Mamici de Iulie august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Vad ca pe mine nu m-ati pus in listuta .
Da' ma treceti voi.

Va doresc un an nou plin de impliniri si bucurii si sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

te trec cum sa nu, pe listutza..dar nu ai zis date...UM si DPN

pupici

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ba am spus mai sus.
Da' mai zic. UM 16 noiembrie DPN 23 august.

Thanks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

scuza-ma...da se rezolva acum...

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Saru' mana. M-am vazut pe listuta.
Arat bine printre atatea -dute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

va scriu pentru ultima data anul acesta si sper sa ne vedem la anul sanatoase si mai vioaie, cu bebeii sanatosi si noi cu burta mare( eu cel putin abia astept sa se vada ca acum vad numai cand stau in picioare). Va pup si va doresc " LA MULTI ANI" cu fericire si sanatate.. Atentie la ce mancati, nu cumva sa va imbatati!!!!, putem numai sa inchinam un pahar de sampanie, dar asta face sotul.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Si eu va doresc toate cele bune in anul nou, sa ne fie copii ce vor fi sanatosi si frumosi si destepti si noi pe langa ei.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Dragele mele burtici

Azi l-am vazut si eu pe bebe la eco si a fost exact asa cum spuneati si voi....foarte emotionant, mai ales cand da drumul la sunet. E incredibil cum poti sa vezi fara sa mai astepti 9 luni ca are toate mainile si picoarele. Haha! mi-a zis inclusiv ca are degetele lungi...cum o fi vazut asa ceva, nu stiu??? Ca eu abia distingeam mainile. Am inteles ca are 5.1cm. Eu acum intru in 12 saptamani. Banuiesc ca e OK. Mi-au facut si un test de sange pe langa eco.
S-a intors si pe burta si pe spate, a intins si un piciorus, am primit si niste poze :)..sunt tare bucuroasa.

Va doresc la toate un an nou minunat si sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati de bebelusi sanatosi si destepti si frumosi si norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor... ma alatur si eu voua.. ieri am facut test de sarcina si a iesit pozitiv. Azi am fost la dr.. UM 12 Nov, DPN 20 Aug.. sunt asa de emotionata, speriata, fericita.. fetelor, mi-a iesit din prima ca sa zic asa... numai de luna trecuta nu am folosit foitele sprmicide..
Dr a zis ca totul este ok, sarcina este fixata unde trebuie, dar exista o mica problema.. o rana pe cervix.. Nu stiu exact ce inseamna asta, de unde anume o am.. nu am mai fost insarcinata, nu am facut chiuretaj niciodata..astept analizele marti si..Papanicolau peste 2 sapt..
Va pup pe toate, speram sa fim impreuna pana la capat.
Doamne-ajuta!

Oana D
Foto

Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Noul An 2005 sa ne aduca la toate bebelusi sanatosi si la termen si multa sanatate.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput