Cluj(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Mariana , tot respectul pentru voi. Sunteti foarte curajosi!!. Iti doresc o sarcina usoara
Cristiana , ti-ai revenit dupa chef? . Apropos , Thea ce-a facut de Rev? Al meu a innebunit-o pe mama cu alergari prin casa de la un geam la celalalt sa vada "atiicii" si binenteles s-a racorit cu putina bere(adora"beea")
Roxana , voi unde a-ti petrecut Rev-ul?
Heyy...unde sunt celelalte fete? Sper ca nu ne-au parasit..

Pupilici la toata lumea

Dana&bb Andy(1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

LA MULTI ANI! sanatate, fericire si noroc!

Dupa o vacanta cam lunga am revenit si noi acasa, mai mult la servici. Chefurile inca nu le-am stopat caci maine e ziua Ilincai si e clar ce urmeazaaaa...

Felicitari proaspetei gravidutze si o sarcina usoara! Chiar esti curajoasa, eu nici acum cand Ilinca face 3 ani nu ma gandesc la al doilea, dehhh comoditatea!

Cristiana, in Poiana BV. a fost f. bine mai ales ca am prins si o perioada cu zapada. Ilinca a fost mare fan saniutza, ski-ul si patinele nu prea au incantat-o caci e cam lenesa domnisorica noastra. Da' am patinat eu si pentru ea iar tati a skiat, fata a devenit fan restaurant. Si acum intreaba cand mai mergem la restaurant sa ne distram??? Distractie placuta in Predeal si vreme frumoasa. O duceti si pe Thea cu voi?

Spor la treaba in noul an!

Raluca mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mariana, waw felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe super cuminte.da dupa ce nasti nu cred ca o sa mai ai ocazia sa ai timp liber prea mult:)).oricum ma bucur ca sunteti amandoi incantati si va doreati acest lucru!

Raluca La multi ani ! Ilincutei sa creasca mare iubita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
ma bucur ca v-ati distrat la munte.

Dana, Thea a fost la ai mei de Rev si a dormit de la 9 jumate pina la 1 nemiscata apoi s-a foit si iar nani:)

noi plecam maine la Predeal, eu sunt varza ca am facut o indigestie da sper sa treaca, Thea ramane la bunici, e cam lung drumul si mergem si noi sa suflam umpic.
de doua zile e cam mataita si papa rau cred ca o chinuie caninii.sunt super necajita, azi n-a papat mai nimik dupa niste sarbatori in care a mancat de a rupt

va pup ca am de facut bagaje

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

a, inca ceva.Silvia Muresan din Deva, ptr cele care o cunosc e internata la Gine 1, va naste saptamana viitoare, prin cezariana.

Mergi la inceput

a, inca ceva.Silvia Muresan din Deva, ptr cele care o cunosc e internata la Gine 1, va naste saptamana viitoare, prin cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, multumesc pt urari. Cred si eu ca sunt curajoasa, dar asta se datoreaza faptului ca Stefan nu imi face probleme (mananca si doarme bine), ca altfel nu cred ca m-as incumeta. Sper ca bebe 2 sa fie la fel de cuminte ca si Stefan, ca sa nu am viata de negru pe plantatie.

Raluca, sa-ti traiasca Ilinca. Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Va las ca am mari draci. Merge netul ca si si mai vreau sa mai scriu pe ici pe colo.

mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

[red]LA MULTI ANI![/red] si un an 2005 asa cum vi-l doriti!
Mariana,felicitari,sarcina usoara si un bb2 la fel de cuminte ca bb1!(iti ureaza o mamica ce nu stie ce inseamna sa fie copilul cuminte si care inca nu a avut parte de o noapte intreaga de somn)
Raluca,multa sanatate si La multi ani! pt.Ilinca,sa iti aduca numai bucurie!
Cristina,distractie placuta la munte!
Noi am cam bolit de sarb.astea,am inceput eu si a atins apogeul Diana chiar in seara de rev.cand cautam disperati un medic.Cu ocazia asta chiar as vrea sa va intreb ce numere de tel.aveti voi pt.cazuri de urgenta pt.ca eu am sunat atunci la toate pe care le-am gasit in Pagini aurii si la 931 si abia la unul singur mi-a raspuns intr-un tarziu un portar plictisit care nu ma putea ajuta cu nimic.Pana la urma am gasit si medicul(un vecin) dar m-a enervat tare sit.,pt.ca stiu o gramada de cazuri in care s-au intors copiii mai bolnavi dupa vizita facuta la urgente si eu aveam nevoie mai mult de o indrumare.Diana avea temp.39,mucisori si secretie galbuie la ochisori,i se lipeau pleoapele(asta ne-a speriat mai mult).Oricum,a doua zi a fost mult mai bine pt.ca se pare ca antibioticul recomandat si-a facut efectul(a fost prima data cand i-am dat antibiotic).Si pt.ca sa fie tacamul complet,desi era cu temp.si teoretic ar fi tb.sa fie mai moale,in viteza ei a cazut pe un obiect ascutit(il "furase" dintr-un sertar) si s-a ales cu buza sparta destul de urat si cu sangele tasnind din nasuc spre disperarea noastra.Pana la urma,ne-am felicitat ca nu ne-am programat nimic de rev.(nu am fi avut cu cine sa o lasam) ca nu ne-ar mai fi ars de nimic.Oricum,i-a trecut f.repede spre deosebire de mine care m-am chinuit vreo 10 zile cu boala(si i-am dat-o si ei)
Va pup si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare,
nu stiu cum sunteti voi insa pe mine in fiecare an de ziua Ilincai ma apuca o nostalgie...traiesc asa ca prin vis momentul nasterii, brr...! Desi e ziua ei, azi am lasat-o suparata la gradi, sper sa-i treaca caci nu -mi place sa o stiu trista de ziua ei!

Aura, nu doar Diana s-a imbolnavit de sarbatori. Si Ilinca a facut o infectie urinara care s-a declansat puternic in 30 noaptea, cu toata groaza dimineata am sunat medicul ei (cel care o consulta pe bani , nu medicul de familie)asa ca in 31 eram in clinica la analize si binenteles ne-am ales si noi cu antibiotic...Noi la orice problema sunam medicul ei, o vede decand era bebe si m-a inervat pe mine medicul de familie caruia i-am dat papucii in privinta Ilincai.

sa aveti o zi buna, ma apuc si eu de treaba ...

Raluca mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

La MULTI ANI tuturor inca o data. Intarim si noi randurile celor care au fost bolnaviori de Rev. Tudor a facut seara un puseu febril (la 39 cu 6 am luat termometrul ca ma ingrozeam daca mai urca mercurul)fara nici un alt simptom. Asa ca noaptea de Rev mi-am petrecut-o schimband compresele cu cartofi, facand masaj cu spirt si impachetari. In 2 zile piciul nu a mai avut nimic. Nici acum nu-mi explic ce s-a putut intampla. Adevarul e ca ii erup acum premolarii (toti 4)dar nu cred ca asta justifica o febra asa inalta. Azi am fost cu el la vaccin asa incat in noaptea asta sunt iara de garda.
pt Ilinca. LA MULTI ANI! sa cresti mare.
Mariana draga te pupam si-ti dorim sarcina usoara si un bebelus sanatos. Nu-ti face probleme in ceea ce priveste reactia bunicilor. Noi am facut o gluma ca as fi insarcinata si ai mei au sarit cat colo: ca suntem inconstienti, ca nu stim ce inseamna sa crestem 2 copii ETc. Ne gandim in mod cat se poate de serios la o surioara pt Tudor dar asta e conditionat in primul rand de mutarea de la ai mei ( care sper sa fie anul asta)
Florina cred ca v-am reperat printre multimea de carucioare cu care ne-am intalnit azi. Daca erati pazite de un catel am nimerit-o. Nu m-am putut opri la o barfa pt ca eram mult in intarziere (m-am lasat furata de vremea de afara). da poate ca o sa intalnim in zilele astea.
Fetelor cine e Silvia?
Am o rugaminte. In sfarsit am reusit sa fac niste albume cu Tudor pe Yahoo dar mi-am prins urechiile si nu stiu cum sa le pun pe DC. Ideea e ca sunt mai multe albume si vreau ca numai unele dintre ele sa le pun (altfel s-ar plictisi lumea daca ar avea cineva curiozitatea sa le deschida). Asa ca va rog daca aveti chef, timp si nervi explicati-mi babeste (ca si la analfabeti)cum trebuie sa procedez.
Si inca ceva: vreau sa fac un curs de cosmetica serios care sa fie recunoscut de Ministerul inv si a muncii si care sa-mi dea posibilitatea de a-mi deschide candva un salon. Si bine ar fi sa-l pot termina pana in nov cand trebuie sa ma intorc la slujba. Stiu de Grupul scolar Spiru Haret care are postliceal de cosmetica dar lasa de dorit ( scuze daca jignesc pe cineva). Aveti alte idei unde se organizeaza astfel de cursuri?
Adela, mamica eroina a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Raluca,imi pare rau ca ati avut si voi pb.de sanatate dar bine ca nu ati patit-o cand erati la munte ca atunci ar fi fost mult mai complicat. Si noi am fost cu Diana in vara in concediu 2 sapt.la mare si la munte si nu a avut nici cea mai mica pb.de sanatate iar anul asta vrem sa repetam figura numai ca ne-am dori sa ajungem mult mai departe.Si sper sa ne ocoleasca problemele desi cu copiii mici nu se stie niciodata.Oricum,Diana nu e deloc bolnavicioasa si mizez pe asta plus pe o minifarmacie pe care o purtam dupa noi in deplasari si care pana acum s-a dovedit un accesoriu inutil(sper sa fie tot asa).Sa ne spui cum ati sarbatorit-o pe Ilinca.
Adela,si Diana mi-a facut temp.40 fara absolut nici un alt simptom in afara de gingii f.inflamate care s-au lasat cu eruptia a 2 maselute.Pediatrul mi-a spus ca practica i-a demonstrat ca exista cazuri cand eruptia e insotita de asa o temp.inalta desi teoria spune ca e eronat. Acuma,e adevarat ca un altul mi-a zis ca e imposibil,ca tb.sa mai fie ceva pe-acolo,macar o faringita dar daca nu am descoperit nimic,nimic...Plus ca o sapt.intreaga(inclusiv in noaptea cand a atins 40) mi se trezea in urlete cu degetele in gurita.Ma intreb ce ne mai asteapta cand erup si restul dintisorilor pt.ca daca e tot asa,ma terminaaaa...
Aura si Diana(1 an jumate)

Mergi la inceput