patut din material textil vs patut din lemn

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si noi avem ambele tipuri de patutzuri. Dar votez pentru cel de lemn. Am pus aparatori pe toate partile si nu se pune problema ca nu se aeriseste.. Nu se loveste in el. e mai rezistent. Ala de fash cica e bun pana la 14 kg, asa scire pe el. Luca avea cam la un an 14 kg. L-am folosit doar in concediu, adica 10 zile si atat... Cel de lemn e mare, e spatios, are loc sa se joace, sa se foiasca in somn.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si noi am avut ambele tipuri de patut. Votez pt.cel textil. Cel din lemn l-am folosit doar la inceput (l-am primit), dar cel textil am avut grija sa fie mai lat - 70 cm- si cu nivel intermediar. Acum Matei are 2 ani si doarme inca in cel textil, pe o saltea de iarba de mare facuta la comanda undeva pe langa Mag.Cocor. A costat vre-o 400.000 salteaua si patul vre-o 2-3 mil.- nu e de firma, dar si-a facut banii. Avantajul pt. un copil mai maricel e ca atunci cand e in deplasare doarme in acelasi mediu familiar. Patul nostru a rezistat la montari-demontari dese - la 2 sapt. si la cele 16 kg ale unui nazdravan care doarme in cele mai ciudate pozitii.

Nastere usoara!

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu pe cel textil il am strict pentru a-l folosi in deplasare si pentru a tine copilul in el cand am ceva de facut (daca nu ma insel cam asta ii si e utilizarea ), iar patul de lemn e cel de baza. Luca doarme in el de la sase luni. Nu avem nevoie de nici un fel de aparatori, iar barele sunt la o distanta mica in asa fel incat sa nu se puna problema ca ar scapa un piciorus sau o manuta printre ele.
De exemplu, aici au o distanta standard pentru gratiile patutului de lemn, balustrada de la scari. Mi s-ar parea normal ca si la patuturile din Ro sa fie la fel, ca sa nu existe
vreun risc.
Nastere usoara,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noi avem amandoua tipurile.

Acasa unul din lemn f solid si incapator (cred ca mai doarme cel putin 1 an in el, acum are aproape 3 ani) si unul din material textil la bunici, unde sta destul de mult, si pe care il luam si dupa noi cand plecam in vacanta.

Eu personal il prefer pe cel din lemn, dar si celalalt are avantajele sale.

Numai ca si celui din material textil i-am cumparat noi saltea, cea din dotare era prea firava si nu prea il sustinea bine.

Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Anya te rog sa-mi spui, cum adica cu nivel intermediar? Peste tot eu am vazut scris - kit de etaj, adica ori sus, ori mai jos, nicidecum intermediar. Si la Neonato, si la Cam si la ABC au asemenea kituri, insa nu stiam ca exista posibilitatea de a utiliza patutul textil pe trei niveluri. Al tau ce firma l-a produs?
Merci,
Kita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mamicilor, BB-le meu s-a ridicat singur in picioruse, intr-un patut din material textil (by Hauck) la 6 luni si 10 zile, cand era singur in camera (logic)!!!! Este prea putin probabil sa prevezi momentul cand va reusi sa se ridice singur! Asa ca, din punctul asta de vedere, eu nu cred ca are vreo importanta daca patutul are sau nu gratii (pt sprijin). Pe la 7 luni jumate, deja facea "pasi" in lateral, tinandu-se de marginile acestui patut! (La 9 luni si 10 zile a mers singur in casa unde a avut el chef!!!) Cand sare in patut (pt ca sare!!! acu' are aproape 11 luni, e maaare), muta patutul cu totul, atat cat ii permite covorul, pt ca parchetul este proaspat lacuit si aluneca. Asa ca, va imaginati despre ca nazdravan vorbesc!
Eu recomand acest tip de patut! Nu este din cel mai scump (cred ca face vreo 1,5 mil. lei), dar se pare ca este rezistent!
Salteluta i-am cumparat-o separat (are vreo 20 cm grosime) si am asezat-o de la bun inceput la nivelul de jos (si singurul in acest caz) si pana acum n-am avut probleme. BB-le doarme in patutul lui de cand l-am adus acasa (cu mici exceptii, atunci cand ii ies dintii si e taaaare suparat). Despre multe alte avantaje ale acestui tip de patut, au scris fetele mai devreme decat mine, asa ca nu va mai plictisesc si eu.
Nu-mi ramane decat sa urez NASTERE USOARA VIITOARELOR MAMICI!!! si COPII FRUMOSI, CUMINTI SI SANATOSI PT TOATA LUMEA!!!

mav si Sebi

Mergi la inceput