Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 12
bits spune:
si la mine marege masina zilnic si s-a intamplat sa spal si duminica pt ca nu mai aveam schimburi.la inceput luasem doar 5salopetele,6 body dar cand a inceput KENUTU sa-mi regurgiteze,sa-mi verse(imi uda si bavetica si hainuta) iar cand il culcam pe o parte se mai intampla sa iasa din pampers pipi si iarasi trebuia schimbat copilul si uite asa am dat fuga la cumparaturi caci nu mai faceam fatza cu putinele pe care le aveam.
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
MONICA felicitari si sa-ti traiasca printesica!va asteptam printre noi mai ales sa ne spui cum a fost la a 2-a cezariana.va pupic si refacere rapida.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Iar de mirosit! Pai gandacico, cand alex se pune pe "produs" miroase la 2 metri. E adevarat ca peste cateva minute nu se mai simte, dar atunci pe moment puteeee! Si nu cred ca Alex are ceva.
mey!
evident ca miroase! ideea e sa nu miroasa extrem de puternic si "stricat", fetid
orice miroase pe lumea asta, numai apa nu
ce sa mai zici de kk la bebei
dar kk la bebe miroase a laptic miam miam
asadar, atentie daca isi schimba mirosul, nu culoarea!
...................
dama, simona, bine ati revenit!
imi pare asa rau ca nu mai aveti lapte... nici eu nu mai am sanii de la inceput, cand plesneau de lapte, dar cred ca e normal sa nu-mi mai atarne 5 kg de gat de dimineata pana seara
monica, felicitari! abia astept sa revii sa te vaz cum te descurci cu 2!
quote:
Cand are cuculetzul strans imi dau seama ca ii e frigut si ii dau drumul la apa mai fierbinte
try, te declar experta in cuculetze!
io ma uit ca la poarta noua la cuculetu lu fie-meu ca eram obisnuita cu "pasarica", alta toaleta, alte brobleme...
quote:
De unde adunati atata la spalat? Ca eu spal numai de mana lui ALex ca nu as apuca sa strang decta o masina de rufe pe sapt.
-pai, nu mai spal nimic de mana, ca trebe bine limpezite, si n-am incredere in rabdarea mea de-a limpezi
-apoi, spalam si de la ile (tot separat) plus ca sunt albe si colorate
-plus lenjeriile de pat, plus tricourile mele pline de lapte
-cam asa, spalam incontinuu
quote:
Auzi, o fi aceeasi chestie care i-a aparut lui Alex pe obrajori? E aspru daca pun mana si se vede ca o iritatie. Cateodata e mai evidenta, cateodata mai ascunsa. Si am observat la baita ca si pe umeri pielicica lui are aceeasi textura ca cea de pe obrajori, doar ca pe umeri nu e vizibil nimic. Cu ce sa dau si cum sa fac sa-i treaca?
si ioachim la fel, e de la transpiratie, ca-l mai culc pe mine si suntem leoarca amnandoi
trece cu aer curat, spalari bine pe fata si gat si... in cazul meu, am ales crema de galbenele - asa ceva sigur gasesti si la canadieni
fetele, intrebare: bebeii vostri sunt simetrici? ca stiam ca trebuie sa fie simetrici perfect, si al meu, din cauza ca a fost inghesuit in burtica, apleaca capul mai mult pe o parte, si coloana este mai curbata intr-o parte...
mey, intreb si eu...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
Jasmine spune:
Monica felicitari,sa-ti traiasca printesa!!!
Simona,bebele meu papa la o masa cam 110-120 ml lapte praf.E putin mai mare decat al tau,marti facem 2 luni.Acum 2 saptamani,cand era cam cat al tau,manca 90-100 ml la o masa,6 mese pe zi.A luat foarte bine in greutate,adica 2 kg in 2 luni,doarme bine dupa ce papa.
A facut si el meu kk verde,ca tot ma miram de ai vostri.Daca n-as fi citit pe aici ca ai vostri fac kk verde cred ca ma speriam rau de tot.De fapt a facut galben amestecat cu verde.De mirosit miroase,ca orice kk.
Si chiar asa,care e explicatia pt culoarea asta verde,cam nefireasca dupa parerea mea?
andreap spune:
Buna din nou,dupa o absenta cam mare.Bine ca v-am gasit,ca beleuza cum sunt,am cautat la "mamici..."!!!
Noi suntem bine,Maria a luat 1,200kg in 5 saptamani(de la iesirea din spital)acum are(sau avea sapt.asta marti)4,400kg.Bubitele au disparut,cu exceptia a 2 acre erau cele mai amri dar care si alea s-au estompat.Am fost si eu la control miercuri,sunt bine,dar am o scurgere care nu i-a placut doctorului si mi-a dat Klion.In rest,ne luptam cu colicii,uneori plange de mi se rupe sufletul....Parca s-a mai reglat cu somnul.Zilele astea ma fost plecata f.mult cu ea si a dormit mai bine.Nu stiu ce ma fac azi ca ploua si daca nu o scot....
incerc sa intru si mai tarziu,va pup
Andreea si maria
roserb spune:
Monica, sa-ti traiasca papusica sio sa va bucurati de ea!
Simona, Mihnea mananca acum, la 7 saptamani si un pic cam 150 ml lapte praf la masa, 6 mese pe zi . Il mai pun si la san, dar mai mult de 30-40 nu cred ca mananca, in acest caz completarea e mai mica, si ajungem tot la vreo 150/masa. Oricum, asta pentru ca ii fac portie, altfel la cat de fomist e , ar manca si 200 daca l-as lasa , dar e prea mult.
Bits,maaaaaamaaa ce productie de laptic ai, nu mai dai si la altii?Eu zic sa nu te mai mulgi atat , ca o sa ai supraproductie si e posibil sa dai in alte cele, iti spune Stan patitul.
Adriana, asa faceam si eu cand am nascut-o pe Bianca, mi se parea ca altii nu sunt in stare sa faca treaba la fel de bine ca si mine (sp[alat biberoane, curatenie, etc.), intre timp am invatat sa profit si de cel mai mic ajutor si te sfatuiesc sa faci la fel, altfel in scurt timp vei fi epuizate.
Roxana
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
bits spune:
ROSEB dau cu cea mai mare placere(mai am si la congelator o gramada de pungute)mi-am pus comprese reci astazi ca sa nu ma mai mulg si ma simt mai bine,sper sa nu am probl la noapte daca nu mi se trezeste copilul sa pape.
astazi mi-am luat mini"concediu":mi-am lasat baietii acasa si am plecat la cumparaturi pt craciun.apropos ce cadouri o sa le faceti micutilor?
bits spune:
vaz ca nu spune nimeni nik de.ce faceti?ati trecut la actiune?fetele cu cezariana ce v-au spus doctorii,la cat timp dupa operatie e permis?eu una am uitat sa intreb si deocamdata stau pe tusa,ma gandeam sa-i fac cadou de craciun sotului
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
si la mine marege masina zilnic si s-a intamplat sa spal si duminica pt ca nu mai aveam schimburi.la inceput luasem doar 5salopetele,6 body dar cand a inceput KENUTU sa-mi regurgiteze,sa-mi verse(imi uda si bavetica si hainuta) iar cand il culcam pe o parte se mai intampla sa iasa din pampers pipi si iarasi trebuia schimbat copilul si uite asa am dat fuga la cumparaturi caci nu mai faceam fatza cu putinele pe care le aveam.
credeam ca numai David are super productie de pipi si mai da si pe afara...
Am incercat cu mai multe tipuri de pampers si tot da pipilica pe afara...plus ca la schimbat avem destul de des surprize
Data trecuta si-a dat cu jet artezian pe fatza si par..de s-a speriat si el micutzu...Eu am mereu o carputza pregatita pentru astfel de accidente da in nebunia care se creeaza la schimbatul pampersului (nu-i place deloc) nu pot sa fiu atenta si la sters la fundultetz si la cocoselul lui
si uite asa se face si la mine cate o masina pe zi de pus la spalat...
de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze
miria_cristina spune:
Buna!
TRY - am inteles din mai multe explicatii binevoitoare, ca poate fi verde ori din cauza alimentelor pe care le-am mancat noi ori pentru ca isi intra in functie bila.
Iar pentru zgrabuntele de pe fata saude oriunde se da cu Nidoflor in strat foarte subtire.
Eu asa am facut si acum are o fetisoara tare curata. A mea avea si dupa ureche.
Buna intrebare cand facem . Am si uitat cu ce sa incep!
Iar in "psihologia" proaspetei mamici se spune ca nici nu-i sta capul la asta.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)