Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
CRIXIA spune:
Buna!
Romana_74 Prea mult timp nici eu nu as fi putut tine un asa secret! Sanatate multa iti doresc!
Mamici sa va anunt ca noi avem al 9-lea dinte, un canin mult-asteptat, care ne-a kinuit vreo 2 luni! Si bucuria noastra este ca a aparut in 31 decembrie 2004, ca sa aibe si fata noastra ceva nou in noaptea de Revelion.
Anul asta am fost aventuriri! Ne-am urcat in masina pe 30, seara la ora 20 si am aterizat in miez de noapte la Azuga( la insistenta unor prieteni care erau de cateva zile acolo). In ziua de 31 am facut cunostinta cu zapada( Alexia era cam intoarsa pe dos, obosita, si caninul o chinuia)iar de Revelion am tinut-o treaza pana la 12.40 pe Alexia. Am iesit afara la "po" si artificii, dupa care a dormit bustean pana dimineata, chiar daca era nebunie , muzica si bubuieli.
In ziua urmatoare, adica pe 1 ian. am plecat spre casa pentru ca stiam ca va fi aglomerat pe 2, asa ca la ora 22 era in casa, dupa un drum foarte obositor cu ceata deasa.
Va spun sincer ca dupa programul asta incarcat fii-mea a recuperat in zilele urmatoare, dormea 12 ore noaptea si 2-3 ziua.
O sa pun si cateva poze, dar in zilele urmatoare, ca nu ma alasa acum!
Servici usor celor care-s la servici si liniste si odihna celor care stau acasa cu copilasii!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Fetelor, eu sunt rupta de oboseala. Poate cititi ce am postat la parintii intreaba parintii raspund si aveti ceva sugestii. Nu mai pot! Sunt disperata si pt. Maria si pt. ca sangerez iar de ieri .
Cornelia (21 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
maria m m spune:
quote:
Originally posted by CRIXIA
Voi chiar vreti sa-mi faceti maare pofta de bb2?!!!? Ce v-a apucat?
Maria m m, chiar sunt curioasa de relatia copiilor tai avand in vedere varsta! In copilaria mea am batut-o pe mama la cap, iar ea la randul ei pe barza ca vreau o fratioara si intr-un tarziu( aveam 12 ani) mi-a dat vestea cea mare! Dar fiind o minune pentru mine, din pacate nu a tinut mult, pierzand sarcina la 4-5 luni. La mine a fost un vis spulberat si al Mirunei realizat, as spune eu. Se bucura? Simti ca este o legatura puternica intre ele? Raportat ca distanta intre ele vreau sa spun.
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
Din punctul meu de vedere,fetele se inteleg foarte bine.Chiar spuneam undeva in acest subiect ca Paula se tot tine dupa Miru,o imita si normal ca Mirunei ii place(se considera modelul Paulei).
Miru imi povestea intr-o seara cum ca atunci cand ea va fii mare o va lua pe Paula cu ea prin concedii..Eu una cred ca vor avea o relatie foarte furmoasa.
Si o alta faza e ca Paula a inceput sa ne cam traga de par,sa ne mai dea palme si Miruna e singura persoana pe care Paula nu o "bate".Si in plus,fetele se joaca incontinuu,rad impreuna,canta...se simt bine impreuna.Eu spun ca e avantajoasa si diferenta de varsta,si ca raportat la acest lucru se vor intelege foarte bine(asta si sper,insa vad deja ca s-a stabilit o relatie foarte frumoasa intre ele).
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
anamaria spune:
ne-am intors si noi de la munte... de duminica. a fost foarte frumos, bogdan a fost cumintel foc, a mancat foarte bine, a stat mult afara, la joaca, erau acolo 30 adulti si vreo 15-16 copii, cate unul minim de familie, asa ca a avut companie din belsug. pensiunea la Bran, foarte cocheta, nou construita, cu cel mai imens pat dublu pe care l-am vazut vreodata, pe langa noi 3 mai ramanea loc, bogdan chiar a tras concluzia ca trebuia sa-l luam si pe tudor, ca locusorul ala ramas era special pentru el...
la miezul noptii s-au aprins atatea artificii, vorba unui pusti, ziceai ca suntem in afganistan! stelute de toate culorile si formele, pocnitori de toate felurile, ne-am uitat atata in sus ca intepenise gatul. bogdan a rezistat si el eroic pana la 12.30 noaptea, la focul de artificii, insa de atata zgomot s-a speriat si nu mai vroia nici un artificiu. s-a culcat apoi si a dormit singurel, noi am stat pana la 6 dimineata.
zapada s-a lasat asteptata, ba chiar ne-a pacalit ca si cum venea 1 aprilie, nu anul nou!!! pe 30 seara a nins ca-n povesti, copiii si parintii se batea cu zapada si ne tavaleam de parca toti eram de varsta gradinitei... pana la 10 noaptea am stat afara, pe copii i-au plimbat taticii si cu saniutele, ca erau usori si nu se afunda sania in noroiul de dedesubt.
dar din pacate asta a fost singura ninsoare, in rest cam ceata, nori si putin soare. mult noroi pe jos...
am urcat cu telecabina pe tampa, abia acolo ne-am bucurat de un strat de zapada de vreo 10-15 cm.... dar din pacate ceata nu ne-a prea lasat sa admiram peisajul
una peste alta, a fost foarte relaxant, mai ales ca am avut un copil foarte cuminte... mai -mai sa nu-l recunoastem - asa, ca de anul nou, ca oricum de cand ne-am intors acasa si-a revenit!!!
ehehe... si pt ca pana acum am cam batut campii offf-topic, sa revenim la oile noastre si sa va zic ca tudor s-a culcat devreme de revelion, si s-a trezit fix la 12 noaptea aratand cu degetelul pe fereastra "PO!", apoi s-a uitat la artificii si 'po-po', si in final n-a mai vrut sa se culce pana pe la 3 dimineata... el a facut revelionul cu mamaie si tataie, socrii mei, adica.
elena, mercic pt mesaj, am si descarcat cantecelele, daca vrei si ai timp eu le-as vrea si pe cutiutzele 1 +2 ca nu le am, le-am avut pe hard si mi s-au pierdut...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
AdynaB spune:
Saliu fetele,
La multi ani in noul an!
Noi am petrecut revelionul acasa,numai noi 3...pe la 8 au inceput copii afara cu artificiile Selina era numai la geamul de la terasa si se uita si zicea bum si pok (la un moment dat ziceam cu sotul ca o sa viseze numai artificii)...pe la 9 jum. am pus-o in pat(ea oricum nu rezista pina la 12,deh seamana pe mami...somnoroasa),la 12 am iesit afara sa inchinam un pahar cu vecinii si ne-am uitat si noi la artificii(care au fost din plin),Selina nici macar nu s-a miscat si a dormit ca puiu.Asta a fost rev. nostru acasa.
Felicitari fetele care asteapta bb 2! Multa sanatate.
Adyna si Selina bambina
cgaby spune:
salutare mamici si pupici pentru pitici si burtici!!!
bine v-am regasit in noul an!! sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate!!!
cu drag, gaby si stefan
romana_74 spune:
Multumesc Doina si multumesc toate fetele care m-au felicitat! Acum astept momentul adevarului, adica merg la medic de azi intr-o saqptamana si imi va spune mai multe! Acum ma simt mai bine avand in vedere ca iau Duphaston, niste pastile care ajuta printre altele la prevenirea avortului spontan. Nu ma mai doare burta si am chef de viata! Am greturi putine si ma dor sanii la nebunie! IN rest Matei e super... de la el mi se trage problema ca tot l-am luat in brate si nu s-a fixat sarcina! Are 15 kg. de imi rupe spatele! Acum stie ca mama are bb in burtica si nu e voie sa se ceara in brate si sa ma loveasca cu picioaraee si culmea... intelege si la toti care vin la noi le arata spre burta mea spunanad..bb, bb! E tare dulce si intelept la varsta lui in schimb e tare incapatanat si face ce vrea el, ma cam enerveaza ca taica-su il cam capaceste si nu prea sunt de acord, dar mai tre si o mana de fier in casa ca eu sunt cam moale! In rest tote-s vechi si noi is toate... va mai scriu cand pot ca serviciu asta ma omoara si colac peste pupaza mai am si sesiune la master din 15 ian. unde am 4 examene si in total 980 de pagini de materie de invatat! MOOOORRRR!Va pupi si spor la treaba la fete! La multi ani IOANELOR si IONILOR, IOANILOR!Petrecere frumoasa si musafiri pe masura!
ROMANA&BB MATEI
cgaby spune:
romana- bafta!!!!!
noi suntem neschimbati...la fel de nastrusnici ca intotdeauna....
mare lucru nu am facut zilele astea...doar ca am stat pe net tot timpul....
pupici
gaby si stefan
cgaby spune:
la multi ani IONI (pozitivi si negativi) si IOANE!!!
SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!
cgaby