Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 7
Jasmine spune:
Ele,eu ii fac masaj cu ulei de masline,dupa baie.Asta ca sa nu i se usuce pielea din cauza apei care e cam dura.
Gandacel,mie pediatra mi-a zis ca poate sa-mi dea gratis pt copil maxin 3 medicamente pe luna.Pe prima reteta a fost asa : SabSimplex,Vigantol si calciu.
Ad_rianna,eu am renuntat sa-I mai fac baie cu apa fiarta si racita.Am facut asa cam 3 saptamani dar ma saturasem sa fierb atatea oale cu apa in fiecare seara.Nu a aparut nici o problema de cand il spal cu apa de la chiuveta.
Dar problema e ca nu-i place deloc la baie.Urla si se zbate.Nu i-a placut de prima data.La voi cum e ?
miria_cristina spune:
Cand am inceput prima data sa-i fac baita, am intrebat pe toti care imi veneau bine cum se face ca-mi era frica. Raspunsul multora era sa amgrija sa n-o sperii la inceput ca pe urma va plange mai mereu. adica sa nu fie apa prea fierbinte pentruea,sa nu o bag brusc...Acuma vad ca sta, chiar ii place, iar apa am inceput sa o fac din ce in ce mai calda. O data pentru ca sta mai mult, ca nu se raceste asa repede, iar a doua ca mie mi se parea prea rece cea in care o spalam la inceput.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
FELIS spune:
Fetelor!....
Tot nu stie nimeni nimic de MONICA?...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
gandacelu spune:
miria, iubita, linisteste-te!
e adevarat ca a fi mama inseamna si suferinta asta imensa, dar trebuie sa insemne si tarie... pentru ca din taria noastra vine si taria copiilor!
bebeul simte imediat starile mamei si sufera alaturi de ea, deci pentru binele bebeului, linisteste-te, mai ales ca poate fi o flasa alarma!!!
roaga-te la Dumnezeu si vei vedea ca va fi bine si ca te-ai ingrijorat degeaba!
nu stiu ce asistenta sa-ti recomand, noua ne-au luat sange chiar in spital, la nou-nascuti... poate incerci sa te duci pe sectia unde ai nascut, bagi 50.000 la asistenta de copii in buzunar si te rezolvi, nu stiu, zic si eu...
multa sanatate si sa-ti ajute Dumnezeu!
lumi, noi folosim nazomer, tot pe baza de apa de mare, e cu pompita incorporata si costa vreo 30.000 - e f bun!
vigantolul i-l pun in gurita, in continuare, asa i-l pun toate mamicile, nu are ce sa pateasca bebe
cine are dubii sa deschida subiect pe "parintii intreaba"
orice intrebari aveti mergeti acolo, puteti pune 1000 de topice, numai sa fiti voi linistite!
miria, poti sa intrebi acolo de asistenta!
adrianna, am fiert si eu apa la ile de m-am chiaunit, am dezinfectat-o cu tot felul de dolutii, zici ca preparam bomba atomica
la ioachim n-am mai dezinfectat nimic, apa de la robinet pur si simplu, fara ceai, exact asa, si e copilul bine merci
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Ele,eu ii fac masaj cu ulei de masline,dupa baie.Asta ca sa nu i se usuce pielea din cauza apei care e cam dura.
JASMINE, uleiul de masline il folosesti asa cum il iei din comertz?... Nu-i mai faci nimic?
quote:
Dar problema e ca nu-i place deloc la baie.Urla si se zbate.Nu i-a placut de prima data.La voi cum e ?
Noi am facut doar 3 baitze pana acum, dar nu a plans deloc. La prima baitza cred ca soacra mea i-a dat apa in nasuc ca i-au iesit mucisorii in timp ce-l imbaiam. Acum stau sa ma gandesc daca n-a inghitit ceva apa ca eu o folosesc direct de la chiuveta... Si daca mai era si cu spuma de la sapun sau shampon?...
Pozele noastre!
Ele spune:
Si Denisa e cuminte tare la baie. Eu chiar cand o vad seara mai agitata ma apuc si-i fac baie ca in caditza nu zice nimic. Partea de dupa baitza insa nu ii place..incepe sa tremure si i se invinetesc manutele chiar daca sunt 27 de grade in casa si o imbracam in cateva minute.
Gandacelu, cand ai fost cu Ioachim la doctor ti-a dat vreun tratament pt tuse??? Eu ieri am fost cu ea la doctor si mi-a zis ca nu are nimik si dupa ce ne-am intors a cam inceput sa tuseasca.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
FELIS spune:
Am intrat si noi in randul lumii...
Aseara intre 22.30 si 2.30 nu a facut decat sa manance si sa urle... Daca vedeam ca plange si nu se opreste nici cu leganat nici cu nimic, ma gandeam "Ia sa vad, mai mananca?"... Si manca lacom de parca n-ar fi mancat de 4 ore nu de 20 min... Sugea ce sugea, adormea, dupa 5 min incepea sa se agite, sa stranga din piciorushe si da-i scanceala. Scancea de 2 ori tacea... rotea ochii peste tot, iar se strangea de burtica si de piciorushe , iar scancea de 2 ori... La un moment dat dadea in urlet, da iar se linishtea... Vreo 30 secunde urlet 2 min linishte... Iar o lua de la capat... Dupa 20 min iar ii bagam sanul in gura... si iar manaca precum flamandul vreo 3-4 min... Si iar o luam de la capat cu scancete , liniste, urlete linishte... Am incercat cu leganat pe perna..., in bratze... Nimic!... A dormit 30 min de la 0.30 la 1 si apoi pana la 2.30 am reluat tot ce am scris mai sus...
La 2.30 a adormit si a dormit pana la ora 9.
Pozele noastre!
Sabina spune:
Felis, o fi de la cioco?
Au inceput colicii...ata ete! Poti sa-l iei lam tine pe burta, si adoarme mai usurel!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
Gandacelu, cand ai fost cu Ioachim la doctor ti-a dat vreun tratament pt tuse??? Eu ieri am fost cu ea la doctor si mi-a zis ca nu are nimik si dupa ce ne-am intors a cam inceput sa tuseasca.
nu te stressa, cica tusea e si ea normala, plus ca poate avea diverse cauze (de ex: aerul uscat din camera - trebuie puse pe calorifere vase cu apa sau prosoape ude)
daca tuseste prea mult si prea des, daca copilul isi schimba starea generala (nu mai mananca ca inainte, nu mai doarme sau e prea somnolent, etc) eatunci e cu adevarat o problema
culcer nu mi-a dat nimic la tuse (desi cupilu avea rosu-n gat) decat sfatul ala cu apa pe calorifere - si acum bebe mai tuseste, dar extrem de rar
in schimb pediatra mi-a zis sa-i dau ceai de tei cu lamaie si calpol
i-am dat si ce a zis pediatra, dar doar 1 data, ca apoi am ajuns la culcer si i-am urmat ei sfatul
acuma, vezi si tu...
felis, mami... ce sa zic... bucura-te ca e sanatos!
onitzo, unde-ai disparut???
pe monica n-a sunat-o nimeni? io nici nu mai am lista aia, mi-a stars-o sotul din greseala
andreap, ce mai faci? cum fu la culcer?
heloooooooooooooooooooou!!! mai e cineva pe aici???
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
Ven spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Am intrat si noi in randul lumii...
Aseara intre 22.30 si 2.30 nu a facut decat sa manance si sa urle... Daca vedeam ca plange si nu se opreste nici cu leganat nici cu nimic, ma gandeam "Ia sa vad, mai mananca?"... Si manca lacom de parca n-ar fi mancat de 4 ore nu de 20 min... Sugea ce sugea, adormea, dupa 5 min incepea sa se agite, sa stranga din piciorushe si da-i scanceala. Scancea de 2 ori tacea... rotea ochii peste tot, iar se strangea de burtica si de piciorushe , iar scancea de 2 ori... La un moment dat dadea in urlet, da iar se linishtea... Vreo 30 secunde urlet 2 min linishte... Iar o lua de la capat... Dupa 20 min iar ii bagam sanul in gura... si iar manaca precum flamandul vreo 3-4 min... Si iar o luam de la capat cu scancete , liniste, urlete linishte... Am incercat cu leganat pe perna..., in bratze... Nimic!... A dormit 30 min de la 0.30 la 1 si apoi pana la 2.30 am reluat tot ce am scris mai sus...
La 2.30 a adormit si a dormit pana la ora 9.
Pozele noastre!
Mamicuta draguta, imi permit sa-ti sugerez ceva. Nu mai da copilasului sa pape la 20 min. E clar ca are colici dupa ce descrii tu, iar laptele ajuns in stomac peste alt lapte , care abia a inceput sa se digere, creeaza acolo un dezastru, stomacul nu mai stie de capul lui, si colicile devin de 100 ori mai nasoale.
Multa sanatate si seri linistite!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si