu cum sa fac sa doarma si in patutz la fel. Plus ca seara nu adoarme decat la noi in pat cu tzitzica in gura.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Sabina spune:
Try, cat are exact bb-ul tau? cat a luat in prima luna?
Stai linistita, ca nu cresc mereu la fel, ci in salturi.Incearca sa maresti intervalele intre supturi si sa il scoti cat mai mult afara.Nu da inca nici o completare, cata vreme face pipi inseamna ca are de unde.
mai e ceva, e cantarit pe acelasi cantar? E f. important.
iar daca scoti 70 de ml la muls inseamna ca ai f. mult lapte, mie imi dadeau sanii pe-afara dar de muls nu puteam mai mult de 60 de ml.
Asta e cu bbeii astia niciodata nu te lasa-n pace!
Deci nu da inca o completare pana nu-mi zici si mie cat aluat in total de la nastere, te rog io....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
si lui ioachim ii trosneste glezna cand ii fac masaj... fetele, le faceti masaj ca sa nu poarte ghetute ortopedice? v-a zis cineva??
Gandacico, eu am intrebat medicul de masaj si mi-a zis ca dupa 2 luni...ca acu oboseste prea tare copilul.
De ghetute ortopedic stiu ca numai la copii care au probleme ..adica piciorusele nu calca drept.
Vezi, cred ca stii sa nu incerci sa-l sprijini in picioare pe Ioachim!!! nu inca!
poze Darius
carmen spune:
Bits – cand era Ana mica inainte de baita o dadeam pe cap cu ulei pentru bebelusi si in timpul baitei la fel si am scapat repede de cojitele de pe cap. Pe Ana chiar o deranjau – se scarpina micuta in cap de numa’.
Lumi 81 – o culcam pe Ana pe burta numai cand era pe burta mea, in rest numai dupa vreo 3 luni sau daca eram eu in apropiere- in rest mi-a fost frica.
Fetelor am emotii cu carul, maine la ora 07 trebuie sa ma internez pentru analize si apoi pe la ora 09.30 - 10.00 intru in cezariana. Cu toate ca e a doua nastere tot am emotii, sper sa nu apuce maine vreun tremurici ceva. Daca nu am reusesc sa intru diseara va doresc Sarbatori Fericite, bebelusi sanatosi care sa va lase sa va odihniti, mancaciosi...
Ne auzim cu bine dupa Craciun.
Carmen 39 saptamani, Ana 2 ani & Daria (inca in burtica)
carmen
gandacelu spune:
carmen, Doamne ajuta!
miche, merci pt sfaturi!
fetele, iaca vin si io cu una: am vazut ca ioachim are niste bubite IN CAP care au o cojita galbena zici ca i-am dat cu malai
si pe fata e bubos... sunt asa de suparata... si el e asa de urat...
roxana, merci, da nu seamana cu mine, oricat ma chinui sa gasesc asemanari in schimb fetele tale sunt super!!! cu ochisorii aia migdalati... si tu esti asa frumoasa, ca o liceanca!
for2nity spune:
try, eu n-am sa-ti dau sfaturi caci nu am experienta sau cunostinte medicale, am sa-ti spun doar cum procedez eu cu printesa mea, poate iti va fi de ajutor vreun exemplu.
Fetita mea e din 6.11, deci am implinit de curand 6 saptamani.Mananca in medie 4 mese pe zi ( in rest doarme ) intre 150 si 200 ml.Eu consider ca doarme atat de mult tocmai pentru ca adoarme satula.
Eu in general ma mulg si ii dau laptele cu biberonul.Sa-ti spun ce am observat, cand mananca mai putin de 160 ml se trezeste mult mai repede, la 1,5-2 ore.(bineinteles, i se face foame).cand ii dau sa suga de la san, intotdeauna o cantaresc si inainte si dupa, si suge pana la 50 ml.Dupa aceea isi pierde interesul, ba adoarme, ba are chef de "povesti", numai de mancare nu. Ma intreb cat ar dormi daca as lasa-o doar cu 50 ml. Asa ca, mulg restul si-i dau cu biberonul.Practic am ajuns sa am mereu lapte muls inainte la frigider, sau in timp ce suge la un san, din celalalt scot lapte cu pompa.
Desi am fost speriata ca nu se dezvolta bine ieri a fost doctora la noi pentru control si verdictul ei a fost ca merge bine. Zicea ca un bebe trebuie sa ia in greutate 500 gr in prima luna si 750 in a doua luna. (vezi daca te incadrezi). Fetita mea a avut de recuperat destul de mult pt ca in primele 10 zile a scazut mult in greutate (n-am avut lapte la inceput si cred ca a cam flamanzit in spital).
In plus am grija sa "vitaminizez" laptele meu prin multe sucuri cu adevarat naturale, (de cateva ori am luat chiar un complex de vitamine) si incerc sa mananc alimente care contin multe vitamine esentiale.
Imi pare rau ca ai aceste probleme cu bebele tau, nu trebuie sa faci cum ti-am spus eu, e doar cu titlu informativ, dar ma gandeam ca daca va manca mai mult odata nu se va trezi asa des, se va odihni bine, si implicit va creste. Apropos, printre altele fetita mea in prima luna a crescut 6 cm, acum n-am mai masurat-o dar nici o hainuta nu-i mai este buna.Am trecut la alte masuri deja.
Aveti grija de voi mamicutelor si de bebeii vostri.
eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity
miria_cristina spune:
Tot nu am inteles cum sterilizati voi biberoanele si de cate ori. Eu nu sunt sigura ca fac exact cum trebuie si vroiam sa mai aflu pareri.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)