Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dadada....
noi ne inscriem pe lista!!! neaparat!!! vrem o surioara pentru nebunaticul asta mic (Stefan)!!
asa ca... la munca...nici eu nu vreau ca diferenta sa fie prea mare, din aceleasi motive.
sanatate si sa se indeplineasca dorintele noastre, ale fiecareia!!!(indiferent care ar fi ele!)
la multi ani fericiti!!
gaby si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

mai fetelor,m-ati prins cu subiectul referitor la bebe nr.2
soacra mea isi doreste foarte mult inca un nepotel...pe de o parte si eu mi-as dori inca un bebelus...dar sunt foarte confuza.mi-e frica!frica de multe...pana si de sarcina.simt ca nu as fi la fel de bucuroasa ca la alexandra...probabil este urmarea faptului ca razvan nu mai vrea acum un copil...asa ca...dar ma gandesc ca daca trece timpul avem mari sanse sa nu il mai facem...mi-e chiar teama de asta.

succes voua,cele ce incepeti lucrul la bebelusul anului 2005!
m-am intristat...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

La multi ani fetelor, voua si la bb-ii vostri, sa va dea Dumnezeu multa intelegere, sanatate si putere sa mergeti mai depatre! Vreau sa va spun ca si la noi in familie vine bb 2 si e bucurie mare! I-am facut cadou de Craciun sotului meu testul pozitiv pentru care muncim de ceva timp! Momentan ma chinuie greturile si durerile de burtica ... sunt cam ingrijorata din cauza lor, dar azi ma duc la medic si sper sa imi dea medicul mai multe amanunte in leg. cu sarcina! De asemenea sper sa il si vad la echo ca eu cred ca inca e prea mic?! Hai ca va mai scriu maine dupa ce stiu mai multe amanunte! In principiu ar trebui sa nasc in septembrie....

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani!!!!!!!!!!! Va doresc un an MINUNAT!

Felicitari Romana_74! Ce ma bucur ca ce inmultesc mamicile cu a bb2! Iti doresc multa, multa sanatate, sarcina usoara si bb sanatos!

Marox, Pufulet voi ce mai ziceti?

Noi suntem f. obositi dupa sarbatorile astea. Ne-am mutat inainte de Craciun si de atunci suntem in foc continuuu . Maria nu doarme!!!!!!!! ieri a adormit la 1. Plus ca nu doarme dupa amiaza. Asteptam inca sa se obisnuiasca cu noua camera.

Crisa ne-a facut o surpriza si ne-a vizitata pe 28. Crisa, scuza-ma ca nu am fost in cea mai buna forma. Maria inca mai plange dupa Tudor. Spune tuturor ca a fost Tudu la ea. Il vede in poze. In Selgros s-a dus la un baietel, la- luat in brate si i-a zis Tudu! Nu ma astept la aceleasi manifestari din partea lui Tudor . Pupici multi! Pe mine m-a uimit cat de corect pronunta! De cand ati fost la noi, parca a inceput si Maria sa vorbeasca mai bine, probabil tot sub influenta lui Tudor .

Eu abia astept sa ajung la medic, pt. ca inca nu sunt linistita cu bb din burtica. De ieri suntem mai bine si sper ca anul asta sa nu mai am probleme.

Va pupam
Cornelia (21 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

M-am intors si eu la munca dupa un concediu minunat si foarte odihnitor. Vreau sa incep prin a va ura tuturor un An Nou minunat, plin de bucurii si impliniri alaturi de pitici si pitice, si sa aveti parte de tot ce va doriti .

Felicitari speciale din inima pentru Romana_74 si vestea ei extraordinara. Iata ca se ingroasa randurile mamicilor de 2005, le avem pana acum pe Romana_74, pe Cornelia, pe Marox si pe pufulet, si inteleg ca lista e deschisa in continuare. Va doresc tuturor sarcini cat mai usoare si lipsite de incidente .

Noi mai asteptam un pic cu bebe 2. Mi-l doresc din toata inima, dar ma tem ca nu voi mai avea timp suficient pentru Stefania, si asa parca nu ma bucur destul de toate dragalaseniile ei.

Am petrecut mult de Craciun, ca de fiecare data se strang prin tara si multi prieteni dragi plecati prin alte tari, asa ca aproape in fiecare zi ne-am vazut cu cate cineva. Stefania a vazut doi mosi, unul pe 24 si unul pe 25 (amandoi prieteni de-ai nostri), si nu pot sa spun ca a fost foarte impresionata, dar macar nu s-a speriat -- un baietel cu o luna mai mic decat ea plangea atat de tare cand ii vedea, si se ascundea dupa picioarele lui taica-su. Bineinteles ca a primit foarte multe cadouri, chiar prea multe, Mosul a exagerat cu aprovizionarea asa ca le-am pus deoparte pentru Iepuras . Si eu am senzatia, cum zice si Carmenutza, ca deja are prea multe si u se mai bucura de ele, si e pacat.

De pe 26 pana pe 31 am fost la munte, am prins si zapada, dar numai in ultima zi, asa ca am inaugurat saniuta, care a avut un succes deosebit, nu se mai satura de ea. Cand o asezam inauntru, statea cuminte, tacea chitic, iar cum o dadeam jos, plangea de ziceai ca o taiem.

A facut progrese deosebite, mi se pare ca fiecare zi aduce cate o schimbare. Taica-su nu a vazut-o vreo 3 zile (cat am stat la munte) si a fost de-a dreptul impresionat. A invatat sa ridice cate un picior cand danseaza, cred ca in curand trebuie sa ma gandesc la niste ore de balet. Aduce lucrurile si le pune la loc, a inceput sa asculte cand ii spui "nu", ceea ce ma bucura teribil. Doar la munte am avut probleme maaaari cu scara interioara (inca o data remarc cum toti copiii nostri de dezvolta cam in acelasi ritm...), eu nu o las singura pe acolo pentru ca nu are balustrada, iar ea bineinteles ca numai pe scara vroia ...

Acum ca s-au terminat sarbatorile o sa ne vedem mai des pe aici, sper sa mai ne dea vesti Ioana Sora si bibi, ce-o fi cu ele?

Va pup pe toate si sa incepem anul nou intr-o nota cat mai optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI!!!

Romana_74-felicitari pt bb2,o sarcina cat mai plcuta si bb sanatos!

Paula are atata energie...ieri stateam toti 4 sa ne uitam la un film,Paula alerga prin toata casa...fura globurile de pe pom,mai nou a invatat sa se urce pe fotoliu(care e tare inalt).Deja,de la cat a exersat se urca din doua miscari.Partea rea e ca sta in picioare pe fotoliu si incepe sa sara pe el si mie imi e frica sa nu cada.Face din pacate numai ce vrea ea,ca sa ne uitam putin linistiti la film,sotul i-a blocat accesul de plecare cu piciorul lui,astfel incat,Paula putea sta numai in sufragerie si nu eram nevoiti sa o cautam in toata casa.Paula bineinteles ca nu s-a conformat si a incercat sa treaca de piciorul sotului....doar ca nu a reusit ci sa facut un ... stand in maini.
In rest o imita pe Miru in absolut tot ceea ce face,cum se trezeste merge la sor'sa in camera...e topita dupa ea(si Miru dupa Paula).

Succes pt bb 2!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

eu ma bucur ca au trecut sarbatorile pentru ca-mi era tare dor de voi!!!a fost cam pustiu p'aici fara voi!!!!
felicitari Romana!!!!
si noi muncim!!!!
pupici tuturor!!!

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani si cat mai multe impliniri!!!
Mi-a fost dor de voi!
Romana 74, felicitari pt bb 2!!!!!
Ma bucur ca se inmultesc bebelusii, poate-poate mai prind curaj, dar parca cu cat se mareste Taisia, cu atat distanta intre ea si bb 2 vreau sa se mareasca..de-abia ne-am obisnuita asa, cu unul....

Noi am petrecut super, am fost si la parinti de Craciun, si la munte de Revelion, cu muuuuuuulta zapada si distractie pt noi si copil, care a fost cel mai cuminte si mai ascultator, a dormit frumos de Revelion la ea in camera si mami si tati a upetrecut la restaurant cu monitorul pe masa..de s-a mirat toata lumea cum doarme copilul la 12 noapte cand afara era razboi mondial - atatea artificii, petarde.....ce sa mai, s-a comportat super....

Va pupam,
Mai scriem,
Si am pus muuuulte poze:
http://community.webshots.com/album/238791052YBmTDJ/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Voi chiar vreti sa-mi faceti maare pofta de bb2?!!!? Ce v-a apucat?
Maria m m, chiar sunt curioasa de relatia copiilor tai avand in vedere varsta! In copilaria mea am batut-o pe mama la cap, iar ea la randul ei pe barza ca vreau o fratioara si intr-un tarziu( aveam 12 ani) mi-a dat vestea cea mare! Dar fiind o minune pentru mine, din pacate nu a tinut mult, pierzand sarcina la 4-5 luni. La mine a fost un vis spulberat ai al Mirunei realizat, as spune eu. Se bucura? Simti ca este o legatura puternica intre ele? Raportat ca distanta intre ele vreau sa spun.

Romana_74, cum ai reusit sa tii un astfel de secret? Stiai de mult?

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CRIXIA, bineinteles ca nu stiam de mult, doar am 5 saptamani de sarcina, dar nu prea ma simt bine adica ma cam doare burtica! Oricum ieri am fost la medic si mi-a dat niste pastile pentru fixarea sarcinii si mi-a spus si dpn-ul... 10 septembrie 2005! Dar eu cred ca nasc mai repede, avand in vedere ca am ciclu de 23 de zile, deci am ovulat mai repede, si ca pe Matei l-am nascut la 38 de saptamani! Si daca va fi fata...Oricum sa fie sanatos ca in rest nu prea conteaza mare lucru!Va multumesc tuturor de incurajari si de felicitari si la cele care isi doresc inca un bb le tin pumnii sa se implineasca dorinta!va pup pe toate si va mai scriu!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput