Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

fetele, am uitat sa ma laud ca si noi am votat. De fapt, doar sotul meu ca pasaportul meu e expirat si dureaza vreo 5 luni pana am unul nou. Oricum ne bucuram c-a iesit Basescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Salutare fetele!! mama, ce dor mi-a fost de voi!!
Am avut un week-end plin. sambata a fost o zi absolut superba--cu soare si am iesit intr-un parc pe malul oceanului, ca Andrei ne tor zapaceste de cateva zile sa-l ducem la plaja sa se joace la nisip. Am stat pe-acolo, ne-am plimbat pe faleza, copii si-au luat pranzul afara. Duminica am fost sa jucam tenis si eu m-am dat si cu rolele(patine cu rotile). Am scapat si nu mi-a rupt nimic--ca nu stiu sa ma dau. Am impins caruciorul cu rolele in picioare ca asa am avut de ce sa ma sprijin.
Am apucat sa citesc asa pe sarite, nu va suparati pe mine daca nu va raspund la fiecare, dar sper ca maine am mai mult timp la dispozitie.
Diana, mii de scuze ca nu ti-am raspuns la intrebare. Deci Stefa accepta cerealele si inainte, dar acum cu lapte de capra parca i-au placut mai mult. Eu ii storc si niste suc de portocala si e mai gustos. Ii dau cereale cu fructe. Promit sa revin cu niste exercitii.

Alina, ii spuneam si Dianei ca promit sa revin cu niste exercitii.

Mona, ce week-end fain ai avut!!!!

Irinusha, pot sa-ti raspund si eu la intrebare chiar daca am deja 2 copii? Eu daca il aveam pe Stefa prima data cred ca mi-ar fi fost greu sa ma gandesc la al doilea copil---ca si acum ma trezesc noaptea de multe ori. Spuneam acum cateva zile ca s-a linistit--ei bine azi noapte mi-a demonstrat ca numai m-a pacalit. Andrei, insa a fost foarte cuminte, dormit bine, mancat bine. Asa ca de-abia am asteptat sa=l am pe al doilea. dar bineinteles ca ma bucur de decizia luata si ma felicit ca am reusit sa am 2 copii, chiar daca e greuuuuu. daca as avea=o pe mama prin preajma ar fi mai usor.
Asa ca , pe cand o surioara lui Cris?

Piatra lunii, mie mi-a venit ciclul si vreo 2 luni mi-a venit tot la 2 saptamani, acum nu mi-a mai venit de 2 luni!!! Nu cred ca sunt insarcinata ca nu am simptome si medicul mi-a spus ca s-ar putea sa mai intarzie sau sa nu mai vina deloc cat alaptez.

Christina, la multi ani pt Victoras--scuze ca vine cu intarziere!!!

Irinel unde esti? Sper ca totul e in regula la tine. Te asteptam cu vesti despre Danutz.

Madutza, ce mai face zulufata??? Deci vrei un fratior pentru ea?

Cine zicea ca baietii de la noi din grupa sunt mai cuminti?? Cred ca al meu eu exceptia ca azi noapte si alaltaieri noapte am patrulat prin casa de nu mai stiu cate ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Sebastian Ionut!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Profit de faptul ca doarme Ilinca si va scriu cite ceva despre mine si familia mea, dupa cum am promis.

Ca am 30 de ani stiti deja. Ce nu stiti e ca m-am maritat la 22 de ani, nici nu-mi vine sa cred ce tinara si curajoasa am fost sa fac lucrul asta. Am avut mare noroc de un sot vesnic indragostit de mine, caci de altfel eu le spun tuturor fetelor sa nu se marite asa devreme... Atit eu cit si sotul meu sintem nascuti si crescuti in provincie, in acelasi oras si, desi am facut acelasi liceu iar orasul este unul mic, nu ne-am cunoscut nici macar din vedere. Ne-am intilnit in anul 1995 (mai e un pic si se fac 10 ani...) intr-o... discoteca, de unde am plecat impreuna si... iata-ne azi cu doua fetite!

Eu am terminat in 97' Litere in Bucuresti (romana-franceza), dupa facultate, printr-un concurs de imprejurari am ajuns sa lucrez intr-o banca, pentru ca in 2001 sa ma mut intr-o ambasada a unei tari UE unde sint PR (am facut o post-universitara in domeniu). E un job fain, in sensul ca munca nu este foarte stresanta si ai posibilitatea sa cunosti o gramada de oameni importanti. La munca o sa ma intorc in septembrie 2005, asa m-am inteles cu ambasadorul, ceea ce e foarte bine tinind cont de faptul ca Ilinca o sa aiba aproape un an jumate, in timp ce cu Ioana am stat acasa doar 5 luni.

Sotul meu are afacerea proprie (import produse alimentare), afacere care, har Domnului, merge bine, el fiind si sustinatorul financiar al familiei. Avem planuri mari de viitor. In primavara incepem lucrul la o pensiune la Voineasa, in jud. Vilcea, si tot anul viitor speram sa incepem lucrul si la o casa pe pamint linga Bucuresti.

Apropos de a avea 2 copii, si eu sint in aceeasi situatia cu DanaA, in sensul ca daca Ilinca ar fi fost primul copil nu as fi fost atit de nerabdatoare sa-l fac pe al doilea. Dar cum Ioana a fost un bb exemplar (fara plins, fara scandal, fara nopti nedormite), mi-am dorit mult un al doilea bb, care insa este o rea si jumatate, o ambitioasa si o incapatinata.

Catusha, de 2 X mamica
http://community.webshots.com/user/catusha102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Cristina Maria!. Paloma sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii! Felicitari pentru prima jumatate de anisor!

La multi ani Sebastian Ionut! Nally, sa-ti traiasca! pe unde umbli?

La multi ani Radu Nicolae!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani! Radu Nicolae
Paloma, un calduros La multi ani! fetitei tale Cristina Maria la jumate de anisor.
Nally, La multi ani! pt. Sebisor

Noi ne chinuim cu raceala, mi-e asa de mila cand il aud tusind. Dragul de el, sper sa-i treaca cat mai repede, nu e in apele lui deloc.

Diana, "imi pare rau" ca ti-am facut pofta de fornetti( sa stii ca rad),is tare ingrasacioase, dar asa-i ca-s bune? Eu acum ma chinui cu supa de varza. Sa vedem cat o sa ma tina si dieta asta. Sunt cam nestatornica de felul meu. Ce mai face Vladut?

Dana, esti curajoasa sa impingi carutul, tu fiind pe role. Vad ca, incet, incet, te ocupi si de fizic. Bravo!

Christina, de cand visez si eu la un masaj profesionist...si baie cu spuma....Mai fetelor, ce romantice ati devenit! Si Madutza, si Monet...

Ne mai auzim azi!
O zi cat mai linistita!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Ceau fetelor.Am sa incerc sa scriu din nou pentru ca dupa ce m-am straduit sa va scriu un mesaj de-o pagina nu stiu pe ce am apasat si s-a sters tot.asta e!Doua maini dibace!
In primul rand "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat la timp,"La multi ani!" sarbatoritilor de azi!
Eu n-am intrat tare de multa vreme pentru ca am avut niste nopti mai grele cu Patricia pret de 2-3 saptamani in sensul ca se treea pe la 3 noaptea si nu mai vroia sa se culce.Cred ca nu e o, noutate ca am vaZut ca si voua vi se intampla sa nu va doarma puiutii noaptea.Asa stand lucrurile abia asteptam sa vina mama a doua zi la pranz sa stea cu Patri ca sa ma pot culca 2 ore.
Chiar daca nu v-am scris am citit tot ce-ati postat.Despre mine nu sunt prea multe de spus:am terminat la Oradea Liceu Sanitar,apoi Drept Administrativ(am vazut ca si tu,Dana ai terminat
administrativ).Prin 1999 mi-am luat examenul de expert vamal si din anul 2000 muncesc la Vama de interior la o firma de comisionare in vama.Cam atat despre mine!
Patri e cuminte tare,e lunguta,grasuta si papa tare bine.Cu somnul mai avem putina treaba dar ne revenim noi!Acum doarme de pe la 20.30-21 in patut la ea pana pe la 4.30-5.Apoi o iau cu mine in pat(din pacate sau din fericire) si dupa ce-si bea lapticul doarme pana pe la 8 cu treziri scurte cam la o ora.
In legatura cu mancatul chiar vroiam sa va intreb daca nu credeti ca papa prea mult.Va dau exemplul unei zile oarecare:
5-6 dimineata-180-200 ml lapte
10 un mar cu 3 biscuiti
11-11.30 50 ml.suc de portocale
14-un cartof mediu cu peste sau piept de pui
18-cereale
22(in somn) 180 ml.lapte
Acum va las,ca se pare ca s-a dat trezirea.Ioana,mamica Patriciei Maria(15 iunie)
http:photos.yahoo.com/ioanacovaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Fetelor, vorbeati despre ce mananca bb-ii ! Sa ma bag si eu in seama !
Dimineata - laptic. Eu ii fac 210, dar rareori il mananca pe tot.
Pe la 10-11 - piure de fructe - o zi cu branzica, o zi cu biscuiti.
La pranz - piure de legume cu carnita si galbenus de ou.
Dupa - amiaza - cereale.
Spre seara - 1 bucata iaurtel Danone Cremoso mic.
Seara - laptic. Intre - nu rateaza 1 -2 biberoane mici de ceiuc.
Dar e atat de activa si de energica, ca nu e grasuta, desi manca destul de mult !
Pupici.

Mergi la inceput

La multi ani! Radu Nicolae
Paloma, La multi ani! Cristinei tale la jumate de anisor.
Nally, La multi ani! pt. Sebi

Dana, mersic de urare ... totusi ziua lui Victor e pe 24 a lunii si cred ca mai e un Victor (a lui Brinnie) pe lista nascut pe 12. Mai degraba pe el trebuia sa-l urezi. Sorry, sper ca nu te-am suparat.

Anculina si Ioana, mie mi se pare ca bebelusele voastre mananca foarte bine...chiar cum trebuie.

Mergi la inceput

Vroiam sa adaug ultimele date ale lui Victor in listutza si desi m-am logat ca mamica_de_mai nu stiu cum sa fac modificarile. Ma invatati si pe mine, pleeease.
Multumesc!

Mergi la inceput