Voi vreti sa stiti daca fata/baiat?
Raspunsuri - Pagina 3
didita spune:
Noi nu am vrut sa stim, desi lumea imprejur ne cam stresa sa intrebam. Mai ales mama mea. Am intrebat-o ce i-ar aduce faptul ca stie dinainte avand in vedere ca oricum nu se poate schimba
.N-a stiut ce sa-mi spuna decat ca daca se poate de ce nu vreau sa stiu.
Uite asa ca eu vroiam sa-l aud pe doctor spunand: e fata sau e baiat!
Oricum eu nu sunt pt camera bleu la baieti si roz la fetite asa ca...
rrox3 spune:
Eu am vrut si prima data si acum sa stiu ce este. M-as fi bucurat indiferent ce aflam, dar trebuia sa stiu! Sotul meu nu a vrut sa stie dinaintem, vroia sa afle la nastere. Asa ca l-am lasat la usa cabinetului la fiecare ecografie, eu am stiut si el nu! Dar a fost tare greu sa nu spun nimanui (mai putin mamei) ce este fiindca nu vroiam sa afle sotul si sa-i stric surpriza
. Acum a fost mai curios si ma pot lauda si eu in toate partile cu ce fetita minunata o sa avem.
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+
gegea spune:
Eu nu am prea vrut sa stiu la inceput. Viitoarea nasica a bebeului ma tot batea la cap ca vrea sa afle ca sa stie ce sa cumpere din timp, dar eu ma incapatanam si ziceam ca nu vreau sa aflu decat atunci cand voi naste. Voiam sa fiu luata prin surprindere, dar n-a fost sa fie...la ecografia de 18 saptamani, m-am trezit dintr-o data intreband ce este si astfel principiile mele au luat foc. Mi s-a zis ca e fetita si, spre marea mea rusine, am fost putin dezamagita, dar nu mult, cateva secunde. Acum m-am obisnuit tare mult cu ideea asta, deja visez cum va fi si imi e frica de Dumnezeu numai cand imi amintesc ca am avut si momente in care am fost un pic nemultumita.
Pana la urma, tot ce conteaza e ca el/ea sa fie sanatos/sanatoasa...altceva NU mai conteaza.
Multa sanatate si sa aveti copii cuminti!
Geani
cu Daria(31 saptamani)
oanabomboana spune:
Eu abia asteptam sa aflu.Speram sa-mi spuna ca e fetita,dar n-a fost asa.S-a vazut ceva in plus si recunosc ca am fost un pic dezamagita.Sper ca bebita nu a simtit asta.Oricum mi-a spus medicul ca abia dupa sapt 20 se vede mai bine ce e,eu sunt in 17sapt+3zile.Asa ca inca mai sper la o Marie,dar sunt bucuroasa si daca e Tudor.Oricum ar fi tot bebita al meu.
Bebelusi sanatosi si sarcini usoare!
Oana
si bebita din burtica
danuta_t spune:
Eu nu prea le credeam pe alte gravidutze atunci cand spuneau ca "nu conteaza, sanatos sa fie". Eu stiam exact ce vreau (aveam chiar si nume). Dar asta pana am ajuns si eu in pielea lor.
Asa ca, atunci cand s-a intamplat, nici noi nu am avut preferinte. Am considerat ca nu conteaza daca primul este baiat sau fata. In schimb, vrem ca al doilea sa fie de sex opus.
Desi initial nu am vrut sa stim ce este, nu i-am refuzat dr. placerea de a face anuntul. Asa am scapat de toate presupunerile babesti pe care tineau toti sa ni le spuna (greturi, pofte, forma burtii, etc, etc => dupa unii baiat, dupa altii fata).
Nu cred ca surpriza a fost spulberata stiind ce este. In acest fel, putem sa ne concentram mai mult pe lista de nume de baieti decat pe cea de fete. Si ne permite sa ne obisnuim si cu gandul la cum va fi cu baiat (sau fata), sa ne facem planuri de viitor cu el/ea si chiar sa personalizam alinturile cu care ne adresam "burticii" (ceea ce mi se pare cel mai placut dintre toate argumentele).
Dana si bebelica sapt.32+
corneliaa spune:
Oameni buni, stati linistiti ca va spun din experienta proprie si extrem de recenta ca desi am facut peste 30 de ecografii, in locuri diferite si la doctori diferiti, in timpul sarcinii, 8 luni toata lumea ne-a asigurat ca e baiat. Am nascut pe 1.02.2005, o mandrete de FATA , de 4 kg,si 57 cm, sanatoasa tun!!!!!
Deci....trageti singure concluziile....
Important e sa fie sanatosi! Ce sunt? Ce conteaza? Toti zambesc la fel de frumos si plangi de fericire tinandu-i in brate!
Bafta multa!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/