Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Am pus poze noi in album. Din pacate am pus putinept ca si-asa am stat o groaza sa se incarce si pe deasupra din 36 de poze au iesit doar 12. Nush ce are aparatu' asta ca-mi vine sa-l omor. E si o poza cu un prosop, offff si am facut vreo 8 numai cu prosoapele.
Adrian, ca de obicei e cumintel doar ca-l sacaie maselele astea care nu vor sa iasa. Se fataie prin toata casa cu mine in urma lui, da din cap ca un zanatic si arunk carligele de rufe peste tot, astea sunt pasiunea lui(carligele).

Mey, nu uitatzi ca si io sunt shoferitz in devenire! Io kiar am iecsperientz, am picat o data(la traseu), dlaga de mine!
Va pup pe toate si pe puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Lorelai,am vazut pozele.Ti-a iesit foarte bine prosopu,cred ca si restul ti-au iesit la fel de bine.Adrian este un scump

Catia, bine ai revenit.Asteptam sa ne povestesti despre Gabriel.Si poze.

Vera, sanatate si la Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineatza!

Carmen,cand am vazut pliculetzele de fluimucil mi-am dat seama ca i-am dat la 6 luni cand a avut o rinoadenolaringita,dar facea diaree de la el.E de portocale si l-a deranjat rau.Totusi as incerca sa ii dau pt. ca, cum am spus, i se "rupe" din gat cand tuseste si atunci i-a facut bine in ciuda "deranjului".

Alina de tuse o sa o sun pe dr. sa vad ce spune.

Lorelai am vazut pozele.A iesit super prosopul.Ai talent
Vladutz era la mine in bratze cand ma uitam la poze si cand l-a vazut pe Adrian a zis "bebe".
Pe cand urmatorul examen,shoferitzo?Bafta.

Sandra.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Onutza,ce face Sean.Cum se impaca cu "lipsa" tzitzi-cei?Tu nu te gandeai sa il intarci?Acum,nu,clar,ca doar era bolnavior,dar in viit. apropiat?E mai bine?Vrea alt laptic?

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Andrei mi-a facut o enterocolita virala, se pare ca.De aici diareea si febra. Atentie fetele din Bistrita, e epidemie se pare ca. Andrei a luat-o de la soacra-mea
Acum e aproape bine. Febra nu mai e, iar scaunele mai rarutze.

Vreau sa va urez "Sarbatori Fericite!", un Craciun plin de cadouri si bucurii, un An Nou fericit si toate cele bune sa se adune in casele voastre. Noi vom pleca joi la Bistrita, la parinti, asa ca va spun de acum ce am de spus

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna fetelor,
am intrat si eu sa va mai citesc si sa va trimt o reteta de sarbatori din partea mea si a lui Fabi.
Reteta pentru un an bun:
- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga: 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea
"LA MULTI ANI!"

Succes in gasirea ingredientelor retetei.

Magda si Fabian (17.11.2003)
http://community.webshots.com/user/pagurschi

Mergi la inceput

Magda buna retzeta si vino mai des pe aici.Nu ne-ai povestit de Fabi.

Adameasca la apeeeeeeeel!!!

Vikinga cum te simti dupa extractie?

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ver@, poate de data asta nu o sa mai fie asa sensibil Vladutz la stomacel, ca e mai mare. Matei papa portocale fara probleme acum, dar cand am incercat sa ii dau pe la 7 luni, tot asa, s-a deranjat la stomac. Iar Fluimucilul e chiar bun, la noi merge tare bine cand e racit, eu tot cer provizii din Romania, cand imi trimit ai mei pachete.

Dana, sanatate lui Andrei si sa va ocoleasca bolile in viitor . Cu enterocolita, din cate stiu eu, e important sa se spele foarte des pe maini persoana care o are si pe cel mic, daca intra in contact cu el, asa se reduc mult sansele sa se transmita. Dar daca soacra nici nu a stiut ca o are .... nu prea ati putut face mare lucru.

Magda, super reteta! Ar trebui sa o incercam toate.

Lorelei, ti-au iesit foarte frumoase prosoapele si Adrian e un scump .

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Catia, bine ai revenit. Asteptam povesti.
Lorelai, ti-am vazut pozele. A iesit tare bine prosopul. Sa mai faci.
Magda, foarte frumoasa reteta de an bun. Am dat-o si eu mai departe la prieteni.
Dana, sanatate lui Andrei si Sarbatori fericite!
Laura T, unde esti? Nu te-am mai vazut cam de multicel.
Allya?
Simona?
Carmen, ce mai face Mateiutzu?
Fetelor, dati-le puiutilor multe portocale si lamai. Sa-i intariti un pic. Eu am inceput cu Luca cu grapefruit si vad ca-i place.
Sambata am taiat un porc la prietenii nostri. ce-i drept, l-am luat impuscat, aici nu ti-l dau viu, iar noi ne-am "jucat" cu el. L-am cumparat mai mult pentru distractie si carnati.
Noroc cu ai mei, ca la capitolul asta sunt lemn.
Vikinga, ma intrebai de piftii. O singura data am incercat si mi-au iesit foarte bune, adica zeama foarte consistenta. Dar nu ma declar priceputa la ele. Mai am de lucrat. Cat sunt ai mei nu fac nimic. Dupa ce vor pleca ei ... ma veti auzi plangandu-ma.
Ieri am fost la tenis cu sotul si tata, mama ramanand acasa cu Lukoskovici ca isi facea somnul de frumusete.
Mi-a prins bine sa mai fac si alt fel de miscare.
Seara ne-am dus la niste prieteni americani si am stat vreo doua ore acolo, Luca jucandu-se cu un brotacel mai mic decat el cu vreo 3 sapt.
Oricum, am avut un sf. de sapt. foarte bogat.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Salutare mari si mici,

Felicitari pentru toate progresele celor micuti si cele, variate, ale mamicilor harnicute.

Eu ma simt mai bine. Din pacate Maia a experiemntat ieri si asta noapte prima ei febra, 38.5, nu stiu inca de la ce e. A dormit prost si a scancit. Nu am inchis un ochi toata noaptea. I-am pus in piciorute sosetele cu otet si i-am dat Nurofen. Azi ma voi duce la medic. Am vrut sa merg de dimineata da' e curat gerul Craciunului (-38 de grade cu efectul vantului); chiar daca nu am de mers mult de la masina la usa cabinetului tot mi-e teama sa ies. Cred ca avem cu totii o viroza ca Miruna are o raguseala pe cinste. Sper sa nu fie rosu in gat.
sanatate si pupici,
Z.

Mergi la inceput