Raspunsuri - Pagina 6
ad_rianna spune:
Salutare la toate mamicile.
Eu sunt o mamica de gemeni care au aproape 2 luni si tare avem o problemutza: vrem sa facem botezul la sfarsitul lui ianuarie si nu prea stim un restaurant mic si dragut unde am putea face o masa. Voi mamicile care ati trecut prin asa ceva ati putea sa ne ajutati cu un sfat?
Multumim mult.
Pupici
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Sarbatori Fericite!!!
carrie spune:
noi suntem epuizati, imbuibati, da fericiti:))
am avut mii de musafiri iar azi a fost apogeul ca au fost la noi 4 copii de varsta Theodorei cu parintii aferenti.casa arata ca dupa potop,dar ne-am distrat copios, au fost deliciosi micutii.la un moment dat si-au luat platoul cu prajituri si-si infundau unul altuia in gura mancare.au trecut apoi la fructe si saratele si la sfarsit aratau...
vreau sa va spun, apropo de limbile bebeilor ca Thea are o papusica gen maimutica pe care o cheama "Moncici".ei in mod inexplicabil Thea o striga constant "Bu Te Te" :))
fetelor eu i-am dat sarmale continutul si-i super plac. e singurul tip de carne de porc pe care i-l dau.
a si vroiam sa va mai zic de pupici, e un deliciu total cand isi suge buzitele si plescaie apoi a pupic.
m-am uitat la toate pozele, noi n-am apucat sa punem, aveti niste copii superbi, sa ne ajute D-zeu sa ne bucuram de ei.
ma bucur din suflet ca ne creste clubul, bun venit noilor mamici!
ce planuri aveti de Revelion fetelor?
adriana, noi am facut masa de dupa botez la vila Tusa in Faget.mancare buna , preturi rezonabile si f intim.daca te interesseaza iti pot da telefoane(daca le mai are sotul meu:).sa-ti traiasca gemenutii!cum te descurci cu doi?:)
Dana, distractie placuta oriunde va hotarati sa mergeti!
Raluca nu v-ati intors ca eram curiasa cum i-a placut Ilincai pe ski:)
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!
Iar am devirusat computerul, adica sotul meu a facut-o ieri, sper sa tina de data asta. Intre timp am facut o boacana cat mine de mare, l-am ridicat pe Serban in pragul usii, nerealizand unde ma gasesc si l-am pocnit cu capul de tocul usii. Mare tragedie la moment, dupa care i-a trecut repede si se pare ca fara urmari.
Azi a stat prima data in fundulet fara sa se dezechilibreze si fara sa-l tin. A durat cateva minute timp in care el a realizat ca e ceva ciudat cu el si radea cu gura pana la urechi de parca avea arcuri in burta.
In rest, mananca de se sparge, tot ce-i dau, mai putin pere din borcanas, cu alea am ratat-o, si am eliminat o masa de lapte.
Florina, cum merge diversificarea?
Va pup si pe curand!
An Nou Fericit si La Multi Ani!
quote:
Originally posted by domy
sunt dominique o noua membra si va salut pe toate!!!!!!!!!!am o fetita de 2 luni si opt zile care e foarte fascinata de instalatia de pomsi de bibi si dorim sa va uram pentru NOUL AN multa sanatate ,fericire si copii buni...!!!!!!!!!!!
marcel
Dominique, sotul tau are cont pe DC si scrii de pe contul lui?
Serban
ad_rianna spune:
CARRIE multumesc de informatie. O sa-l trimit pe sotul meu pana acolo sa vada cum e. Oricum noi vrem cam pt vreo 20 persoane nu mai mult. Noi stam in Manastur si am fi vrut ceva mai in zona. Oricum mai avem putin timp sa ne hotaram. Cu gemenii incep sa ma obisnuiesc si sa planga in acelasi timp sau pe rand si sa le dau mancare aproape in acelasi timp...Zic ca ma obisnuiesc pt. ca am trecut starea de panica pe care o aveam la inceput
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Sarbatori Fericite!!!
carrie spune:
am uitat data trecuta s-o felicit pe Florina ptr povestea minunata despre nasterea Elisei.e scrisa cu mult suflet!
roxana bine ca nu a patit Serbanel nimik si desi nu suna incurajator abia au inceput boacanele.
noi ne pregatim de Revelion si am intrat sa va urez un An Nou asa cum vi-l doriti, multa sanatate voua si familiiilor voastre, prosperitate si liniste in suflete
va pupam
Dana_ spune:
Salutare fetelor
Noi am petrecut un Rev super fain la o cabana in zona Manastireni . Ne-am hotarat sa mergem acolo la 9 seara(chiar in ultimul moment), pe Andy l-am lasat la mama (am inteles ca piciul a avut chef de distractie si a stat treaz pana pe la 3 noaptea.
Voi pe unde v-ati petrecut revul? Haideti...detalii
Dana&bb Andy(1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
carrie spune:
feteleor inca odata La multi ani! si un 2005 plin de bucurie!
noi am fost la Chios si ne-am distrat absolut super, pina la 6 dimineata, mancare si servire excelenta, muzica perfecta, am dansat de nu mai pot misca acuma:)
a fost un chef pe cinste, toata lumea petrecea si parca ne stiam de nu stiu cand.
daca totul e ok la anu repetam figura!
speram ca si voi v-ati distrat bine, noi inca suntem in refacere.
pupicei
mariana tache spune:
Fetelor, LA MULTI ANI! Sa dea D-zeu ca anul 2005 sa fie un an bogat pt toate si sa aveti parte numai de impliniri!
Bine ati venit, mamici noi. Ma bucur ca se mareste gasca!
Noi am avut un Craciun minunat! Am fost in MM la parintii mei. Am avut o tona de musafiri. Stefan a fost la colindat cu traistuta (am pus poze) si s-a dat cu saniuta. Tare i-a mai placut cu sania! Pacat ca nu a tinut zapada decat 2 zile. Dar a fost bine si atat. A fost frumos.
Revu' l-am facut la niste prieteni in Feleacu. Ne-am distrat. Stefan a ramas acasa cu parintii mei.
Si acum am sa va dau o veste bomba: sunt insarcinata!!! Asta a fost cadoul nostru de Craciun. Vom mai avea un bebe! Suntem tare fericiti. Sincer, a fost o mare surpriza (habar nu am cand am ramas insarcinata), dar nici o clipa nu am fost suparati, desi evenimentul vine cam repede dupa nasterea lui Stefan (mai ales ca am nascut prin cezariana). Sunt convinsa ca o sa imi fie tare greu (adriana, poate imi dai mai multe amanunte, cum te descurci; a! noi am facut botezul la Castelari: 30 de invitati; mancare excelenta si f ieftin si servire buna; merita sa va interesati), dar o sa treaca si o sa ne descurcam. Sper sa nu apara probleme medicale (legate de cezariana recenta).
Si totusi, ceva ne stica bucuria! Parintii mei. Cand le-am spus (noi eram tare entuziasmati si am crezut ca o sa se bucure pt noi)... ne-am certat. In prima zi ne-am jignit (adica maica-mea pe mine); a doua zi a inceput cu argumente (mai mult sau mai putin plauzibile). Si chiar daca in unele chestii are dreptate (de ex.: o sa imi fie tare greu cu 2 copii mici si nu are cine sa ma ajute; inca nu mi-am dat examenul de barou, nu o sa am timp de invatat; etc.) nu mi se pare normal sa imi sugereze (sau sa imi spuna ce sa fac) sa imi omor propriul copil. Asa au reactionat de parca ar fi al 10-lea nu al 2 -lea. Din cauza lor sunt tare trista.
Adi (sotu') a avut misiunea sa ii spuna la soacra-mea. Asta cand a auzit s-a apucat de ras si nu ne-a crezut. Si acum ea traieste cu impresia ca noi glumim.
Azi au plecat ai mei de la noi. Acum putem sa ne bucuram si noi in liniste, putem sa ne desfasuram sa ne facem planuri de viitor). Ne asteapta un an greu. Trebuie sa ne mutam (din 2, in 4 camere; Florina, nu cumparati ap. cu 2 camere, et.1, cu centrala si tremopan? ), eu trebuie sa invat (pana sa nasc trebuie sa fiu as) etc. Dar totul va fi bine, sunt convinsa!
Hai, ca v-am facut capul mare!
Va pup, si mai vorbim!
mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Am uitat ceva important! M-am re-lasat de fumat. De data asta mi-am propus sa fie pt toata viata. Sigur nu voi mai fuma pe perioada sarcinii, dar sper sa nu ma mai apuc de ele (cum am facut dupa ce s-a nascut Stefan).
Si inca ceva: presimt ca o sa fie tot baiat! Mie mi-e indiferent, dar pt ca sa fie dupa cum ii place restului familiei, as vrea totusi sa fie fetita (ca sa fie terminati de tot parintii mei si sa regrete toata viata fazele pe care le-au facut!) Dar orice ar fi sper sa fie sanatos!!!
mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by carrie
feteleor inca odata La multi ani! si un 2005 plin de bucurie!
noi am fost la Chios si ne-am distrat absolut super, pina la 6 dimineata, mancare si servire excelenta, muzica perfecta, am dansat de nu mai pot misca acuma:)
a fost un chef pe cinste, toata lumea petrecea si parca ne stiam de nu stiu cand.
daca totul e ok la anu repetam figura!
speram ca si voi v-ati distrat bine, noi inca suntem in refacere.
pupicei
Cristiana, de mancare si bautura de la exotic pana la superbun traditional am avut si eu parte. Noi am rezistat eroic pana la 4 dimineatza insa cu muzica ... nu am fost satisfacuti pe deplin. Daca zici ca a fost asa de bine, poate la anu' o facem si noi lata la Chios, mai ales ca nu a fost asa de scump ca la Topaz.
Pe curand si pupicei tuturor,
Roxana
Serban