Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, sebastian!! 8 luni, uraaaaaaaaaaaa!

la multi ani radu nicolae! la multi ani cristina!

multa sanatate puiutilor raciti - iustinel, fa-te bine, scump mic!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

tre' sa va spun ce spaima am tras azi dimineata, eram gata sa iesim pe usa: lia la lotti, eu la servici.
...... pregateam lapticul ei pe toata ziua, in bucatarie. liuca statea cocotata in mijlocul patului mare, in fund, cu o jucarie. intre mine si ea - vreo 7 metri, ochii mei pe ea, mereu.... eh, mereu......uf. suna telefonul (e sus), nu ma duc, nici vorba, cine poate fi la 8:30 dimineata?! suna de doua ori, eu ma concentrez sa aud vocea pe robot, nu se aude nimic. ma uit catre lia, ia-o de unde nu-i!!! mama, ce m-am speriat. am alergat in camera ca pusa pe foc si o vad lungita pe jos, pe spate, uitindu-se la mine. cind ma vede, se pune pe o jale, of-of-of. am luat-o, am controlat-o cum am putut mai bine, plingea saracuta..... cu ea in brate, am iesit afara, ningea asa frumos...... lia a facut ochii mari, cu lacrimile inca pe obraji, dar a tacut. a ris, s-a bucurat de albul imaculat......
na, iata-ne si pe noi la prima boacana. ma simt atita de vinovata, n-aveti idee..... distanta de pe pat pe mocheta (ce noroc ca avem mocheta in dormitor, in tot restul casei e parchet!) e probabil 40 cm. of, of, ce mama rea sint.....

va doresc o zi buna, na, ca-i marti, si mai revin sa va mai citesc. fiti cuminti!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet, draga de tine, hai, nu te mai simti vinovata . Tocmai ce vorbeam zilele trecute de prima tranta a lui Iustin. N-avem cum sa stam secunda de secunda cu ochii pe ei.

Bine ca nu s-a lovit, scumpa de ea! si ei din partea lui Iustin

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!1

LA MULTI ANI!!!!SEBI!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI , CRISTINA!!!!!!!!!!!

Christina, nu m-am suparat ci m-am amuzat ce zapacita sunt. Dar oricum sa-ti traiasca!!!Tu cu ce-i combini lui Victoras galbenusul de ou?

Monet, draga de tine ce spaima ai tras. Asta e, se mai intampla. Si noua ni s-a intamplat acum vreo 3 saptamani. Bine ca nu s-a lovit Lia. Pupici multi!!!Si nu te mai gandi ca esti o mama rea!!!!!!Oare cine se pomapa la greu acum vreo 6-7 luni? O mama rea nu ar fi facut asta!!Tin minte cat ma gandeam la tine, ce greu tre sa-ti fie!!

Ioana, inseamna ca si tu ai avut parte de Tinca si Bara si care mai era????

Carmen, uite ce mi-am adus aminte ca e bun la tuse--sirop de mugur de brad. Din cate imi aduc aminte se gaseste si la farmacie. Mama mea face acsa si mi-a trimis si mie. Sanatate multa!!!!

Nally, hai mai spune-ne ceva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Buna fetelor!In primul rind LA MULTI ANI tuturor puiutilor sarbatoriti-sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi.Lui Dragos ii mai iese un dinte sus (al 5-lea) si il doare saracutul.Nu plinge,dar ar musca din orice.Imi este asa mila de el...
Monet nu te mai simti vinovata ca nu poti sa stai non-stop cu ochii pe copil.Si Dragos a cazut din pat de doua ori.
Multa sanatate lui IUSTINEL.Il pupacim dulce.

MIHA SI DRAGOS (1.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Maine merg la serviciu cu Sebastian,sper sa fie sociabil si sa nu planga.De obicei este foarte vesel, dar la unele persoane straine se pune pe un plans....

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara fetelor. Despre noi, nu am nimic interesant sa va spun, asa ca trec direct la a raspunde la cateva dintre voi, ca de ocicei de la coada la cap:
Anacami, te intorci la lucru sau doar mergi in vizita? Sebi mai bea laptic de la tine dimineata si la pranz?

Monet, ei lasa, bine ca nu s-a lovit, de trante o sa tot aiba parte de acum, nu avem cum sa ii ferim de toate. Uite ca si celelate fete au patit la fel, eu inca nu dar tot a dat cu gurita de spatarul de la scaun azi cand il ridicam de manute in picioruse (ca mai nou tare-i place in doua picioare) pe scaunul din bucatarie, dupa ce s-a ridicat s-a aruncat inainte sa puna gura pe spatar si a tras cu gura de mi s-a rupt sufletul... A plans putin si i-a trecut, dupa 5 minute nici macar nu mai era rosu.

Cristina, acum nu poti face modificari la listuta ptr. ca e pe nickul lui Veve. La subiectul urmator.

Anculina, eu zic ca manca foarte bine.

Ioana, si Patircia mananca bine, nu cred ca manaca prea mult.

Catusha, si eu m-am maritat la 22 de ani si sunt mamica la 26. Foarte intelegator ambasadorul ca te lasa sa stai atat acasa.

Dana, multumesc de raspuns, nu e nici o problema, de multe ori citesc si eu semiadormita si grabita mesajele si sar propozitii intregi. Te inteleg si tocmai de asta am repetat intrebarea sa fiu sigura ca o vezi. Cred ca renunt deocamdata la cereale si trec pe bicuiti, Vladut ii manaca cu multa placere cand ii dau cate unul intreg sa-l roada, nu se lasa pana nu-l gata, asa ca maine incerc sa-i dau clasicul mar cu biscuite, sper sa-i placa. Voi sunteti pe malul oceanului, unde la Vancouver?. De fapt stai ca ma uit la profil dupa ce scriu. Sa nu razi de mine daca Vancouver nu e la malul oceanului, nu prea le am cu geografia.

Carmen, Vladutz face bine, multumim frumos si transmite pupici balosi lui Iustin sa-i treaca mucisorii si tusea!

Nici mie nu mi-a venit ciclu, si de cateva zile mi-e cam greata dar probabil nu e nimic... Am inteles ca atat cat alaptam ciclurile sunt neregulate din cauza prolactinei.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana, ei hai ca sunt tare, ce te-am nimerit cu Vancouver-ul
Vanessa, pupici lui Cata.

Cristina, am vazut pozele. Ce frumos a nins la voi!

Felicitari pentru Victor ca s-a ridicat in picioare! Felicitari si voua pentru vot!

Pupici

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara fetelor

Va multumim mult pentru urarile la impliniarea a jumatate de anisor. Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o jumatate de an, parca ieri am nascut-o. Cand avea doar cateva saptamani si imi tot spuneau rudele si prietenii ca de Craciun o sa aiba jumatate de an si ce frumos o sa fie primul Craciun cu bebita, mereu ziceam ca mai e asa de mult pana atunci si acum imi dau seama ca nici nu stiu cand au trecut 6 luni.

In rest nu prea am noutati, e cumintica, papa aproape tot, are 8,620 kg, rade toata ziua si vrea in picioare, doar ca in ultimul timp se culca cam tarziu, de exemplu la ora nu doarme.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Diana, tu ii dai sa roada pe biscuite?Nu se inneaca?Eu ar trebui sa fiu mai luminata ca cica am experienta fiind la al doilea copil, dar zici ca sunt mai incuiata!!!Eu lui Andrei ii dadeam pufuleti nesarati, dar lui Stefa mi-e frica. Adevarul e ca am avut o experienta foarte urata cu Andrei cand a papat o bomboana, desi avea 3 ani jumate.
Cred ca nu trebuie ratata perioada asta ca tre sa invete sa mestece. Tu stai langa el si nu-l lasi sa bage tot biscuitele pe gura?

Mergi la inceput