Mamici de Iulie august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
corbioana spune:
Un NOU AN cu multe impliniri la toate burticile, sa fim cu toate snatoase, sa avem si sa nastem bebei sanatosi si frumosi ca fiecare dintre voi, sa reusim cu bine si cu ajutorul lui Dumnezeu si la vara sa ne schimbam pareri despre pampersi si baite si vreme hidratante 
Va pup pe toate, distractie placuta diseara, sa beti un pahar bun de vin rosu de casa si la 12 o cupa de sampanie! 
Ioana
bebestrumfitza spune:
Buna burticutzelor!!!....eu nu am mai scris de mult......sunt plecata din tara...in italia la schi....e un fel de-a spune, ca toti schiaza si eu stau in camera......dar nu-i bai...am mai schimbat aerul...si bb sa fie bine!!!.....va doresc un An Nou plin de bucurii.....sa fim cu toate sanatoase si sa ne laudam la anul pe vremea asta cu prichindeii nostri!....
Delia spune:
Va doresc tuturor multa sanatate, fericire, multe bucurii dar mai ales o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Petrecere frumoasa tuturor!
"La multi ani 2005!" 

Delia si
Codrin
oana0204 spune:
Dragele mele va urez un an nou fericit, cu multa-multa sanatate, impliniri, bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi (alte abilitati se dezvolta pe parcurs).
LA MULTI ANI!

Oana D
-6 saptamani
Foto
Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI
anis spune:
Fetelor unde sunteti? Inca mai petreceti??
Bine ai venit oana!!!

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nicole74 spune:
Felicitari in primul rand pentru
.
Eu sunt in ziua 14 de la ET, test de sarcina Ozone pozitiv, test Clar Blue pozitiv. Insa ma confrunt cu niste scurgeri maronii, doctorii imi spun ca este in regula, mai ales ca azi este ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, ba ca sarcina e mica, ba ca e reactie la utrogestan (iau 9 utrogestan. Nu stiu ce sa cred. Daca v-ati confruntat cu asta, va rog spuneti-mi si mie.
Abia miercuri merg la eco, pentru ca acum e prea devreme. Maine repet beta hcg si fac estradiolul si progesteronul. Sper din tot sufletul sa fie bine, mai ales ca sunt 3 ani de cand tot incerc, am facut 4 inseminari in 3 luni si un fiv (icsi).
Pupici si astept raspunsul vostru
Monica-Elena spune:
Cu siguranta sunt de la implantare Nicole. Eu nu am avut dar mai sunt fete care au avut aceste scurgeri laimplantare. Itrogestanul nu da aceste reactii iti garantez. Si eu iau tot 9/zi.Toate care am facut FIV luam in cantitati mari. Ar trebui sa stai linistita in pat fara nici un fel de efort. De obicei in astfel de cazuri se da si gravibinon unul la 7 zile, dar cu siguranta medicul tau va sti ce este mai bine ptr tine.
Bine ai venit si stai cat mai cuminte!
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
nicole74 spune:
Merci Monica.
Voiam sa te mai intreb pana cand ai luat aspirina si daca bebe (sacul) se poate vedea la 17 zile de la ET.
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39362" target="_blank">Mamici de Iulie august 2005 (5)
Irina,veve & croko
pozici