Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Zeeva,daca ai nevoie de sfaturi iti stau la dispozitie.Sper ca nu si dureri

Ileana,mei,voi sunte-ti in concediu?

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Zeeva,uite cateva sfaturi daca ai nevoie:
Sa nu faci baie fierbinte
Sa nu mananci prea fierbinte sau prea rece
Cand te speli pe dinti sa nu clatesti cu presiune ci sa lasi apa sa se scurga din gura ca sa nu se smulga cheagul format.

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Onutza,Ciuf foarte frumosi brazi ati facut!

Onutza , multa sanatate lui Sean!

Ciuf, vrem sa vedem si noi poze de la sanius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Multumesc frumos Vera pentru sfaturi. Ma simt ceva mai bine acum, am luat Advil din 4 in 4 ore.
pupici,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si mie mi-a zis dr sa vin sa scot maseaua de minte, la mine a fost infectie, a tratat-o, vai ce dureri am avuuuuut si mi-a zis sa vin la mica operatie. HAHA pe naiba, cine o ajunge la el, uite ca acum vad si la Zeeva ce o doare. Saraca de tine.Dar uite ca acum probleme cu alta carie si poate ma prinde nenea ala rau dentistu si mi le executa pe amindouaOnuta sanatate lui Sean! Mai da frig la voi nu gluma!!! -28 si mai bate si vintul! Oho, nu e usor! Si eu zic sa stai linistita cu laptele, un an de zile alaptat e foarte bine!Alinka stai draga linistita ce tre sa pui la inima, toti badaranii "sensibili". Cit zgomot dom'le sa fie de la o jucarie pe covor sau parchet? Ok capacele si oalele in bucatarie mai inteleg dar asa nu te lasa intimidata, riposteaza si tu, pune-l la locul lui!Am fost aseara in oras cu niste amice si acum tre sa stau cu Aldo ca Alberto a trebuit sa plece, si dorm pe mine nu alta..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

salutare...

Alexandra a invatat sa mearga cu spatele...de fapt a invatat intai cu fata, apoi a invatat sa alerge si acum merge si cu spatele...si nu cade deloc...

Am mai lasat-o cate o zi pe la soacra-mea si a invatat sa se urce in pat (stia sa coboare...)

Intr-o zi cand am adus-o acasa i-a facut tata o surpriza ca era toata casa plina de beculete...acu' are treaba sa se catere pe fotolii ca sa ajunga la beculetele de pe perdea...da' fotoliile sunt cam inalte...

Voi ce le mai gatiti la bebei? Ca noi in afara de supe si ct orez cu legume, dovlecel cu branzica si smantana la cuptor, azi vreau sa ii fac brocoli cu branzica si smantana si unt la cuptor...si nu mai am idei...pls mai impartasiti-ne si noua retete de papica...

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Anca, vezi ca exista "Cartea de bucate" a sitului, chiar pe pagina, in stanga. Poate gasesti acolo retete noi.
Pofta buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

ce straniu e cand apar dupa atata vreme!un intrus printre atatea familiaritati!a fost greu rau pana m-am obisnuit fara voi iar acum e la fel de greu sa revin.atata lume noua....bebici care sunt deja uriasi!cd revad pozele dela craciunul trecut parca nu recunosc nimic!
dar gata cu melancolia!salut toata lumea si o felicit pt minunile ce sunt atat de "mari".
usor usor sper sa ajung la zi cu atatea noutati!

Mergi la inceput

Am intrat sa va spun oful meu.Mai nou,Vladutz tuseste si parca i se rupe din gat.Or fi "coborat" mucii?I-am dat stodal dar fiind remediu homeopat... cu antibioticul...se poate?Am trecut pe paxeladin.O fi bine?Ce ma sfatuitzi?Pe dr. o gasesc (luni) abea la ora 14.00

Catia eu nu te "cunosc" dar bine ai revenit.Ai multe de povestit.Asteptam cu drag.

Anca,cam tot asa papa si fimiu.
-ficat pe gratar cu piure;
-mamaligutza cu iaurt (smantana),branzica,ou;
-spanac (eu am la congelator);
nu m-ai stiu deocamdata

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Noua pediatra ne-a prescris pentru tuse, Ketof sirop, Mucosolvan junior, Prospan.Asa ca sa avem in casa, in caz ca tuseste!Paxeladine mi se pare ca nu e chiar pentru copii asa de mici.
Catia bine ai revenit!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput