Din Elvetia- partea a 4-a

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

luni la 10 e perfect!unde vreti sa ne intalnim?
ce spuneti despre intrarea in shoppi,acolo in fata la manor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Eu am gasit din greseala forumul Din Elvetia.Daca ma duc la Toate forumurile sunt numai generalitati.La Cauta[blue] nu-mi gaseste.Unde gasesc de ex Din Elvetia 1,2,3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

bine ai venit!eu chiar voiam sa-ti zic de topicul acesta.uite aici ai partea nr 1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23692

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Danielutza, pe cuvant ca am avut o presimtzire ca o sa fie fetitza! mi-ai facut o mare bucurie. de ce? nu stiu, mi-s ataaat de dragi fetitzele! si baietzeii, dar ca mama de fetitza, asta e! acu zi-ne numele scumpetei! ma bucur pentru voi si sa dea Domnul sa fie totul bine.
syd, bine-ai venit, uite, aici suntem o multzime de romancutze dornice de nou veniti(e) si bine-dispuse. speram sa petreci momente frumoase la noi!
Anita, io zic mai bine sa astepti sa te sunam, ca io o cunosc pe Iren: paaana ne imbracam, paaana ajungem, mi-e sa nu se faca 12 si sa trebuiasca sa astepti. Mai bine asha, te sunam cum plecam de acasa, ca de la Iren avem cam 15 minute cu mashina. nu vreau sa stai cu puiul sa ne astepti. in fatza la manoooor??? da unde-i manorul??? stai sa-mi aduc aminte! io stiu unde-i C&A, mai stiu unde-i migros, mai stiu unde-i H&M, da Manorul, zau ca nu-mi amintesc. hai mai bine sa ne intalnim in restaurantul ala mic de la migros, la PLAZA acolo. Ce zici? asta ca sa nu ne ratacim.
spune-mi te rog daca trebuie sa fii luni la 12 la masa cand vine sotziorul, ca sa vedem cum ne incadram in timp, ori reushim sa venim inainte, ori dupa orele 13.
Julie, am fost la film cu sotziorul si acu abia m-am intors. fain film, mi-a placut tare mult, un film argentinian foarte nostim si totushi profund.
Va pup pe toate si dormitzi bine

Mergi la inceput

lorelei,manorul e in shoppi dar vad ca tu stii mai bine tivoli.nici o preblema,ne putem intalni in fata la rest migroului "mi gusto" si dupa 13.30 ar fii super(daca puteti)pt ca steven pleaca inapoi la servici pe la 13.15.
oricum eu astept sa ma sunati cand sunteti acolo,ok?

Mergi la inceput

syd,unde locuiesti aici,in elvetia?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pistachio

syd,unde locuiesti aici,in elvetia?

sunt din Geneva si n-am iesit mai departe,decat o data in Lausanne dar nu in partea voastra.

merci pentru primire la toate

Mergi la inceput

Am jucat la concursuri primite prin posta,am primit raspuns de la PRO VITALIS, e tragerea la sorti,milioane ,masina sau bani lichizi,daca nu, fiecare cuplu care poate sa mai aduca un cuplu ,primeste un cadou de 500fr.Se desfasoara la un restaurant.
E teapa sau ma inscriu la petrecere?nici nu stiu cine plateste masa,daca suntem invitati.barbatul n-o sa vina ca nu crede in asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Syd,mie imi miroase a teapa!V-au informat numai asupra "premiilor" pe care nu o sa le vezi doar in poze si nu v-au informat asupra costurilor cinei?Primisem si eu o data ceva de genul asta si multe alte bazaconii la care nu am luat parte.Daca barbatul tau nu vrea,nu da loc de discutii cu el pentru praful in ochi aruncat de o firma.Stim noi cum e cu aceste castiguri.Daca ar fi vrut si barbatul ati fi putut-o considera ca pe o cina,dar asa...eu nu m-as duce.
Ne spui si noua mai multe despre tine,ar trebui sa o facem si noi,ca sa stiti si voi cu cine "vorbiti".Eu ma duc la bucatarie unde voi face o paine cu Maria si dupa aceea mai vorbim. O zi buna,fetelor!

Mergi la inceput